Coaching

Zoek je coaching of heb je hulp nodig bij een liefdes, dating of relatieprobleem? Maak nu gebruik van e-mail of telefonische coaching. Als dating coach voor mannen help ik jou om beter te worden met vrouwen. 

 

Ik neem uitgebreid de tijd voor je verhaal en kijk kritisch naar je situatie, analyseer je probleem en geef je persoonlijk advies. Privé, op maat en supersnel. Via mail, telefoon of persoonlijk via Skype, jij kiest!

 

Omdat elke man, probleem en situatie anders is, bied ik diverse online coachingsmogelijkheden, passend bij jouw persoonlijke situatie en voor elk budget. Maak je keuze uit een van onderstaande opties en ik spreek je snel. 

 

 


 

Telefonische coaching

Heb je een acuut probleem op liefdesvlak en wil je snel een oplossing? Maak dan gebruik van telefonische coaching. In 60 minuten help ik je graag weer op weg. Nu tijdelijk 47 EUR

 

Boek hier telefonische coaching

 

-Na je bestelling, neem ik contact met je op en plannen we een belafspraak in. 

-Intake

-Ontvang exclusief het cursusboek ‘ Zo krijg je een vriendin’ 

-Direct en persoonlijk contact

 

 

 

 

*Veilig betalen via een beveiligde server

 


 

E-mailcoaching

Supersnelle coaching via e-mail. Heb je dringend hulp nodig? Mail mij en ik help je graag verder. Betaalbaar en discreet. Nu slechts 35 EUR

 

Boek hier uitgebreide E-coaching

 

-Gebruik het contactformulier voor al je problemen of vragen, wanneer het jou uitkomt. 

-Ontvang exclusief mijn e-book ‘Zo krijg je een vriendin’ 

-Binnen 24 uur hulp 

-Drie coaching sessies per e-mail

-Een persoonlijke online coach 

-Normale prijs:  ̶7̶5̶,̶0̶0̶  Tijdelijk EUR 35

 

 

 

 

*Veilig betalen via een beveiligde server

 


 

Video coaching

Video coaching is ideaal voor de man die zijn liefdes of relatieproblemen bij de kern wil aanpakken en deze structureel wil verbeteren. In dit coachingsprogramma heb je recht op 4 coachingsessies van 60 minuten per sessie. Omdat we elkaar horen en zien, kunnen we snel schakelen, je problemen aanpakken, meters maken en ervoor zorgen dat je betere resultaten haalt op het gebied van vrouwen. Nu tijdelijk EUR 181,50

 

Boek nu video coaching

 

-Intake

-Ontvang exclusief het cursusboek ‘ Zo krijg je een vriendin’

-4 coachingssessies via videobellen, in overleg en flexibel in te plannen

Persoonlijk en op maat gesneden coachingsprogramma

 

 

 

 

*Veilig betalen via een beveiligde server

 

Wat anderen vinden 

 

Zeer nuttig” 

Ik heb de e-coaching als zeer nuttig ervaren. Ik heb het idee dat het draait om kracht, zelfrespect, respect voor anderen en zelfontwikkeling. Daar kan ik me in vinden. Op korte en lange termijn heb ik daar ook het meeste aan.  

Justin

 


 

motiverend” 

Het Coachingsgesprek heb ik als zeer prettig ervaren. Wij hadden een mooi goed, inhoudelijk gesprek. Je had hele waardevolle tips en adviezen omtrent het thema het krijgen van een relatie en het behouden van een relatie. Daarnaast had je zelf ook mooie praktijkvoorbeelden van jezelf en anderen. Heel inspirerend en motiverend!

Arman

 


 

” Zeer tevreden” 

4 online video coaching sessies gedaan, zeer tevreden , leerzaam en mooi om praktijk voorbeelden te toetsen met de kennis uit het boek. Aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn in het daten met leuke, mooie vrouwen.

Anoniem

 


 

Waardevol” 

Dank voor je advies en feedback! Erg waardevol. 

Cris


 

“Goede tips”

Zeer zinvol contact en zeer goede tips die DIRECT resultaat geven! 10+ Voor deze man! 
 
Nick
 

 

” Fijne ervaring” 

 Ik heb de coaching als erg fijn ervaren. Je draait nergens om heen, maar je krijgt wel het gevoel dat je op een gelijkwaardige manier met elkaar kan sparren. Je hebt duidelijk veel kennis van het daten en weet dat goed over te brengen. Verder neem je uitgebreid de tijd en ik ervaar dit als zeer prettig!
 Alex 
 

 

“Meer focus” 

Wat ik fijn vond, was dat je goed luisterde en dat je concentreerde op het belangrijkste voor nu, zonder een vloedgolf van informatie te geven. Die dingen staan immers ook in het boek. Dus ik heb nu goede focus op eerste stappen.
 Martijn
 

 

” Inzicht” 

Harold heeft mij inzicht gegeven dat ik eerst aan mezelf moet gaan werken. Zorgen dat ik eerst een missie/visie krijg in mijn leven, en daar helemaal voor ga. Verder heb ik een leuke coaching van Harold gehad. Hij heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en mooie tips gegeven.

Lesley


 

” Leerzaam” 

Ik vond ons gesprek zeer waardevol en leerzaam.

Ivar

 


 

“Erg fijn” 

Het is fijn om met iemand te kunnen praten/gedachten uitwisselen die verstand heeft op dit gebied, het is ook niet dat ik groen ben op het gebied van relaties alleen deze situatie had ik niet eerder meegemaakt. De manier hoe, de antwoorden op de gestelde vragen en het geduld dat genomen is op mijn mails heb ik als erg fijn ervaren. Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik mijn verhaal nog gedeeld heb omdat hier belangrijke punten naar voren komen waar ik mee verder kan en eigenlijk wel een bevestiging dat mijn keuze juist is geweest al voelt dat nog steeds wel dubbel, mijn gedachten gaan nog van links naar rechts. Bij deze wil ik je nog een keer bedanken en als het nodig is dan hoor je mij weer in de toekomst.

Aart


 

” Geholpen” 

Hoi Harold,
Ik moet zeggen dat de feedback mij zeker heeft geholpen. Het geeft mij telkens een inzicht in wat er gebeurd is en waarom iets zo is of waarom iets fout is gegaan. Ik zal dan ook zeker bij jou terugkomen als ik een leuke dame tref en iets wil weten.
Kevin

 

Heb je interesse in coaching, maar nog wat aanvullende vragen? Neem gerust contact op! Bij alle vormen van coaching geldt bovendien: NIET GOED, GELD TERUG. Ben je niet tevreden met het resultaat? Neem contact op en je krijgt je geld gewoon terug. 

 

Boek nu telefonische coaching

Boek nu e-mailcoaching

Boek nu videocoaching 

 

 

 

Mijn naam is Harold en ik help mannen met liefdes, dating en relatieproblemen. Samen met jou gaan we voor het beste resultaat! Lees hier meer over mij. 

 

 

Neem contact op

Veelgestelde vragen