Waarom vrouwen op mysterieuze mannen vallen

Waarom vrouwen op mysterieuze mannen vallen

 Onlangs kreeg ik via de mail een vraag van een lezer die graag wil leren hoe hij mysterieuzer kan worden met vrouwen. Een mooie leervraag, want mystery creates attraction en is de nummer één manier om jezelf als aantrekkelijke man te positioneren en haar aandacht te krijgen. De meeste vrouwen houden namelijk van mannen die zij niet kunnen peilen, spannend en onbereikbaar zijn. Ze vind het fijn als ze niet weet waar ze aan toe is met hem, wat op natuurlijke wijze haar interesse in hem verhoogt. Het mooiste is dat iedere man de kunst van mysterie kan leren. De mysterieuze man presenteert zichzelf als onverschillig, maar positief en laat zijn eigen onbeschikbaarheid al het werk doen. Ontdek hier hoe je dat doet.

Dag Harold,

Ik wil je om het volgende advies vragen. Ik merk dat ik bij vrouwen die ik leuk vind te hard van stapel loop. In het begin vinden ze me leuk en daarna haken ze af. Het heeft niet te maken dat ik geen zelfvertrouwen heb of iets, maar dat ik te snel ga. Ik geef te veel hints. Ik wil dus mysterieuzer worden en niet als een hyena overkomen.

Je geeft zelf al aan dat je te hard van stapel loopt als je een vrouw leuk vindt, terwijl dit juist de nummer één afknapper onder vrouwen is. Waarom? Omdat vrouwen op mannen vallen die zij niet kunnen peilen, die onbeschikbaar zijn en heren wiens gevoelens onduidelijk zijn. Duidelijk laten merken/hinten dat je haar leuk vindt, te beschikbaar zijn en dus te snel gaan, helpt daar niet bij.

 Neem dus gas terug, wees inderdaad mysterieus en neem een meer onverschillige houding aan. Stel je onvoorspelbaar en spannend op in je interacties met vrouwen. Dat doe je door niet te veel over jezelf te vertellen en te hinten dat je haar leuk vindt, maar juist haar voor 80% aan het woord te laten en af te wachten of zij signalen van interesse afgeeft.

Geef zo min mogelijk informatie over jezelf weg, maar vertel kort over jezelf als ze daar om vraagt, zo niet laat het gesprek dan over haar gaan.

 Ook een dame op het werk moet je altijd in verwondering over jou laten. Wees dus geen open boek, maar laat altijd iets over voor ‘later’. Vrouwen zijn van nature nieuwsgierige wezens. De snelste manier om haar interesse te verhogen is dus haar nieuwsgierig naar je te maken.

Dat doe je door niet te laten merken dat je haar leuk vindt, maar door haar op een meer subtiele wijze te laten merken dat je haar interessant vindt (door goed oogcontact en een glimlach) haar te laten wachten op een berichtje van jou en haar te laten werken voor JOUW aandacht. Dat is mysterieus zijn.

Hoe doe ik dit? Ik heb bijvoorbeeld een dame op het werk die ik knappert vind en echt wil fiksen. Op het werk vind ik lastig. Ik ben straight en heb al mijn hints gegeven. Maar hoe zal ik dit aanpakken met haar? 

 Hints zijn interesse signalen die jij afgeeft, terwijl je het juist moet omdraaien. Het is nog altijd de vrouw die aangeeft of ze een man leuk vindt (en dus hints afgeeft) en jij als man moet daarop reageren door haar nummer of haar op date te vragen. Dus niet andersom.

Ik kom haar niet de hele tijd tegen maar soms. Ik moet dus soms een moment creëren. Ik wil flirterige situaties afwisselen met af en toe afstandelijk. Nu heb ik hints gegeven en is het volgens mij het moment dat ik nu gas terug neem. 

Wat ik dus wil leren is het balans vinden om me rust te houden en mysterieuzer te worden voor dames. 

Groet, C.

De snelste manier om afgewezen te worden is door een vrouw te laten merken dat je haar leuk vindt. Leun dus achterover en laat je vrouwelijke collega het werk doen.  Zoekt ze steeds oogcontact en lacht ze? Flirt ze? Wil ze steeds bij je zijn? Regel een date!

Na de date ga je steeds op radiostilte en wacht je tot ze weer wat van haar laat horen, dat berichtje grijp je aan om een volgende date te regelen etc. Je legt het initiatief tot contact steeds bij haar. 

Je maakt haar dan nieuwsgierig en ze voelt zich meer aangetrokken. Je stelt je dan onbereikbaar en spannend op, wat haar onzeker maakt en ze dus geen andere keus heeft om je weer te appen (waarop jij weer een nieuwe date voorstelt enzovoort).

Laat haar moeite doen en breng haar in een positie dat ze niet weer waar ze aan toe is. Je bent dan mysterieus en dit verhoogt haar interesse.

Disclaimer: bovenstaande werkt alleen als je vrouwelijke collega al interesse in jou heeft. Heeft ze geen interesse en geeft ze ook geen interesse signalen af, dan heeft ‘mysterieus zijn’ weinig zin. Doe dit dus alleen als je zeker weet dat er een vorm van interesse is (let dus op signalen!).

 

Conclusie:

Zoals gezegd kan een mysterieuze houding ervoor zorgen dat haar interesse verhoogt wordt, maar alleen als ze al aangetrokken tot je is. De meeste vrouwen vinden het fijn om moeite doen voor de mannen die ze aantrekkelijk vinden.

Denk aan al die romannetjes waar een vrouw moeite moet doen om de aandacht van de gewilde, afstandelijke, maar aantrekkelijke dokter te krijgen. Ze wil een man die haar op subtiele wijze bevestigt dat hij ook interesse heeft, maar zichzelf niet op een presenteerblaadje aanbiedt.

Het is je hele onbeschikbaarheid die haar tot (positieve) waanzin kan drijven. Als ze niet weet waar ze aan toe is met je, heeft ze geen keus om iets te doen. Bijv. door jou berichtjes te sturen, naar je te lachen, je steeds opzoeken etc om zodoende jou de kans te geven haar uit te vragen. Het is het hele spel van onduidelijkheid en aantrekken/afstoten wat haar intrigeert.

Achter haar aan hollen, een open boek zijn, te opzichtig flirten, haalt die hele dynamiek onderuit en zorgt ervoor dat ze interesse verliest doet en dus haar aantrekkingskracht afneemt. Uiteindelijk wil ze een man die ze moeilijk kan krijgen of waar ze moeite voor moet doen.

Om het af te maken: haar opzichtig laten weten dat je haar leuk vindt, is het tegengestelde van mysterie en de snelste manier om ervoor te zorgen dat ze jou niet meer leuk vindt.