Coaching

Verbeter je liefdesleven met coaching

 

Begrijp je vrouwen niet? Wil je weten waarom je problemen in de liefde hebt en wat je eraan kunt doen? Of je nu single bent of al een relatie hebt, succes met vrouwen is makkelijker met coaching. 

 

 

 

Wat levert online coaching jou op? Het is slim om iemand in te schakelen die met een onafhankelijke en objectieve bril naar je situatie kijkt. Als online dating en relatiecoach, neem ik uitgebreid de tijd voor je verhaal, geef inzicht in de oorzaak van je probleem en help je weer op weg.

 

Ik werk met mannen die geen hoogte krijgen van de vrouw die ze willen, mannen met relatieproblemen of heren die al lang single zijn en daar verandering in willen brengen. De kans is groot dat jij jezelf hierin herkent. Dat is niet erg, want je bent zeker niet de enige! 

 

Wat de situatie ook is, de oorzaak is steeds hetzelfde: vastgeroest in bepaalde onaantrekkelijke gedragspatronen, negatieve overtuigingen of gebrek aan kennis die succes met vrouwen in de weg zit.

 

Coaching helpt jou om op een dieper niveau inzicht in jezelf te krijgen en de oorzaken van je probleem aan te pakken.  

 

Coaching is dan ook zoveel meer dan slechts een praatsessie, vooraf bepalen we je doel in de liefde, identificeren we je probleem en geef ik je praktische tools in handen die je meteen kunt toepassen. Privé, betaalbaar en supersnel via Skype, telefonisch of mail. Aan jou de keus!

 

Wat kun je verwachten?

 

-Je ontvangt een intake 

-We stellen je doel vast 

-Je situatie wordt doorgelicht 

-Je ontvang inzicht in je eigen gedrag die geleid hebben tot je huidige situatie

-Je ontvangt praktische tips die je direct kunt toepassen

-Bij telefonische coaching, 1 maand gratis support via mail voor extra feedback

 

Om te zorgen voor een succesvolle sessie, verwacht ik van jou dat je bereid bent geconfronteerd te worden met belemmerde overtuigingen en gedrag wat je eigen succes in de weg staat en open staat voor persoonlijke verandering. 

 

 


 

 

Telefonische coaching

 

Heb je een acuut probleem op liefdesvlak en wil je snel een oplossing? Maak dan gebruik van telefonische coaching. In 60 minuten help ik je graag weer op weg.

Normale prijs: 89 EUR

Actieprijs 47 EUR

 

Bestel telefonische coaching 

 

 

 

 

*Veilig betalen via een beveiligde server

 


 

 

E-mailcoaching

 

Supersnelle coaching via e-mail. Heb je dringend hulp in de liefde, dating of met je relatie nodig? Mail mij en we zorgen er samen voor dat je weer vooruit kunt.   

Normale prijs: 75 EUR

Actieprijs 35 EUR

 

Bestel mailcoaching

 

 

 

 

*Veilig betalen via een beveiligde server

 


 

Garantie: ik ben pas tevreden als jij tevreden bent. Op alle coachings diensten geldt daarom: niet goed, geld terug. Ben je ontevreden met het resultaat? Dan ontvang je gewoon je geld weer terug. Heb je interesse in coaching, maar nog aanvullende vragen? Neem gerust contact op. 

 

 

Ervaringen

 

Zeer nuttig” 

Ik heb de e-coaching als zeer nuttig ervaren. Ik heb het idee dat het draait om kracht, zelfrespect, respect voor anderen en zelfontwikkeling. Daar kan ik me in vinden. Op korte en lange termijn heb ik daar ook het meeste aan.  

Justin

 

 

motiverend” 

Het Coachingsgesprek heb ik als zeer prettig ervaren. Wij hadden een mooi goed, inhoudelijk gesprek. Je had hele waardevolle tips en adviezen omtrent het thema het krijgen van een relatie en het behouden van een relatie. Daarnaast had je zelf ook mooie praktijkvoorbeelden van jezelf en anderen. Heel inspirerend en motiverend!

Arman

 

 

” Zeer tevreden” 

4 online video coaching sessies gedaan, zeer tevreden , leerzaam en mooi om praktijk voorbeelden te toetsen met de kennis uit het boek. Aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn in het daten met leuke, mooie vrouwen.

Anoniem

 

 

Waardevol” 

Dank voor je advies en feedback! Erg waardevol. 

Cris

 

“Goede tips”

Zeer zinvol contact en zeer goede tips die DIRECT resultaat geven! 10+ Voor deze man! 
 
Nick
 

 

” Fijne ervaring” 

 Ik heb de coaching als erg fijn ervaren. Je draait nergens om heen, maar je krijgt wel het gevoel dat je op een gelijkwaardige manier met elkaar kan sparren. Je hebt duidelijk veel kennis van het daten en weet dat goed over te brengen. Verder neem je uitgebreid de tijd en ik ervaar dit als zeer prettig!
 
Alex 
 

 

“Meer focus” 

Wat ik fijn vond, was dat je goed luisterde en dat je concentreerde op het belangrijkste voor nu, zonder een vloedgolf van informatie te geven. Die dingen staan immers ook in het boek. Dus ik heb nu goede focus op eerste stappen.
Martijn
 

 

” Inzicht” 

Harold heeft mij inzicht gegeven dat ik eerst aan mezelf moet gaan werken. Zorgen dat ik eerst een missie/visie krijg in mijn leven, en daar helemaal voor ga. Verder heb ik een leuke coaching van Harold gehad. Hij heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en mooie tips gegeven.

Lesley

 

” Leerzaam” 

Ik vond ons gesprek zeer waardevol en leerzaam.

Ivar

 

 

“Erg fijn” 

Het is fijn om met iemand te kunnen praten/gedachten uitwisselen die verstand heeft op dit gebied, het is ook niet dat ik groen ben op het gebied van relaties alleen deze situatie had ik niet eerder meegemaakt. De manier hoe, de antwoorden op de gestelde vragen en het geduld dat genomen is op mijn mails heb ik als erg fijn ervaren. Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik mijn verhaal nog gedeeld heb omdat hier belangrijke punten naar voren komen waar ik mee verder kan en eigenlijk wel een bevestiging dat mijn keuze juist is geweest al voelt dat nog steeds wel dubbel, mijn gedachten gaan nog van links naar rechts. Bij deze wil ik je nog een keer bedanken en als het nodig is dan hoor je mij weer in de toekomst.

Aart

 

” Geholpen” 

Hoi Harold,
Ik moet zeggen dat de feedback mij zeker heeft geholpen. Het geeft mij telkens een inzicht in wat er gebeurd is en waarom iets zo is of waarom iets fout is gegaan. Ik zal dan ook zeker bij jou terugkomen als ik een leuke dame tref en iets wil weten.
Kevin

 

 

 

 

 

 Mijn naam is Harold en ik help mannen met liefdes, dating en relatieproblemen. Samen met jou gaan we voor het beste resultaat! Lees hier meer over mij. 

 

 

Neem contact op

Veelgestelde vragen