7 stappen waarmee vrouwen versieren een eitje wordt

7 stappen waarmee vrouwen versieren een eitje wordt

 Vrouwen versieren is geen hogere wiskunde, maar voor iedere man mogelijk die stipt de veroveringsregels volgt en deze naleeft. In deze handleiding vrouwen versieren geef ik je daarom alle tools om haar te veroveren. Ontdek in dit artikel hoe je haar versiert.

Voor wie dit artikel is

Dit artikel is in het bijzonder voor de man die vrouwen wil versieren in de kroeg of club.

De ervaring leert dat de verovering binnen deze setting een stuk sneller verloopt, dan bijv. vrouwen versieren in de publieke ruimte of onder nuchtere omstandigheden.

In dat opzicht kun je meters maken in het nachtleven als je merkt dat een dame in de club of kroeg jou leuk vindt en je haar op de juiste manier verovert.

1. Kies de juiste dame

Je kiest alleen een dame die duidelijk interesse in jou toont. Je wilt een dame, die ook jou wil.

Je verspilt je tijd niet om dames aan te spreken die niet naar je kijken, flirten, lachen of zichtbaar laten zien dat ze jou leuk vinden.

Je gaat alleen voor een dame die als eerste laat zien dat ze interesse heeft.

Met andere woorden: je laat je eign kaarten niet zien, maar wacht tot dat zij als eerste haar kaarten toont, net als een spelletje poker.

Dit merk je als je bijv. de kroeg of club binnenwandelt en bepaalde dames je aandacht proberen te krijgen, door met jou te flirten, tegen je aan beginnen te dansen etc.

Vooral in het nachtleven zijn vrouwen agressief in het tonen van interesse. Als ze je willen, dan merk je dat dus snel genoeg.

2. Kies voor de indirecte benadering

Benader de dame van je keuze niet, maar laat haar jou benaderen.

Maakt daarbij gebruik van de wetten van aantrekkingskracht en magnetisme.

Dat betekent grofweg een mysterieuze houding, een uitgekiende mix van zelfverzekerdheid, onverschilligheid en subtiel interesse.

Als je merkt dat ze je leuk vindt, dan geef je haar subtiel een seintje dat de interesse wederzijds is, maar je blijft gegrond/onbeweeglijk.

Je gaat dus niet naar haar toe, maar laat haar naar jou toekomen.

De meeste dames zijn namelijk gewend dat mannen als bijen op een pot honing naar hun toevliegen zodra ze ook maar de geringste hint van interesse geven.

Jij doet dit niet en juist hierdoor maak je haar bewust van jou aanwezigheid.

Je bent de stevige zichtbare rots in de kroeg in een chaos van dronken, slijmerige, wanhopige, needy en onzekere mannen, waardoor je direct positief opvalt.

3. Wek seksueel interesse op

Dit doe je door gemixte signalen af te geven en jezelf in schaarste te presenteren.

Hoe doe je dat? Wees niet te beschikbaar voor haar, maar ga ook weer niet helemaal koud.

Laat subtiel merken dat je interesse hebt, maar dat jij de prijs bent die zij kan winnen.

Ze vind het vreemd waarom je niet naar haar toekomt en haar aanspreekt (zoals al die andere mannen) maar je intrigeert haar wel met je zelfverzekerdheid en gegronde houding, wat seksueel verlangen triggert en haar in beweging brengt.

Omdat jij niks onderneemt, leg je de bal bij haar neer en moet ze wel iets ondernemen, omdat ze je anders niet krijgt.

Uiteindelijk wil ze iets wat ze moeilijk kan krijgen , wat je haar op die manier geeft.

Je brengt haar daarmee in een positie waarin ze wel iets moet doen, wat ze dan ook doet.

Ze graviteert dan langzaam naar jou toe. Je merkt dat ze dichterbij komt en bij je in de buurt komt staan of voor je/tegen je aan gaat dansen. Goedzo, je hebt nu haar volledige aandacht en interesse.

4. Richt je volledig op haar

Laat haar voor 80% aan het woord en praat niet te veel over jezelf. Vrouwen vinden het geweldig om over zichzelf, haar emoties en gevoelens te praten.

Sterker nog: als ze dingen vraagt, houd je antwoord kort en richt je aandacht weer volledig op haar.

Stel de vragen en leidt de onderlinge conversatie. Wie vraagt, bepaalt en heeft de controle.

Wees als een kameleon en spiegel jezelf aan haar stemming. Dit doe je door te doen wat ze ook doet, uiteraard subtiel en niet te opvallend.

Dit schept een band en een vorm van (schijn)veiligheid, waardoor ze zichzelf emotioneel beschikbaar maakt en haar afweer laat zakken.

Merk je dat haar vertrouwen in jou en interesse toegenomen is?

Dan breng je de conversatie in dieper vaarwater. Anders dan mannen, zijn vrouwen gevoelig voor woorden en dat is daarmee ook haar zwakte en dus jou wapen om tot haar hart te komen.

De kunst is om woorden te gebruiken die haar emoties positief stimuleren en haar interesse laten toenemen.

Je gaat daarom van small talk naar deep talk en wisselt beide vormen af, afgestemd op haar interesses en behoeften.

De truc is om je eigen interesses met die van haar te laten matches, zodat ze denkt: he, we hebben veel gemeen met elkaar.

Zeg wat ze wil horen, maak haar aan het lachen en snijd gespreksonderwerpen aan waar ze blij van wordt.

5. Je last een pauze in

Je laat haar helemaal opgaan in de conversatie, prikkelt haar emoties positief middels je woorden, raakt haar af en toe subtiel aan (pols of haar zij).

Laat haar altijd jou als eerste aanraken, wanneer ze dat doet, mag je haar ook af en toe aanraken.

Wanneer je merkt dat jullie conversatie een hoogtepunt nadert, haal je haar uit die stemming door een pauze in te lassen, hoe tegennatuurlijk dat ook voelt.

Doe je dat niet, dan loop je de kans dat ze overkookt raakt en haar interesse afneemt.

Je hebt haar voldoende opgewarmd nu, tijd om haar de rust en ruimte te geven om af te koelen, over jou na te denken en haar te laten smachten naar meer.

Kap daarom het gesprek af en zeg dat je weer moet gaan, maar dat je haar ongetwijfeld later weer ziet. Onthoud: de meeste mannen hebben dat geduld niet en gaan recht op hun doel af.

Ze zijn anders bang dat ze niet meer wil. Ze maken onbewust daarmee een onzekere en needy indruk, wat niet aantrekkelijk is.

Juist door haar even met rust te laten en weer je eigen weg te gaan, laat je de hele situatie langzaam sudderen en maak je jezelf weer onbeschikbaar en mysterieus.

Ga naar je vrienden of maakt een praatje met de barman.

Ze denkt dan: huh, we hadden zo’n goede klik en nu gaat hij weer weg? Waarom probeert hij niks?

Je hebt dan jezelf in haar geest geplant, waardoor ze gaat hunkeren naar meer. Dat ‘meer’ geef je haar natuurlijk, maar later.

6. Verleid haar

Op een zeker moment kruisen jullie paden elkaar weer, wanneer ze nog steeds interesse toont, wordt het tijd om fysiek te worden en de verleiding in te zetten.

Dat betekent geen ‘gepraat’ meer, maar actie. Als je haar weer ziet, let dan even op haar interesse signalen.

Is ze nog steeds enthousiast? Als ze je groet met een lach, blij is om je weer te zien en vergrote pupillen, pak dan gewoon haar hand en ga met haar dansen.

Kom niet te agressief en hongerig over, maar laat ook hier haar het werk doen.

Speel een beetje met de dynamiek van afstoten en aantrekken, dus laat haar af en toe los en creëer ruimte tussen jullie.

Dring jezelf dus niet te veel op, durf haar los te laten en ruimte te geven.

Ruimte verhoogt de spanning en genereert seksuele aantrekkingskracht. Dans vervolgens weer naar haar toe, pak haar hand vast en verhaal dit regelmatig.

Het zorgt ervoor dat haar emoties niet te veel overlopen, zodat het te snel gaat en ze dichtklapt.

De truc is om de intensiteit te laten toenemen, maar tegelijkertijd te zorgen voor momenten van ‘afkoeling’ wat seksuele aantrekkingskracht genereert.

Om die reden moet je haar de gelegenheid  geven om ook naar jou toe te komen.

Merk je dat ze weer naar je toe danst en jou hand pakt of je weer aanraakt?  Dan wordt het tijd voor de ontknoping.

7. Je gaat voor de zoen

Wanneer je merk dat het hoogtepunt langzaam nadert, wordt het tijd om de verleiding af te ronden en de onderlinge interactie naar een intiemer niveau te brengen.

Dat doe je door haar op een gegeven moment voor jou te laten dansen, met de billen tegen jou aan, handen op haar heupen en haar tegen je aan te laten dansen.  

Ga subtiel achter haar dansen en kijk hoe ze daarop reageert.

Als ze groen licht geeft, gaat ze vanzelf tegen je aan dansen en pakt ze je handen en legt deze op haar heupen of als ze haar billen in je kruis drukt, dan kun jij haar voorzichtig bij de heupen pakken en haar tegen je aan te laten dansen.

Kijk gewoon wat ze doet, hoe ze op je reageert. Zoek ze toenadering, dan doe jij dat ook.

Neemt ze afstand, dan doe jij dat ook.

Je spiegelt je dus aan haar en steeds wanneer ze je weer opzoekt, verhoog je de intensiteit en wek je haar verlangen verder op.

Dit is heel intiem, want ze weet nu dat er mogelijk iets gaat gebeuren, er gezoend gaat worden.

Wanneer je zo met haar danst, schroom dan niet om kleine kusjes in haar hals te geven als ze jou die mogelijkheid geeft.

Wanneer ze dat toelaat, dan weet je dat het goed zit en komt het moment dat ze dansend haar gezicht naar jou gezicht draait en haar lippen jou lippen naderen.

Dit is haar uitnodiging om haar te zoenen.

Of ze maakt zich opeens los, draait zich om, gaat dicht tegen jou aanstaan en brengt haar lippen bij jouw mond.

Je weet dan dat het moment aangebroken is om haar te zoenen, wat je dan ook moet doen.

Doe je dat niet, dan raakt ze in verwarring en knapt ze per direct op je af.

Zodra je merkt dat ze je de gelegenheid geeft om haar te zoenen, ga er dan voor.

Tot slot

Onthoud dat bij deze vorm van verleiding manipulatieve technieken gebruikt worden om snel vrouwen te versieren.

Zoals bekend ben ik persoonlijk hier geen voorstander van, omdat je vanuit een egoïstisch motief iets van de ander wil, voor slechts een kortdurend en nogal oppervlakkig intiem pleziertje.

Merk je dus dat een dame jou erg leuk vindt en is dat wederzijds?

Dan zijn deze technieken niet nodig, maar kun je gebruik maken van meer eerlijke en vooral natuurlijke methode, zoals uitgebreid beschreven in mijn boek.

Bovenstaande technieken zijn dus alleen voor de man die verder niks serieus wil en enkel het veld wil verkennen en vrijblijvend ervaring wil opdoen met bepaalde typen vrouwen die daar ook bewust voor kiezen.

Als je dus weet dat een bepaalde dame jou erg leuk vindt, zij een goed hart heeft en het is NIET wederzijds, gun haar dan een andere man die hetzelfde wil en laat haar verder met rust.

Manipuleer, bespeel en breek haar hart niet.

Maar als je weet dat een dame niks serieus met je wil, maar wel seksuele interesse heeft en jij hebt die behoefte ook, pas dan toe wat ik je geleerd heb en geniet ervan.

Uiteindelijk draait het om jouw leven, de keuzes die je maakt en de lessen die je daaruit leert.

 

 

.