Over mij

Word de man die weet hoe aantrekkingskracht werkt en heb meer succes met vrouwen

 

 Sinds de komst van smartphones en social media is de datingmarkt ingrijpend veranderd. Vrouwen hebben meer opties, mannen meer concurrentie.

 

De datingmarkt is verhard en voor de meeste mannen lastiger dan ooit.

 

Onder allerlei negatieve invloeden staan ook veel moderne relaties onder druk.

 

Wat ik merk in mijn gesprekken met mannen en uit observaties in mijn sociale omgeving, dat de meeste heren vrouwen nauwelijks begrijpen.

 

Het gevolg is een verstoorde polariteit, miscommunicatie maar vooral zwak onaantrekkelijk mannelijk gedrag waar ze op afknapt.

 

Een vrouw wil een kerel die zichzelf onder controle heeft, tegengas geeft en ergens heen gaat in het leven.

 

Ze wil een vent waar ze tegen kan opkijken, een rots in de branding waar ze op kan rekenen en tegen een stootje kan. 

 

In de praktijk zie ik vaak het tegenovergestelde, mannen die onzeker zijn, zichzelf niet respecteren, inconsistent gedrag, hun leven niet serieus nemen, needy zijn, dingen zeggen waar ze op afknapt of juist te emotioneel reageren in de omgang met vrouwen.

 

De meeste mannen zijn zich nauwelijks bewust van deze onaantrekkelijke eigenschappen en ervaren onnodige problemen in de liefde.

 

Ze begrijpen niet hoe de natuurlijke seksuele polariteit tussen man en vrouw werkt. Met alle gevolgen van dien!

 

Het spreekt voor zich dat ze een mannelijke man wil die haar begrijpt, maar ook zichzelf! Het is de reden waarom ze de man regelmatig test op zijn kracht.

 

Ze wil weten of de man wel goed genoeg voor haar is en hij is zoals hij zichzelf voordoet. 

 

In de kern wil ze een mannelijke man die zelfverzekerd is, weet wat hij doet, vrouwen begrijpt en weet hoe aantrekkingskracht werkt.

 

Vanzelfsprekend ben je hier op het juiste adres, want ik leer je graag hoe je deze man wordt. 

 

Heb je een vraag, zoek je coaching of wil je eens van gedachten wisselen?

 

Neem dan hier contact op. Effectieveman is zowel in Nederland als België actief. 

 

Wat anderen zeggen

 

Hoi Harold, wat fijn dat iemand mij in deze rotte periode van advies kan voorzien. Ik ben erg gecharmeerd van jouw website, ik heb al veel onderwerpen doorgenomen…blijf ze maar opnieuw lezen om mij sterker te maken.  -Rick

 

 

Wat een mooie website met zoveel kennis en tips. -Daniel

 

 

De onderwerpen die op de website van effectieveman worden gepubliceerd zijn herkenbaar voor mij in mijn huidige situatie. Fijn dat de visie op deze onderwerpen in antwoorden mij verder helpen in het loslaten wat ooit een geliefde was. – R. 

 

 

Wil je graag bedanken voor je geweldige online adviezen. Snap nu waarom vrouwen en je leven op orde  houden en je eigen koers varen zo belangrijk is. – Eric

 

 

Hoi Harold,

Zomaar een mail om mijn waardering uit te spreken over je website. Goede artikelen over heel herkenbare onderwerpen die prettig zijn om te lezen. Ik bezoek hem geregeld en het lezen van je artikelen geeft me – naast kennis – steeds weer hoop en moed (uiteraard vooral als het weer eens tegenzit in de liefde :)). – Thomas

 

 


 

Ben je vrouw en zoek je hulp? Lees hier wat ik voor je kan betekenen.

 

 

 

 

Harold is datingcoach, auteur en oprichter van Effectieveman. Actief sinds 2017