Over mij

Over de auteur

 

 Ik ben Harold en de auteur van deze website en geef krachtig date en relatieadvies, zonder onzin trucs. 

 

Sinds de komst van smartphones en social media is de datingmarkt ingrijpend veranderd. Vrouwen hebben meer opties, mannen meer concurrentie. De datingmarkt is verhard en voor de meeste mannen lastiger dan ooit.

 

Dat vraagt om een andere strategie. Mijn strategie is om gebruik te maken van de natuurlijke dynamiek tussen man en vrouw en daar je voordeel uit te halen.

 

Deze site leert jou daarom wat wel en niet werkt, zodat jij je potentie bereikt, de vrouw van je dromen vindt en een gelukkige relatie hebt.

 

 

 

Mijn verhaal

 

Na een jarenlange relatie, verbrak mijn ex de relatie en stond ik ineens op straat. Natuurlijk niet onverwachts, want diverse waarschuwingssignalen waren voorafgegaan. Signalen waar ik nooit iets mee deed, omdat ik toen weinig van vrouwen begreep.

 

Eenmaal weer single, had ik er weer zin in en stond ik weer open voor een nieuwe vrouw in mijn leven. Verwachtingsvol maakte ik mijn rentree op de datingmarkt om al pijnlijk snel teleurgesteld te worden. Ik werkte toen fulltime en mijn sociale bubbel was beperkt tot een vriendengroep, familie en collega’s.

 

Al snel maakte ik kennis met de nukken en grillen van de moderne datingmarkt en ervoer persoonlijk de kwelling om een nieuwe vrouw te vinden. Tenminste, een vrouw waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je een goede klik mee hebt.

 

De datingapps kwamen op en het ontmoeten van nieuwe dames leek beperkt te zijn tot online dating en het nachtleven. Ik wist toen niet beter. Al snel ervoer ik dat het niet makkelijk was om de vrouw van je dromen te vinden en als je haar wel vond, een relatie met haar te krijgen.

 

Vooral online was het all talk en no play en een stortvloed aan afwijzingen en ghosting. Dames die ik interessant vond, vonden mij niet leuk en andersom. Had ik eindelijk beet, dan viel het gesprek al snel stil of ze reageerde niet als ik haar op date vroeg.

 

Ook offline was het pittig, de dames die interesse toonde, had ik geen interesse in en als ik eindelijk iemand had gevonden met wie het klikte en waar ik gek op was, ook dan ‘ gebeurde er weer iets’ dat ik afgewezen werd en moest ik weer opnieuw beginnen. 

 

Ik klaagde erover bij een vriend en deze vriend gaf mij toen een boodschap die mij altijd bijgebleven is en wat ook de kern vormt voor succes met vrouwen. Hij zei: als je een vriendin wilt, moet je eerst je zaken op orde hebben anders wordt het niks. Al snel leerde ik daarna dat je ook bepaald gedrag moet aanleren die je succes aanzienlijk vergroot.

 

Vastberaden besloot ik dit serieus te nemen en ervoor te gaan. In de liefde had ik niks meer te verliezen, enkel wat te winnen. Wat ik deed in het verleden, werkte niet, het roer moest om. Vele boeken over dit onderwerp heb ik door zitten ploegen. Ik begreep al snel dat je precies moet weten wat je moet doen en zeggen om haar liefde te ontvangen en wat juist niet.

 

Aantrekkingskracht luistert nauw. De kleinste fout, kan al snel rampzalige gevolgen hebben en het gevoelsleven van de vrouw is wisselvallig. De geringste misstap of uiting van zwakte kan al een afwijzing betekenen. 

 

Het bijzondere is dat ik ontdekte dat het niet gaat om vreemde trucs of onnatuurlijk pick-up gedrag, maar dat je gewoon jezelf kunt zijn, op voorwaarde dat je de wereld benadert vanuit een sterk mannelijk frame, zowel mentaal als fysiek. Een frame die elke man vanuit nature bezit, maar zich daar niet altijd van bewust is.

 

Je wilt een dame die op je valt, zoals je werkelijk bent. Je authentieke jij en niet om wie je pretendeert te zijn, maar dan vanuit een krachtig masculien frame die je al hebt, maar alleen nog geactiveerd moet worden. Ik ondervond persoonlijk dat hoe sterker je vanuit dat frame vrouwen benadert, des te positiever de dames op je reageren.

 

Inmiddels ben ik gezegend met een geweldige vrouw en dochter en ben ik dankbaar voor alle ervaringen die ik heb opgedaan. Het was een lange reis met vele afwijzingen, onzekerheden, gebroken scharrels enzovoort. Een moeizaam, onzeker en soms zelfs angstig pad, maar achteraf noodzakelijk om te landen waar ik nu ben.

 

Ik ben dan ook dankbaar voor al die dames waarbij het niet lukte, ze fungeerden als spiegel voor mijn eigen zwakheden en tekortkomingen als man. Rijke feedback, kennis en ervaring die ik graag met jou wil delen, zodat je niet dezelfde fouten als mij hoeft te maken en een geweldig liefdesleven hebt.

 

Elke man verdient een topvrouw aan zijn zijde en een gezonde gelukkige relatie. Gewapend met de kennis van deze website maak je een vliegende start. 

 

Hoe ik jou kan helpen

 

Wat is je doel? Vind hier exclusieve content die jou helpen om je doel in de liefde te bereiken. Of je nu single bent of al een relatie hebt, deze website geeft je de kennis en tools om meer succes in de liefde te hebben. Gratis en direct toepasbaar. 

 

 

 Ben je single en wil je dolgraag een vriendin? Van single naar relatie met de praktische stappen uit deze bestseller. Vele lezers gingen je al voor. Voor de man die op zoek is naar een vriendin en een relatie wil. 

Meer informatie

 

 

 

 

 

Zit je vast in de liefde of gaat het niet lekker in je relatie? Krijg je geen hoogte van haar of wil je weten wat je steeds fout doet? Maak dan gebruik van coaching. In 60 minuten help ik je graag weer op weg. 

Meer informatie

 

 

 

Heb je een suggestie of idee voor deze website of waardeer je mijn werk? Laat het weten en neem contact op. 

 

 

 

Wat anderen zeggen

 

Hoi Harold, wat fijn dat iemand mij in deze rotte periode van advies kan voorzien. Ik ben erg gecharmeerd van jouw website, ik heb al veel onderwerpen doorgenomen…blijf ze maar opnieuw lezen om mij sterker te maken.  -Rick

 

 

Wat een mooie website met zoveel kennis en tips. -Daniel

 

 

De onderwerpen die op de website van effectieveman worden gepubliceerd zijn herkenbaar voor mij in mijn huidige situatie. Fijn dat de visie op deze onderwerpen in antwoorden mij verder helpen in het loslaten wat ooit een geliefde was. – R. 

 

 

Wil je graag bedanken voor je geweldige online adviezen. Snap nu waarom vrouwen en je leven op orde  houden en je eigen koers varen zo belangrijk is. – Eric

 

 

Hoi Harold,

Zomaar een mail om mijn waardering uit te spreken over je website. Goede artikelen over heel herkenbare onderwerpen die prettig zijn om te lezen. Ik bezoek hem geregeld en het lezen van je artikelen geeft me – naast kennis – steeds weer hoop en moed (uiteraard vooral als het weer eens tegenzit in de liefde :)). – Thomas

 

 


 

Ben je vrouw en zoek je hulp? Lees hier wat ik voor je kan betekenen.