Hoe versier je een meid? 7 tips hoe je haar versiert

Hoe versier je een meid? 7 tips hoe je haar versiert

 Hoe versier je een meid? Een jonge meid versieren vereist een iets andere aanpak, dan laten we zeggen, dames die halverwege de twintig zijn of rond de dertig en ouder. Ontdek in dit artikel hoe je een meid versiert. 

Hoe versier je een jonge vrouw of hoe versier je een meid die je al kent? Of ze nu vreemd of al bekend voor je is, een jonge meid versieren is spannend en ook uitdagend. De meeste jonge meiden hebben nog weinig ervaring met mannen, zijn onzeker en weten vaak nog niet wat ze willen of waar ze op vallen. Anders dan oudere dames, die zelfverzekerder zijn en meer ervaring hebben, kunnen jonge meiden uiterst vluchtig, inconsistent en onvoorspelbaar zijn.

Daar staat tegenover dat ze vaak leuk en makkelijk in de omgang zijn. Ze geven energie, zijn speels en vaak erg aantrekkelijk om te zien.  Ik begrijp daarom heel goed dat veel mannen willen leren hoe ze een meid in de leeftijdscategorie 19 t/m 23 jaar kunnen versieren.

1. Snelheid

Wie een jonge meid wil versieren moet  alert zijn en snel handelen. Vrouwelijk gedrag is gebaseerd op een mix van hormonen, emoties en gevoel. Bij een late tiener of jonge twintiger is deze mix een stuk feller en intenser. Juist dat maakt het gedrag van een jonge vrouw nogal onvoorspelbaar en chaotisch.

Het ene moment toont ze interesse, enkele seconden daarna wil ze opeens niks meer van je weten. Heel normaal en zeker iets om rekening mee te houden. Wanneer je merkt dat een jonge meid interesse heeft, moet je alert zijn en gelijk actie ondernemen.  

2. Let op interesse signalen

Een praatje beginnen, opzichtig flirten, je aandacht zoeken, jou aanraken, steeds oogcontact zoeken, selfie’s sturen, naar je lachen, zijn duidelijke interesse signalen van jonge meiden. Merk je dat ze interesse heeft en hebben jullie een leuk gesprek? Vraag dan gelijk haar nummer of, als je echt lef hebt, haar direct op date.

Soms, is er sprake van alcohol en een sociale setting (bijvoorbeeld een feestje). Veel jonge vrouwen kunnen dan nogal agressief zijn in hun benadering als ze jou leuk vinden. Hoewel ze meestal onderdeel is van een hechte vriendinnen groep die haar beschermt tegen vreemde mannen, is het niet ongewoon dat een jonge meid met interesse zich toch kan opdringen en het je wel erg makkelijk maakt om haar te versieren.

Doe je niks met haar gevlei en neem je ook geen actie als ze interesse toont? Wees dan voorbereid dat haar interesse net zo vluchtig weer verdwijnt en ook niet meer terugkomt.

3. Onderneem actie

Heb je haar nummer? Bellen! Een jonge knappe vrouw ligt goed in de markt en krijgt genoeg mannelijke aandacht. Los daarvan, is de kans groot dat ze ook de hele dag met haar vriendinnen aan het appen is, dus de truc is om jezelf te onderscheiden. Dat doe je het beste door gewoon de telefoon te pakken en haar ouderwets te bellen. Een stem zegt meer dan duizend berichtjes bij wijze van. 

De meeste jonge dames zitten de hele dag op hun telefoon, dus de kans dat ze opneemt is best groot. Als ze opneemt, houd je het gesprek kort, leuk, maar oppervlakkig en zeg je gewoon dat je haar graag wilt zien en het je leuk lijkt om samen wat leuks te gaan doen en vraag je wanneer ze tijd heeft. Als ze interesse heeft, dan zegt ze zeker ‘ja’ en stel jij een dag, datum en locatie voor.

Soms ontmoet je een jonge meid op een feestje en laat ze duidelijk merken dat ze interesse heeft. Als je de goedkeuring krijgt van haar vriendinnen, dan is de kans groot dat jullie alleen gelaten worden. Je kunt dan de verovering beginnen.

Krijg je de goedkeuring niet of probeert haar vriendinnen groep haar in bescherming te nemen, dan is het belangrijk om haar te isoleren. Zeg dan gewoon: he, anders gaan we daar zitten, kunnen we rustig praten.

Als ze je leuk genoeg vindt, gaat ze zeker mee en krijg je groen licht voor de verovering. Zo niet, dan is de interesse niet waar het moet zijn en moet je haar laten gaan.  

4. Verover haar

Als je haar zover hebt dat je alleen met haar bent, dan verover je haar zoals je iedere vrouw verovert. Je creëert een band, laat haar comfortabel voelen, maakt haar aan het lachen, stelt je mysterieus op, luistert goed, verhoogt haar interesse en laat haar voor 80% aan het woord. Na de eerste date neem je afscheid en ga je voor de zoen. Vind ze je leuk dan zoent ze terug en bij afwijzing krijg je de wang.

Zijn jullie samen op een feestje, let er dan op of ze toenadering zoekt en dichter bij je komt zitten, zodat je kunt escaleren. Geeft ze nog steeds interesse signalen af, lacht ze veel, speelt ze met haar haren, raakt ze je aan en kijkt ze je verwachtingsvol aan?  Brengt ze haar lippen dicht in de buurt bij de jouwe? Kijk haar dan recht in de ogen aan, glimlach en ga voor de zoen.

5. Heb wat geduld

Zoals gezegd hebben veel jonge meiden weinig ervaring met mannen en zijn soms wat huiverig voor intimiteit of als het allemaal te snel gaat. Als je merkt dat ze terugdeinst wanneer je een move maakt, is ze nog niet comfortabel genoeg en moet je gas terugnemen. Ga zeker niet aandringen!  Ze neemt dan een gesloten houding aan (schouders over elkaar of nerveus gedrag) waardoor ze dichtklapt en haar interesse verliest.

Wanneer je merkt dat ze (nog) niet ingaat op je move, breng de interactie dan weer in neutraal vaarwater en verhoog verder haar interesse. Wanneer je merkt dat ze zich weer comfortabel voelt en zelfs toenadering zoekt, kun je weer beginnen met rustig te escaleren tot op het punt dat ze je haar kunt zoenen.

6. Tegenvallende intimiteit

Veel jonge meiden hebben weinig ervaring met intimiteit waardoor de seks kan tegenvallen en soms het zoenen ook. Ze missen gewoon de ervaring die oudere vrouwen wel hebben en daar is niks mis mee, maar wel iets om rekening mee te houden.

Houd er ook rekening mee dat je vaak lang moet wachten/haar langer moet daten voor ze zichzelf geeft, ze zijn erg voorzichtig, kijken de kat uit de boom en sommige verkiezen bovendien een serieuze relatie wanneer de optie van seks op tafel komt. Wat sowieso altijd positief is, omdat one-night stands voor zowel mannen als vrouwen, veel negatieve gevolgen hebben.

Behandel haar daarom zoals jezelf behandelt wilt worden. Kijk naar je eigen intenties, wat wil je zelf en is zij wel de juiste persoon daarvoor? Als je merkt dat een jonge meid met een goed hart verliefd op je is en het is niet wederzijds, laat haar dan gewoon met rust en begin niks met haar.

Gebruik haar niet, bezorg haar geen gebroken hart, want je wilt ook niet dat een dame (op wie jij verliefd bent) jou zo behandelt toch? Jonge vrouwen versieren komt dus met de nodige verantwoordelijkheid. 

Aan de andere kant, als je merkt dat ze alleen een pleziertje/fling zoekt en verder niks serieus wil en jij wil dat ook, dan kun je altijd nog besluiten wat je doet. 

Daarom de vraag: wat zoek je zelf, een vriendinnetje of wil je het veld verkennen. Het is belangrijk die vraag te beantwoorden, zodat je gericht bepaalde typen jonge vrouwen kunt versieren die hetzelfde als jou willen en andere jonge vrouwen juist met rust moet laten.

7. Word niet te snel verliefd/heb geen verwachtingen

Zoals gezegd kunnen jonge meiden erg aantrekkelijk zijn. Als jonge twintigers zijn ze vaak strak, jeugdig en knap om te zien. Ze zijn vrolijk en relaxed in de omgang en geven je veel energie. Het gevaar is echter dat je daardoor halsoverkop verliefd op haar wordt of te snel gevoelens voor een jonge meid krijgt.

Waak daarvoor, juist omdat de meeste jonge meiden geen idee hebben wat ze willen of zoeken en razendsnel van gedachten kunnen veranderen. Al heel wat meiden hebben bij diverse mannen de nodige harten gebroken, zonder dat ze vaak weten waarom.

Een jonge meid versieren of in een romance met haar, kan een onvergetelijke ervaring zijn maar heb alleen niet al te grote verwachtingen voor de toekomst. Kortom, geniet ervan, maar houd er ook rekening mee dat het zomaar weer voorbij kan zijn. Alleen dan ga je succesvol zijn in het versieren van een jonge meid. Succes!