Hoe versier je een mooie vrouw? Zo doe je dat

Hoe versier je een mooie vrouw? Zo doe je dat

 Hoe versier je een mooie vrouw? Soms zie je een vrouw die je van je voetstuk afslaat. Betoverend mooi, welgevormd, verleidelijk en precies jouw type. Haar lange haren, mooie dikke lippen, scherpe ogen, de sexy kleding die ze draagt, de zoete geur die van haar afkomt, je bent diep van haar onder de indruk en je wilt maar één ding: haar veroveren. Ontdek in dit artikel hoe je een mooie vrouw versiert.

Wist je dat het versieren van een mooie vrouw niet eens zo heel moeilijk is en ook voor de gewone doorsnee man mogelijk is? Het begint allereerst met de basis op orde: goed gekleed, lichamelijk fit, een goede hygiëne en zelfvertrouwen.

Laat je niet intimideren

Eerder schreef ik ook al dat veel knappe vrouwen op bepaalde typen mannen vallen. Veel, dus niet allemaal, wat kansen biedt voor mannen die niet knap, rijk, beroemd of populair zijn.

Dat komt deels omdat de meeste mannen de knapste vrouwen niet durven aan te spreken. Ze zijn geïntimideerd door haar schoonheid en durven haar niet aan te spreken.

Let er maar eens op als je de volgende keer in de kroeg of club bent. Je ziet een hele zwerm aan gasten die iets proberen bij de normaal uitziende, lelijke of leuke vrouwen, maar de echt knappe vrouwen amper durven te benaderen. Ze hebben de ballen niet. Jij bent de uitzondering en toont lef.

Geef haar een positief gevoel

Een andere reden is dat haar partnerkeuze vaak een gevoelskwestie is. Of je wel of niet interessant voor haar bent, bepaalt ze op basis van de emoties en gevoelens die je bij haar losmaakt.

Soms zie je daardoor een prachtige jonge vrouw met een onaantrekkelijke man zoenen of in een relatie. Hij roept dus blijkbaar een bepaald positief gevoel in haar op, wat hem aantrekkelijk maakt, ook al ziet hij er niet aantrekkelijk uit.

Wellicht gedraagt hij zich als een leider, is dominant, gespierd, geeft haar een veilig of zeker gevoel of heeft veel humor, wat haar doet besluiten om met hem in zee te gaan. Jij denkt dan: huh, hoe kan nu dat ze voor hem kiest, hij ziet er niet uit.

Nee, maar blijkbaar heeft hij iets wat jij niet hebt en waardoor ze dus wel voor hem kiest.

Niet denken, maar doen

Kijk, een mooie vrouw versieren is een kwestie van gewoon doen. Niet alleen maar kijken, niet te veel over nadenken of twijfelen, maar gewoon de ballen hebben om op haar af te stappen en haar aan te spreken, vrij van angst en ongeacht de uitkomst.

De truc is om angsten, onzekerheden van je af te laten glijden en de kans op afwijzing te omarmen. Kijkt ze naar je? Herken je signalen van interesse?

Haal een teug adem, schraap je moed bij elkaar, stap op haar af, kijk haar recht in de ogen aan en zeg met een welgemeende glimlach ‘hoi’ tegen haar en zie gewoon wat er daarna gebeurd.

Ja het is spannend, zeker, maar heel vaak valt het mee, zelfs als ze je afwijst. Ze bijt niet. De knapste vrouwen zijn vaak beleefder en aardiger dan haar minder aantrekkelijke soortgenoten, ook als ze je afwijst.

Doorsta afwijzingen

Afwijzingen? Ja, als je ambitie is om alleen mooie vrouwen te versieren (de 8,9 en 10s), wees dan bereid om nogal wat afwijzingen te incasseren. Je moet in dat opzicht jezelf door de ‘nee’s’ weten te worstelen om een ‘ja’ te krijgen.

Het vereist dus incasseringsvermogen, discipline een taaie huid, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Blijven proberen, want uiteindelijk zit er eentje tussen die én knap is en toevallig interesse heeft.

Hoe je opvalt bij haar

Aan de andere kant, vrouwen willen iets wat andere vrouwen ook willen. Dus als ze jou zien praten met een mooie vrouw, dan denken ze: wat heeft die man? Ze is mooi, wat ziet ze in hem? Hmm misschien heeft hij iets wat hem interessant maakt, ik wil meer over hem weten.

Want het is waar, als jij aan het praten bent met een mooie vrouw op straat, kroeg of waar dan ook, dan pikken andere vrouwen dat direct op en maakt jou aantrekkelijker.

Onbewust laten vrouwen dat merken, wat onbewust ook weer opgemerkt wordt door die mooie vrouw met wie jij aan het praten bent, wat automatisch weer jou aantrekkingskracht bij haar verhoogt.

Vrouwen gaan dan onderling de concurrentie met elkaar aan om jouw aandacht te krijgen. Het één versterkt het ander.

Zorg voor dominant oogcontact

Benader alleen een mooie vrouw als ze jou signalen van interesse heeft gegeven (naar je kijkt, lacht etc). Zomaar op haar afstappen kan, maar geeft meer risico op afwijzing, dan wanneer ze wel groen licht geeft.

Knappe vrouwen willen bovendien een man die zelfverzekerd is en haar diep en lang in de ogen durft aan te kijken. De meeste mannen zijn dusdanig door haar schoonheid geïntimideerd dat ze eerder dan haar wegkijken.

Kijk nooit als eerste weg. Je komt dan zwak en onderdanig over, waar ze op afknapt. Als je haar benadert, maak dan op de juiste manier oogcontact. Laat haar als eerste wegkijken.  

Als andere vrouwen opmerken dat ze je afwijst, dan willen zij je ook niet. Dus kies zorgvuldig je target uit.

Maak er je hobby van

Maak van mooie vrouwen versieren je hobby of specialiteit. Neem geen genoegen meer met onaantrekkelijke of normaal uitziende vrouwen. Je kiest dan voor de makkelijkste route en gaat uitdaging uit de weg.

Spreek met jezelf af dat je vanaf nu alleen nog maar de knapste vrouwen gaat benaderen, waar dan ook en ongeacht de uitkomst.

Het kost wat meer energie, tijd en geduld, maar uiteindelijk zit er eentje tussen die wil en dat is je doel. Een knappe vrouw versieren geeft zoveel meer voldoening, dan een normaal uitziende vrouw. 

Wat je makkelijk krijgt, waardeer je minder, dan waar je hard voor moet werken. De liefde van een prachtige vrouw is het mooiste geschenk wat je jezelf moet gunnen.

Tot slot

Hoevaker je een mooie vrouw weet te versieren, hoe makkelijker het wordt tot op het punt dat mooie vrouwen krijgen onbewust je minimale standaard wordt en gesneden koek is.

Het is dan een ‘vanzelfsprekendheid’ geworden en niet langer meer een onbereikbaar idee of een toevallig geluk. Je ‘zwemt’ dan in de mooie vrouwen en bent niet anders meer gewend.

Het is de nieuwe standaard die je voor jezelf hebt gezet en eindelijk beloond wordt. Je mag trots zijn, je hebt het zelf gedaan.