Ze reageert traag? Dit is de reden

Ze reageert traag? Dit is de reden

 Ze reageert traag? Niets is zo frustrerend wanneer je lang moet wachten op een berichtje van haar. Je steekt tijd en energie in het schrijven van een leuk berichtje en vervolgens duurt het een eeuwigheid voordat je een berichtje terugkrijgt. Speelt ze een spelletje of heeft ze gewoon geen interesse? Ontdek hier de reden waarom ze traag reageert.

Ze heeft geen interesse

Wanneer ze traag reageert, kun je gerust aannemen dat ze weinig interesse heeft. Een vrouw die interesse heeft, reageert binnen 24 uur op je berichtje. Als het langer duurt dan mag je dat beschouwen als een afwijzing.  

Als ze echt gek op je is, reageert ze binnen een uur of sneller. Als ze je leuk vindt, dan waardeert ze je berichtje en werpt ze geen obstakels op.

Ze reageert dan snel en gebruikt in haar berichtjes smiley’s of een hartje. Dat doet ze om jou te laten merken dat ze interesse heeft, zodat jij haar uit kunt vragen.

Ze heeft een reden

Bij hoge uitzondering, duurt het een paar dagen voordat je een berichtje krijgt, maar ontvang je wel een leuk berichtje. Hoe zit dat? Misschien was haar telefoon kapot, had ze het oprecht erg druk, familiedrama of was ze met vakantie en had ze haar telefoon niet mee.

Let dan vooral op de toon van het berichtje, als het leuk, lief of vrolijk is, dan heeft ze wellicht interesse. Krijg je een één woord berichtje of een lauw-koude reactie zonder wedervraag, dan heeft ze geen interesse.  

Ze test je

Soms heeft ze lichte interesse, maar is ze nog niet helemaal zeker van je. Ze reageert dan traag om je te testen. Op die manier filtert ze de stalkers, wanhopigen en needy gasten eruit.

Een man die zeker van zichzelf is, stuurt één berichtje en wacht gewoon op haar reactie. In dat opzicht moet je het beschouwen als een potje tennis.

Je slaat de bal naar de overkant en wacht vervolgens af of ze terugslaat, hoelang het ook duurt. Reageert ze niet?

Stuur niet nog een berichtje, app ook niet: “waarom reageert je niet?” of “is er iets?”. Het komt onzeker, needy en vooral ‘eng’ over bij de meeste vrouwen.  

Ze wil van je af

Het kan ook zijn dat ze van je af wil. Als je gewend was dat ze eerst snel reageerde en ze reageert opeens traag, dan is haar interesse afgenomen.

Dit gebeurt vooral als je haar een tijdje date, als ze dan aan je begint te twijfelen of afgeknapt is, dan gebruikt ze deze vertragingstactiek om van je af te komen.

De beste comeback!

Het goede nieuws is dat je nog steeds een berichtje van haar krijgt. Natuurlijk, je mist het enthousiasme en de snelheid van haar andere berichtjes.

Ik snap dat. Maar feit blijft, dat ze nog steeds de moeite neemt om een berichtje te sturen. Wat kun je nu het beste doen?

Als ze traag reageert, dan reageer jij extra traag. Moet je een dag wachten op haar berichtje? Dan laat je haar 2 dagen wachten, voordat je een berichtje terugstuurt. Gek genoeg, reageren de meeste vrouwen dan opeens wel heel snel.

Vraag haar uit

Gebruik dat berichtje gelijk om haar uit te vragen. Zeker als ze traag reageert, moet je direct en duidelijk zijn in wat je wil van haar. Stuur iets als: “Hé (naam) was even druk. Maar anders gaan we binnenkort ergens wat drinken. Wanneer heb je tijd?”

Gooi die uitsmijter er gewoon in! Je hebt niets te verliezen. Als er iets van interesse is, dan hapt ze toe. Zo heb ik serieus een keer 2 weken moeten wachten op een berichtje van een dame.

Om haar nu 4 weken te laten wachten op een reactie terug, was mij ook weer te extreem. Ik had wel meer te doen. Ik stuurde daarom een week later een berichtje terug en appte: “zo dat duurde lang! Ik was je alweer vergeten. Ja hier ook alles goed. Erg druk! Hé maar anders gaan we binnenkort een potje poolen? Wanneer heb je tijd?”

Ik kreeg vervolgens razendsnel een berichtje terug. Ze moest lachen en appte: “Ik kan mij niet voorstellen dat je mij vergeet 😉  Poolen… Ja leuk! Ehm.. Zaterdag??”

Bam! Die date had ik binnen. Nu moet ik zeggen dat de date niet geslaagd was. We hebben het dan ook bij één date gelaten, maar dit toont wel aan dat het altijd loont om haar uit te vragen, hoelang je ook op haar berichtje hebt moeten wachten, ongeacht de uitkomst.

Conclusie

Als ze traag reageert, dan heeft ze geen of weinig interesse, ze test je, ze wil van je af of ze vind je oprecht wel leuk, maar heeft een gegronde reden. Hoe dan ook, in alle gevallen is het aan jou de taak om extra traag te reageren, zodat je haar laat merken dat je tijd waardevol is en geen zin hebt in spelletjes. Gebruik dat berichtje dan wel om haar op date te vragen. Succes!

 

 

Wil je leren hoe ze sneller reageert of heb je mijn persoonlijke hulp nodig, ga dan naar coaching en boek een sessie of bestel direct het boek