Over mij

 

 

 Mijn missie is om jou te leren hoe jij je aantrekkingskracht vergroot zodat je meer succes hebt met vrouwen. Nu en in de toekomst!

 

Ik ben Harold en help (jonge) mannen met vraagstukken over dating en relaties. 

 

In mijn persoonlijke leven ben ik getrouwd, heb een dochter en schrijf ik over mannelijke zelfontwikkeling, dating en relaties.

 

In 2017 heb ik Effectieveman opgericht. Precies het jaar wat het einde markeerde van een lange periode van single zijn en het jaar waarin ik mijn huidige vrouw heb leren kennen.

 

Als ex-single heb ik ruime ervaring op de datingmarkt. Ik weet precies wat de valkuilen en uitdagingen zijn en wat wel of niet werkt. 

 

Eveneens heb ik in totaal 12 jaar ervaring met relaties, waarvan ik met mijn huidige vrouw inmiddels 7 jaar samen ben.

 

Beide werelden ken ik dus al te goed, wat de uitdagingen zijn en hoe een man daar het beste mee omgaat zodat hij zijn doelen in de liefde bereikt.

 

Een ding is zeker: of je nu single bent of al een relatie hebt, het genereren van aantrekkingskracht stopt nooit en is een doorlopend proces.

 

Aantrekkingskracht is nodig om de aandacht van een vrouw te krijgen, haar te veroveren en de relatie met haar gezond te houden. Het loopt als een rode draad in het liefdesleven van een man

 

Ik help je om die man te worden die aantrekkelijk is voor een vrouw en geef je de tools in handen voor succes in de liefde.

 

Zodat jij je doelen in de liefde bereikt en weer gelukkig bent!

 

Heb je een vraag, zoek je coaching of wil je eens van gedachten wisselen?

 

Neem dan hier contact op. Effectieveman is zowel in Nederland als België actief.