Over mij

Effectieveman.nl is een zelfverbeteringwebsite voor de doelgerichte man die zijn aantrekkingskracht wil vergroten, zijn succes met vrouwen wil verbeteren en een betere versie van zichzelf wil worden.

 

Een vrouw wil een man die zich ook als een man gedraagt. Het is de basis voor het aantrekken van vrouwen en voor het hebben van een gelukkige relatie. Ik leer je daarom wat man-zijn betekent en hoe je nog beter wordt met vrouwen.

 

Wil je een vriendin, leren vrouwen versieren, je bestaande relatie verbeteren, heb je hulp nodig bij relatie of liefdesproblemen, wil jij vrouwen beter begrijpen of een betere versie van jezelf worden en daarmee je aantrekkingskracht verder vergroten? Dan help ik jou daar graag verder mee.

 

 

Wat deze website jou leert

 

Sinds de komst van smartphones en social media is de datingmarkt ingrijpend veranderd. Vrouwen hebben meer opties, mannen meer concurrentie. De datingmarkt is verhard en voor de meeste mannen lastiger dan ooit.

 

Dat vraagt om een andere strategie. Mijn strategie is om gebruik te maken van de natuurlijke dynamiek tussen man en vrouw en daar je voordeel uit te halen. Deze site leert jou daarom wat wel en niet werkt, zodat jij je potentie bereikt, de vrouw van je dromen vindt en een gelukkige relatie hebt.

 

 

 

Mijn hulp nodig? Lees mijn boek laat je coachen of neem contact op. Ik hoor graag van je!