Hoe weet ik of ze me leuk vindt? 3 signalen

Hoe weet ik of ze me leuk vindt? 3 signalen

 Hoe weet ik of ze me leuk vindt? Een goede vraag! Als je haar leuk vindt, wil je natuurlijk weten of het wederzijds is. Zo weet je het. 

1. Ze kijkt naar je

Eén van de sterkste signalen is dat ze de hele tijd naar je kijkt.

Of je nu in de kroeg of op het werk bent, als je merkt dat ze regelmatig naar je kijkt en glimlacht als je terugkijkt, dan heeft ze interesse.

Ze maakt zich beschikbaar en nodigt je uit om haar te benaderen en initiatief te nemen, zoals haar nummer vragen of haar op date.

Een vrouw die geen interesse heeft, zoekt geen oogcontact en lacht hooguit een enkele keer uit beleefdheid.

Een vrouw zegt nooit direct tegen je dat ze je leuk vindt, maar probeert dit duidelijk te maken door veel naar je te kijken, zodat je de hint snapt en op haar afstapt.

Let op: laat ze heel duidelijk merken dat ze je leuk vindt, maar onderneem je geen actie?

Dan denkt ze dat je geen interesse hebt of niet durft. Ze verliest dan interesse en stopt met oogcontact zoeken.

Ze maakt zich dan beschikbaar voor een andere man en gaat daarmee flirten. Het is dus belangrijk snel te reageren wanneer je merkt dat een vrouw de hele tijd oogcontact zoekt.

2. Ze stuurt je een berichtje

Ze stuurt vanuit het niets en zonder reden een berichtje via Whatsapp of social media.

Als je plots een berichtje van haar krijgt met: “hoi :)” “He alles goed?” of  “hoi, wat ben je aan het doen : )” dan heeft ze interesse.

Een vrouw die geen interesse heeft, stuurt niet voor de lol een berichtje naar een andere man, tenzij hij al bevriend met haar is.

Maar als jullie geen vrienden zijn en je krijgt zomaar een berichtje van haar, dan heeft ze zeker interesse en geeft ze jou de gelegenheid om haar uit te vragen.

Wanneer je dus spontaan een berichtje van haar krijgt, ga dan niet nutteloos heen en weer met haar appen of chatten, maar gebruik dat berichtje om een date te regelen.

Doe je niks, dan denkt ze dat je de hint niet snapt en verliest ze interesse.

3. Ze zoekt je steeds op

Ze wil bij je in de buurt zijn. Je merkt dat ze zonder reden je opzoekt voor een praatje of dat ze steeds naast je staat.

Vooral in de kroeg of discotheek merk je dat. Als ze interesse heeft, dan maakt ze actief oogcontact en zorgt ze ervoor dat ze daarna dicht bij je staat, zodat je haar kunt benaderen en aanspreken.

Tegen je aan dansen is een ander duidelijk signaal.

Of ze staat schouder aan schouder naast je, kijkt naar je, glimlacht en kijkt weer weg.

Dat is hét moment om haar aan te spreken. Als ze geen interesse heeft, dan bewaart ze juist afstand en zoekt ze geen oogcontact.

Als je merkt dat een vrouw je steeds op zoekt en zonder reden een praatje met je maakt, dan vind ze je ook leuk.

Een vrouw die geen interesse heeft, maakt niet zonder reden een praatje met een andere man, tenzij het je collega is en over het werk gaat.

Maar als je merkt dat ze het leuk vind om met je te praten over koetjes en kalfjes en belangstelling toont in jou, dan is dat zeker een teken van interesse.

Het is aan jou om dat spontane praatje te gebruiken om haar uit te vragen.

Conclusie

Veel oogcontact zoeken, je zomaar een berichtje sturen of je steeds opzoeken, het is dé vrouwelijke manier om een man te laten weten dat ze hem leuk vindt.

Een vrouw die jou niet leuk vindt, doet dit allemaal niet.

Merk je dus dat een vrouw de hele tijd naar je kijkt, berichtjes stuurt of steeds in je buurt is? Onderneem actie en regel een date.