Wanneer kan ik haar zoenen? Zo weet je het

Wanneer kan ik haar zoenen? Zo weet je het

 Waneer kan ik haar zoenen? Timing is alles als je een vrouw wilt zoenen. Je wilt niet te snel zijn, maar ook weer niet te traag. Het is dus belangrijk om te weten wanneer ze er klaar voor is. Ontdek in dit artikel hoe je dat herkent.

Het goede nieuws is dat een vrouw je altijd helpt als ze klaar is om gezoend te worden. Ze gaat dan dicht tegen je aanstaan, raakt je aan, zit dicht tegen je aan, maakt onbewust haar lippen nat, raakt de hele tijd haar haar aan, of kijkt je verwachtingsvol met stralende ogen aan.

De signalen zijn in dat opzicht duidelijk, maar waar het vaak misgaat is dat de man in kwestie te snel gaat of juist te lang treuzelt, waardoor ze afknapt en hem de wang geeft. Het is dus belangrijk om je move te maken op het hoogtepunt van jullie interactie, wanneer de signalen daar zijn en je de kans krijgt.

Ga niet te snel

Te snel gaan is een veelgemaakte fout bij veel mannen. Je date bijvoorbeeld een dame die signalen van desinteresse afgeeft, zoals een gesloten houding, armen over elkaar, toont geen interesse, ontwijkt je flirts en is zakelijk tegen je. Na het einde van de date in deze situatie een poging wagen is kansloos, omdat de kans 100% is dat ze je afwijst.

Aan de andere kant lukt het soms om haar op te warmen, laat ze de juiste signalen zien, maar is ze nog niet voldoende opgewarmd om gezoend te worden. De kans is groot dat ze je wel leuk vindt, maar dat er onbewust toch een soort van twijfel is en dat ze meer zekerheid nodig heeft (over jou) om haar verdedigingsmechanisme  te laten zakken en zich emotioneel beschikbaar te maken.

Hoewel ze je interessant vindt, is ze nog niet zover om je haar lippen te geven, simpelweg omdat ze meer tijd nodig heeft. Een ander duidelijk signaal is wanneer je merkt dat ze wel belangstelling toont, maar het je nog niet gemakkelijk maakt om haar te zoenen, door bijvoorbeeld afstand te blijven houden. Je mag dan gerust aannemen dat ze nog niet zover is.

Het juiste moment herkennen

Op het moment dat ze er klaar voor is, neemt ze zelf het initiatief. Ze gaat dan dichter bij je zitten, raakt je subtiel aan, zoekt diep oogcontact en kijkt je lang en vragend aan. Dat is het moment wanneer je haar kunt en ook moet zoenen. Doe je dat niet of treuzel je te lang, dan denkt ze dat je niet durft, haar niet leuk vindt of haar gewoon als vriend ziet.

Haar verdedigingsmechanisme neemt dan weer toe en haar verleidelijke gewillige houding verandert als een blad om een boom in een meer neutrale zakelijke houding. Zie het als een snelle switch van seksuele spanning naar friendzone. In dat geval ben je te laat en in deze situatie alsnog een poging wagen heeft weinig kans van slagen. 

Bedenk dat de meeste vrouwen niet voor Sinterklaas spelen als het op zoenen aankomt. Je krijgt vaak maar een enkele kans en als je die niet pakt, dan houdt het al snel op. Als ze je de kans geeft om haar te zoenen, dan moet je dat beschouwen als een cadeautje die jij alleen nog maar hoeft uit te pakken.

Conclusie

Kortom, een vrouw laat het altijd merken als ze klaar is om gezoend te worden. De kunst is om je move te maken wanneer jullie interactie een hoogtepunt nadert. De seksuele aantrekkingskracht is dan het hoogst en haar defensie het laagst, de onderlinge energie is comfortabel en het knettert van de seksuele spanning.

Op het moment dat ze een stilte laat vallen, je vragend en verwachtingsvol aankijkt, dan is dat het moment dat je jouw lippen de hare laat kruisen. Geniet ervan, ze is nu van jou.