Vrouwen versieren in de kroeg of tijdens uitgaan

Vrouwen versieren in de kroeg of tijdens uitgaan

 Wil je vrouwen versieren in de kroeg? Persoonlijk vind ik de kroeg of club geen ideale plek om een goede vrouw te ontmoeten of om iemand voor een relatie te vinden. Aan de andere kant heeft elke single man de behoefte aan vrouwelijke aandacht en intimiteit en kan het uitgaansleven jou in die behoefte voorzien. Vooral als je al een tijdje alleen bent, kan de kroeg een laagdrempelige manier zijn om in contact te komen met vrouwen. Ontdek in dit artikel hoe je vrouwen kunt versieren in de kroeg.

Om gelijk met de deur in huis te vallen: vrouwen versieren in de kroeg of discotheek is lastiger dan je denkt. Want ook al zijn er genoeg vrouwen in het uitgaansleven, de meeste mannen worden afgewezen en slechts een enkeling heeft succes. Dat komt omdat de meeste vrouwen uitgaan om te dansen, aandacht te krijgen of lol te hebben met vriendinnen en mannen om vrouwen te versieren.

De intenties zijn dus niet hetzelfde, wat in dit geval duidelijk in het nadeel van de man is. Hoewel de meeste vrouwen niet direct naar de kroeg gaan om een potentiële partner te vinden, staan sommige dames wel open voor ‘meer’ maar alleen als de man in kwestie er heel goed uitziet.

Alles draait om het uiterlijk

De kroeggame is dan ook een echte vleesmarkt, waarin men hoofdzakelijk op het uiterlijk is gefixeerd. Het zijn dan ook vaak de meest knappe mannen die scoren of een dame mee naar huis nemen, de andere normaal uitziende mannen afgewezen, dronken en gefrustreerd achterlatend, met de volgende dag een dikke kater als trap na.

Om succes te hebben in het uitgaansleven is het daarom erg belangrijk om jezelf te onderscheiden als man en er goed uit te zien. Je moet er echt uitspringen. Anders heeft op stap gaan niet zoveel zin, tenminste als je doel is om vrouwen te versieren.

Je bent niet knap? Doe dan dit

Nu weet ik dat niet elke man eruit ziet als Bratt Pitt, maar wil dat zeggen dat je dan minder succes gaat hebben? Zeker niet, maar als je geen pretty boy bent, dan is wel belangrijk om de sportschool in te duiken en spieren te kweken, zodat je, ondanks je niet knappe of normale gezicht, wél opvalt bij de dames.

Bij veel vrouwen zijn gespierde mannen erg in trek en dat is mijn eigen observatie ook. Vroeger was ik bevriend met een grappige jongen die er niet uitzag als een pretty boy of model, maar wel schouders als bakstenen had, een ferme kaaklijn, een sixpack en krachtige beenspieren en dus enorm succes had bij de vrouwen.

Ze voelden zich veilig bij hem en vonden hem lekker, ondanks zijn gezicht. In de kroeg hoefde hij nauwelijks moeite te doen om vrouwen te krijgen, ze namen zelf het initiatief. 

Waarom je moet opvallen als man

Je moet dus echt opvallen als man. Vrouwen moeten van hun voetstuk afgeslagen worden, zodra je de kroeg binnenwandelt met een bewonderende en nieuwsgierige blik van: “wow, wie is die kerel, hij is lekker”. In het uitgaansleven is het niet belangrijk of je een goede jongen bent, maar vooral of je er goed uitziet, zodat een vrouw met je wil dansen, zoenen of met je mee naar huis wil.

Conclusie

Wil je beter worden met vrouwen in de kroeg en beschouw jij jezelf als een normaal uitziende man? Beul jezelf lekker af in de sportschool en transformeer jezelf in een Greek god, zodat je opvalt, lekker bent en dus meer aandacht krijgt van de vrouwen.  

Het is daarbij wel belangrijk om atletisch gespierd te worden en niet zozeer als een bodybuilder. Ga daarom gewichten heffen, werk aan je zelfvertrouwen, kleed je goed, lekker luchtje op, heb humor en je gaat ervaren dat het versieren van een vrouw in de kroeg ook voor jou weggelegd is. Succes!