Zo krijg je meer zelfvertrouwen met vrouwen

Zo krijg je meer zelfvertrouwen met vrouwen

 Meer zelfvertrouwen met vrouwen is nodig om een vrouw te veroveren en een relatie met haar te krijgen. Ontdek nu hoe je meer zelfvertrouwen krijgt.

 

Net doen alsof

Je kunt  natuurlijk aan de slag met allerlei lapmiddeltjes zoals positieve affirmaties (jezelf wijsmaken dat je zelfvertrouwen hebt) trendy merkkleding kopen, je lichaam verbeteren in de sportschool of een zelfverzekerde gezichtsuitdrukking veinzen als je op een vrouw afstapt.

De meeste vrouwen prikken hier echter doorheen en hebben direct door dat jouw gedrag niet overeenkomt met wie jij in werkelijkheid bent.

Ze voelen aan dat je niet lekker in je vel zit. Je komt dan raar over, wat afstoot.

Het probleem met fake-zelfvertrouwen is dat het onderliggende probleem niet verholpen wordt, zoals negatieve emoties en een laag zelfbeeld.  

Zelfvertrouwen begint met introspectie

Hoe jij jezelf ziet, ziet de wereld jou ook. Ben je onzeker en voel je je waardeloos, dan vindt een ander dat ook.

Wil je zelfvertrouwen, dan begin je dus eerst bij jezelf. Kijk in de spiegel en spreek eerlijk uit wat op dit moment niet goed gaat in je leven.

Het is niet erg om toe te geven dat iets in je karakter niet deugt of dat je vastloopt.

Integendeel, je zwakheden toegeven is de eerste stap om je problemen te verhelpen wat zelfvertrouwen in de weg staat.

Achterhaal wat op dit moment niet goed gaat. Wellicht maak je nooit af waar je aan begint, speelt er iets in het verleden wat nog niet verwerkt is.

Of je gaat om met negatieve vrienden, geef je over aan allerlei negatieve gewoonten, zoals online porno, drugsgebruik, roken of veel drinken of doe je niet waarvan je gevoel aangeeft dat je het wel moet doen.

Al deze zaken hebben een negatieve impact op zelfvertrouwen.

Start met zelfverbetering

Als je vervolgens in kaart hebt gebracht wat de oorzaken zijn van je onzekerheid, dan kun je een plan maken om deze oorzaken aan te pakken.

Wellicht is hulp van een psycholoog nodig, moet je negatieve vrienden loslaten, afstand nemen van familieleden of stoppen met negatieve gewoonten.

Vervolgens ga je aan de slag met activiteiten die jou van je onzekerheid afhelpen, zoals gezond eten, sporten, elke dag mediteren, jezelf respecteren, accepteren en waarderen.

Of omgaan met positieve mensen, je leven productief inrichten en heel belangrijk: doelen stellen en deze halen.

Wanneer je het karakter repareert en deze combineert met activiteiten die jou persoonlijkheid verder verbeteren, is zelfvertrouwen het natuurlijke resultaat.

Zelfvertrouwen hoeft dan niet langer meer gefaked worden, maar is iets wat bij jou vanzelfsprekend is.

Zelfvertrouwen: de basis van mannelijkheid

Een zelfverzekerde man is erg aantrekkelijk voor een vrouw. Hij maakt een functionele, intelligente en gebalanceerde indruk maakt op haar, wat haar intrigeert.

Het krijgen van deze aantrekkelijke eigenschappen is helaas geen quick fix, maar het resultaat van hard werken aan je leven, de nodige introspectie en het maken van verstandige beslissingen.

Wil jij ook meer zelfvertrouwen? Met deze training blijvend zelfvertrouwen transformeer jij jezelf in een assertieve en zelfverzekerde man. Daar word je leven een stuk leuker van. 

Ja, ik wil blijvend zelfvertrouwen