Vrouwen versieren tijdens uitgaan? Zo doe je dat

Vrouwen versieren tijdens uitgaan? Zo doe je dat

 Vrouwen versieren tijdens uitgaan? Het uitgaansleven is de eerste plek waar de meeste single mannen naartoe gaan om een vrouw te vinden. Alcohol, muziek, single vrouwen, al deze ingrediënten maken versieren in de club de perfecte plek om je droomvrouw te vinden, toch? Helaas, de waarheid is dat slechts een handjevol kerels daadwerkelijk succes heeft in het uitgaansleven en het merendeel dus afgewezen wordt of weer met lege handen naar huis gaat. Wil je dus wat ‘regelen’ in de kroeg, dan heb je een plan nodig. Ontdek hier hoe je dat aanpakt.

Het is lastiger dan je denkt

Vrouwen versieren tijdens uitgaan. Welke man heeft daar nu geen ervaring mee? Zo ogenschijnlijk lijkt het uitgaansleven een eitje te zijn om vrouwen te versieren voor een one-night stand of zelfs een relatie.

In mijn eigen carrière als ‘stapper’ heb ik het uitgaansgeweld en de strenge vleeswetten die er heersen, aan den lijve ondervonden en kwam ik tot de conclusie gekomen dat het niet zo makkelijk is, als het lijkt.

Alles draait om het uiterlijk

In mijn eigen observatie waren het vaak de beste van het beste onder de mannen die een vrouw kregen. Mannen die: lang, donker haar en een knap gezicht hebben, atletisch gespierd, sportief, populaire kerels of mannen met een goede reputatie (bekende rijke lokale ondernemers, barman etc) bad-boy of pretty boy zijn.

Al die andere mannen werden afgewezen, ook de normaal uitziende mannen met veel zelfvertrouwen. Met alleen zelfvertrouwen ga je het dus niet redden in de kroeg of club, omdat in deze gelegenheden vooral het visuele plaatje telt.

De kroeg als opstapje om te oefenen met vrouwen

Je moet dus een plan hebben en afhankelijk van je intenties een duidelijk doel voor ogen hebben. Want, wat is je doel? Wil je een avondje seks of hoop je een dame te ontmoeten voor een potentiële serieuze relatie?

In dat geval is de kroeg of club niet zo geschikt, maar er bestaat natuurlijk een uitzondering op deze regel. In mijn boek lees je waarom de kroeg of club omwille van uiteenlopende redenen geen goede plek is om iemand voor een relatie te vinden.

Maar zoek je een one-night stand, een fling, wil je oefenen met flirten tijdens het uitgaan of met vrouwen versieren in het algemeen, dan is de kroeg een prima opstap om beter met vrouwen te worden.

Als normaal uitziende man scoren in de kroeg

Zoals gezegd, speelt het uiterlijk een grote rol als je vrouwen tijdens het uitgaan versieren. Ben je niet gezegend met een knap gezicht, dan moet je dat met iets anders compenseren wat vrouwen aantrekkelijk aan een man vinden, zoals een gespierd atletisch lichaam.

Vroeger had ik een vriend die niet de knapste was, maar nooit zonder vrouw zat, omdat hij schouders als bakstenen had, een sixpack en stevige beenspieren. Ga dus gewichten heffen en kies voor een meer stoere kledingstijl (leren jas, hoogleren sneakers, denim spijkerbroek en goedzittend shirt) als je op die manier succes wilt hebben.

Waarom je een plan moet hebben

Bovendien is een plan belangrijk. Wil je snel een one-night stand scoren? Persoonlijk ben ik geen voorstander van one-night stands. Seks zonder liefde met een vreemde dame, voelt misschien voor het moment lekker, maar heeft ook veel negatieve (achteraf) effecten, zowel voor de man als vrouw. Denk aan SOA’s, emotionele problemen, ongewenste zwangerschappen, gebroken harten etc.

Anderzijds begrijp ik ook heel goed dat jij als single man af en toe de behoefte hebt aan vrouwelijke aandacht en genegenheid, dus het is aan jou of je een one-night stand het waard vindt of niet. Ik ga hier verder geen oordeel over vellen, aan jou de keus.

Een tip voor de mannen die niet al te kieskeurig zijn en gewoon snel willen scoren. Gewoon seks willen, meer niet. Ga in dat geval uitsluitend voor de onaantrekkelijke vrouwen die aantoonbaar ook seksuele interesse in jou tonen.

Uit eigen ervaring en de nodige observaties door de jaren heen, heb ik gezien dat lelijke of matig aantrekkelijke dames sneller en makkelijker met een vreemde man mee naar huis gaan. In ieder geval er meer voor open staan. Uiteraard, ook hier gelden weer de nodige uitzonderingen.

Zo haal je meer uit je stapavond

Nu is dit wel de makkelijkste weg. Want zou het niet fijner zijn om in de armen te vallen van een mooie vrouw? Laat in dat geval de onaantrekkelijke dames links liggen en richt je uitsluitend op de knapste dames in de kroeg of club.

De categorie dames welke de meeste mannen juist mijden omdat ze A: niet denken goed genoeg voor haar te zijn of B: geïntimideerd zijn door haar mooie uiterlijk.

Wel heb je dan wat meer geduld, discipline en geluk nodig. De kans op afwijzing is immers veel groter en het is ook moeilijker om een one-night stand met hen te krijgen (tenzij jezelf een knappe man ben en ze extreem seksueel aangetrokken tot je is).

Waarom je alleen voor de mooiste dames moet gaan

Ga je dus voor de knapste vrouwen, dan dien je door de vele ‘nee’s’ te moeten om een ‘ja’ te vinden. Heb je eindelijk een mooie dame gestrikt, dan blijft het vaak bij zoenen, maar is de kans op een vervolgdate wel een stuk groter en wie weet meer.

Bovendien geeft het een beter gevoel over jezelf, je hebt het toch maar gedaan. Terwijl een onaantrekkelijker dame in de kroeg weliswaar makkelijker te krijgen is, maar wat makkelijk te krijgen is, ook minder waard is!

Je let daarbij op interesse signalen en bij interesse, spreek je haar snel aan. Je hecht weinig waarde aan haar prachtige uiterlijk, hier prik je doorheen. De truc is om haar niet te zien als een moeilijk te krijgen topmodel, maar gewoon als een doodnormale vrouw.  Je zet haar dus niet op een voetstuk, maar stapt vol zelfvertrouwen op haar af en spreekt haar aan, ongeacht de uitkomst. 

De waarheid is namelijk dat de meeste mannen in de kroeg de knappe vrouwen amper durven aan te spreken. Haar schoonheid intimideert hen. Vaak zie je een groep mannen stiekem naar haar wijzen en elkaar opjutten om haar aan te spreken, terwijl niemand het uiteindelijk durft. Een verloren kans.

Waarom een knappe dame ook voor jou mogelijk is

Om die reden zag ik vaak dat veel heren voor de minder aantrekkelijke dames gingen. Simpelweg omdat de kans op afwijzing (schijnbaar) veel kleiner was. Maar bedenk in dit geval dat ook een mooie vrouw het leuk vindt om aandacht te krijgen van een man, dus het loont altijd de moeite om het gewoon te proberen. Vooral als ze je een duidelijke hint van interesse geeft.

De meeste vrouwen, ongeacht haar uiterlijk, weten namelijk niet wat ze precies zoeken in een man. Ze zeggen dat ze het ene willen, maar vallen op het andere.

Als single hebben ze vaak een enorme waslijst aan eisen waar hun droomman aan moet voldoen, terwijl de man waarmee ze in bed eindigen of waarmee ze thuiskomen een heel ander type is.

Neem haar uiterlijk en eisenpakket dus met een korreltje zout, hecht er niet al te veel waarde aan.

In mijn eigen vrienden en kennissenkring heb ik regelmatig prachtige vrouwen met middelmatige vriendjes gezien, waarvan andere mensen zeiden: hoe kan het nu dat zij op hem valt? Gewoon, hij heeft blijkbaar iets wat haar in hem aantrekt, wat dat ook is. Je weet het gewoon niet.

Zo versier je een mooie vrouw tijdens het uitgaan

Als je dus in de kroeg of club bent en je merkt dat een knappe vrouw naar je kijkt en lacht, dan kan dat een signaal van interesse zijn en loont het zeker de moeite om gewoon op haar af te stappen en haar aan te spreken. Sterke openingszinnen in de club zijn niet zo belangrijk. Gewoon ‘hoi, hoe is het?’ is meer dan voldoende. 

Wees niet bang, ze eet je niet op! Uit eigen ervaring heb ik ondervonden dat de knapste dames vaak vriendelijker en aardiger zijn dan haar minder knappe soortgenoten. Ze zijn alleen moeilijker, omdat ze die macht hebben.

Ze weten dat ze mooi zijn en ze weten ook dat jij hen wil en willen je het daarom niet al te makkelijk maken. Alleen de meest sterke (vooral mentaal) zelfverzekerde en fysiek aantrekkelijke man krijgt haar aandacht.

Je moet dus je mannetje staan en aan de slag in de sportschool. Knappe vrouwen zitten bovendien vaak beter in hun vel en hebben meer zelfvertrouwen, dat maakt hen makkelijker om aan te spreken dan haar minder aantrekkelijke en vooral onzekere soortgenoot, die juist, hoe gek dat ook klinkt, vaak arroganter zijn.

Bedenk ook dat je minder concurrentie hebt als je voor de knapste vrouwen gaat. De meeste mannen laten hen namelijk links liggen en voelen zich te min. Dat biedt goede kansen voor de man die hen wel durft aan te spreken.

Conclusie:

Vrouwen versieren tijdens uitgaan heeft alleen een kans van slagen als je aantrekkelijk bent (een knap gezicht of gespierd) en weet wat je wilt. Wil je snel handelen en alleen seks, ga dan voor de onaantrekkelijke categorie die er meer open voor staan en sneller met je mee naar huis gaan.

Maar wil je meer uit je stapavond halen, gun je jezelf iets beters en heb je geduld, lef en doorzettingsvermogen? Ga dan alleen voor de mooiste vrouwen in de kroeg. Neem zeker niet genoegen met minder.

Wie bereid is om zich te worstelen door de vele afwijzingen, wordt uiteindelijk beloond met een prachtige dame die ook jou wil. Een knappe vrouw versieren tijdens het uitgaan is dan ook voor jou weggelegd.