Ze reageert niet meer? Dit is wat je doet

Ze reageert niet meer? Dit is wat je doet

 Ze reageert niet meer op je berichtjes? Dan betekent dat meestal dat ze geen interesse meer heeft. Het overkomt elke man wel een keer. Je hebt een mooie vrouw ontmoet. Je vind haar aantrekkelijk en zij jou. Jullie gaan op date en hebben een goede klik. Er wordt gezoend en je eindigt zelfs in bed met haar. Het contact tussen de dates lijkt moeiteloos en vanzelf te gaan en je hebt het idee dat er iets moois lijkt te ontstaan. Maar dan van de één op andere dag wordt het contact minder. Ze reageert kortaf, het duurt langer voor je een reactie krijgt of ze laat niets meer van zich horen. Wat is er nu aan de hand en wat kun je eraan doen?

Als een vrouw minder enthousiast reageert of ze reageert niet meer, zijn dit de mogelijke oorzaken:

 • Ze heeft geen interesse meer
 • Ze test je
 • Haar telefoon is kapot
 • Er speelt momenteel iets in haar leven, wat haar aandacht nodig heeft
 • Ze heeft iemand anders ontmoet
 • Je hebt haar gekwetst

 

Achterhalen waarom ze niet reageert heeft dus geen enkele zin want er kan werkelijk van alles aan de hand zijn. Wel is het zo dat als een vrouw je echt ziet zitten dat ze dat zal laten merken.

Ze zal initiatief nemen tot contact of vlot reageren op een berichtje. Ze maakt het je makkelijk. Zodra een vrouw niet meer reageert heeft het dus geen zin om daar achteraan te blijven gaan.

Ze reageert niet meer? Dit doe je

 • Stuur geen berichtje meer
 • Verwijder haar telefoonnummer

 

Als een vrouw opeens niet meer reageert op je berichtje ga haar dan niet appen waarom ze niet reageert, maar wacht een paar dagen of een week. Mocht ze nog niet gereageerd hebben, stuur dan (een week later) een neutraal berichtje en vraag wanneer ze tijd heeft om weer af te spreken. Hiermee voorkom je onnodig ge-app en ben je duidelijk in je intentie.

Mocht ze hier ook niet op reageren en niets meer van zich laten horen dan is er duidelijk wat aan de hand. Of de vrouw heeft geen interesse meer of ze heeft iemand anders ontmoet (misschien is ze wel terug bij haar ex). Hoe dan ook, stuur geen berichtje meer!

Het beste wat je nu kunt doen is een screenshot maken van haar contactgegevens (voor het geval ze ooit in de toekomst weer een berichtje stuurt, zodat je haar nummer herkent) en daarna haar nummer deleten.

Zo voorkom je dat je elke dag je telefoon gaat checken of je inmiddels een berichtje van haar hebt ontvangen en dit helpt je om haar sneller te vergeten en weer verder te gaan met je leven en andere vrouwen te ontmoeten.

Nadat je haar nummer hebt verwijderd, kunnen er twee zaken gebeuren:

 

 • Je hoort nooit meer wat van haar (ze heeft overduidelijk geen interesse meer en reageert niet meer)
 • Ze laat weer wat van haar horen (ze heeft nog interesse en reageert weer)

 

Hiermee trek je de macht weer terug in eigen handen en krijg je weer controle over jezelf en de situatie. Dit leidt soms tot onverwachte en verrassende resultaten.

Persoonlijk voorbeeld nadat ze niets meer liet horen

Enkele jaren geleden leerde ik een vrouw kennen met wie ik een goede klik had. Het bleek dat ze destijds een vriend had, maar we bleven geregeld contact houden. Toen ze mij vertelde dat de relatie uit was, was ik dolenthousiast en klaar om actie te ondernemen. Het contact tussen ons begon ook te groeien waarbij zij voornamelijk het initiatief nam (signaal van hoge interesse).

Ik werd alleen maar enthousiaster en maakte daardoor fouten waardoor ze haar aantrekkingskracht voor mij verloor en dus op de één en andere dag het contact wegviel. Ze reageerde niet meer of pas heel laat op mijn berichtjes of was kortaf. Ik hoorde drie maanden niks van haar en was er zo klaar mee dat ik haar nummer verwijderde en haar al bijna vergeten was en toen gebeurde het wonderbaarlijke:

Ik kreeg een berichtje van haar!

Welkom in de wondere wereld van vrouwen. Geen flauw idee wat er speelde in die drie maanden dat ze blijkbaar geen contact meer wilde maar ze kwam toch weer bij mij terug en we kregen weer goed contact.

Bovendien werden er concrete plannen gemaakt om elkaar weer te zien. Het loont dus om afstand te nemen van een vrouw op het moment dat zij afstand van jou neemt en het heft in eigen handen neemt door haar te vergeten en weer verder te gaan met je leven.

Bij interesse zal een vrouw, vroeg of laat, altijd weer contact met je opnemen. Laat ze niets meer van zich horen? Net de bovenstaande tips houd je het heft in handen en vergroot je de kans om binnenkort toch nog wat van haar te horen.

 

 Wil je dat ze altijd reageert op je berichtjes? Lees dit e-Book en ontdek hoe je haar interesse kunt vasthouden.  

Klik hier om naar het boek te gaan
7 Reactie's
 • support@teamnova-dating.com'
  Ruben
  Geplaatst op 11:25h, 07 november Beantwoorden

  Mooi gezegd. Iets wat ik doe en andere aanraad is gewoon de banter/speelsheid bij haar hoog houden, maar in de tussentijd andere vrouwen leren kennen en laat haar ook zien dat je andere vrouwen ontmoet. Blijf constant je waarde geven en positieve emoties aan iedereen. Dit doet een aantal dingen voor je:

  – Je bent minder gehecht aan haar (non-needy). Gehecht zijn is de nummer 1 methode om aantrekking te doen uitdoven. Dus blijf non-needy.
  – Je triggert pre-selectie. Vrouwen zijn onzeker, ze weten niet goed wat ze willen. Wat doe je als je onzeker bent? Je kijkt naar de rest. Als andere vrouwen positief op je reageren, wil zij jou ook.

  Een grote fout die veel mannen maken (en hierboven ook staat beschreven) is dat wanneer je een echt knappe en toffe vrouw ontmoet, je hebt die unieke connectie, beginnen veel mannen zich te mind-fvcken. Hier is wat ik bedoel: Als je een e-boek hebt gelezen over dating of ons e-boek Mastering Real Game hebt gelezen, dan ken je de kracht van toekomstige projecties. Je wandelt met een meisje en begint te praten over dingen die jullie in de toekomst gaan doen, je maakt plannen voor de toekomst. Het kunnen echte dingen zijn of grappige dingen. Je kan haar vertellen van ik neem je mee naar de mcdonalds en koop je 3 big-macs omdat ik je zo graag heb en dan neem ik je mee naar het meer en gooi ik je erin omdat ik je zo graag heb. Of ik neem je mee naar mijn familie en stel je voor aan iedereen. De laatste is iets serieuzer. Maar je maakt plannen voor de toekomst.

  Wat er nu gebeurt is dat je brein een beeld heeft van wat er gaat gebeuren en je geraakt gehecht aan dit beeld en je speelt deze ‘film’ af in je brein en speelt het opnieuw en opnieuw en je geraakt eraan gehecht. Wanneer dit dan niet gebeurt voel je je slecht.. Als je gewoon in het huidige moment leeft, heb je dit probleem uiteraard niet. Maar let hier gewoon mee op, met toekomstige projecties met haar. Als je spontaan bent en in het moment leeft en in het nu plezier hebt en niet denkt aan de toekomst, gewoon bantert, geraak je hier niet aan gehecht.

  Wat er dan waarschijnlijk gebeurt is , je voelt je niet alleen beter, maar zij zal vroeg of laat naar jou toekomen, en dan doe je ermee wat je wil.

 • harold65@hotmail.com'
  effectieveman
  Geplaatst op 15:25h, 10 november Beantwoorden

  Dank voor je inhoudelijke bijdrage Ruben. Je opties open houden is inderdaad de enige manier om te voorkomen dat je gehecht raakt en needy gedrag vertoont bij één vrouw. In mijn nieuwste artikel heb ik daar ook de nodige aandacht aan besteedt.

  Mooi dat je opmerkt dat een man zichzelf veel ellende kan besparen als hij meer bij het moment leeft en minder nadenkt over de toekomst tijdens de verovering. Dit voorkomt een hoop teleurstelling en frustratie en vergroot juist zijn eigen succes.

  • justinbilkerdijk@yahoo.com'
   Jason
   Geplaatst op 12:34h, 29 maart Beantwoorden

   Ik zit zelf nu ook in soortgelijke situatie. Met een vrouw hele goeie klik. Eerste telefoongesprek 2,5 uur en ook nog lang beeldbellen. 1e date had ze verzet omdat ze te zenuwachtig was. Ze kwam zelf met alternatief. Die datum was ze ziek. Ik ga er niet vanuit dat het smoes was omdat ze er tijdens het beeldbellen ook echt beroerd uitzag. En gaf ook aan dat de maandelijkse periode eraan zat te komen. Hierna reageert ze soms wel en niet of heel traag en telefoon neemt ze ook niet op. Voor mij verwarrend omdat ze eerder zelf veel initiatief toonde richting mij en ze ook lovend over mij was. Maar zelf denk ik ook niet naar de reden vragen, om te voorkomen dat ik niet wanhopig op haar over kom. Mijn gevoel zegt nu dat haar interesse er nog steeds is, maar mogelijk door maandelijkse periode en overweldigende contact even wat tijd nodig heeft. Ik ga als onzeker mannetje constant berichten sturen, maar laat zien dat ik als man gewoon stabiel blijf als een vrouw even een rare move maakt. Ik zal me ook aansluiten bij jullie tips Ruben en effectieveman.

 • admin
  Geplaatst op 16:10h, 29 maart Beantwoorden

  Dank voor je reactie Jason. Ik heb je stuk gelezen en geef je de volgende tip. Een vrouw die interesse heeft, zal het je makkelijk maken en werpt geen obstakels op. Een vrouw die jou echt ziet zitten, zal maar al te graag met je op date willen. In de regel is het zo dat als een vrouw al ´moeilijk´ doet in het begin van jullie contact, dit weinig goeds voorspelt voor de toekomst. Vooral dat ze traag of niet op je berichtjes reageert en de telefoon niet opneemt, is geen goed teken. Dit betekent dat ze geen interesse heeft.

  Dat jullie in het begin wel goed contact en een goede klik hadden zou goed kunnen. Veel vrouwen vinden zo´n eerste contact spannend en de aandacht prettig. Maar zodra je hen uitvraagt wordt het echt en vooral als een vrouw niet helemaal wild van je is of aan je twijfelt, zal ze zich terugtrekken en met smoezen of uitwegen komen. Dit lijkt ook bij jou aan de hand te zijn.

  Het beste wat je nu kunt doen is achterover leunen. Neem onder geen beding contact met haar op en laat alle initiatief aan haar over. Als ze interesse heeft, zal ze zeker iets laten horen. Dat moment grijp jij dan aan om alsnog een date in te plannen. Komt ze weer met excuses, verbreek dan het contact. De dame wil dan alleen aandacht en verder niks. Hoor je niks meer van haar? Dan is ze niet meer geïnteresseerd. Neem dan geen contact meer op en move on.

  • justinbilkerdijk@yahoo.com'
   Jason
   Geplaatst op 16:29h, 29 maart Beantwoorden

   Beste effectieve man,

   Bedankt voor de reactie. Ik zag dat ik typfout maakte. Bedoelde dat ik niks ga sturen. Ik moet er nog bij vermelden..deze vrouw heeft twee kinderen en was ook nog bezig met de afwikkeling van de scheiding met haar ex. Vanaf haar 16e was ze samen met hem tot ongeveer 1,5 jaar terug. Zou dit ook een rol hebben gespeeld? Ik heb zelf in het verleden gezien bij mijn ouders dat het ook geen pretje is.

   En idd laat haar zich maar bewijzen. Veel mannen lopen weg voor vrouwen met kinderen. Ik niet. Zal ze zich wel een keer beseffen. Maar ik richt me ondertussen op contact met andere vrouwen. Als ik iemand tegen kom zonder obstakels dan ga ik daar gewoon voor.

   Gr.

   Jason

 • admin
  Geplaatst op 14:40h, 07 april Beantwoorden

  Jason, dat kan zeker een rol spelen. Veel vrouwen die net uit een scheiding komen zitten vaak in een emotionele achtbaan en zijn mentaal en emotioneel niet stabiel en nog niet toe aan een nieuwe relatie. Vaak zijn ze op zoek naar een rebound om hun ex te vergeten, maar rebounds houden nooit stand. Het daten van gescheiden vrouwen en alleenstaande moeders brengt daarom de nodige bagage met zich mee, dus ik raad het niet aan. Zoek gewoon een leuke, vrolijke, stabiele vrouw zonder kinderen. Die zijn er genoeg en dan heb je al deze problemen niet. Het beste is inderdaad om haar te vergeten en je te richten op andere vrouwen.

 • t.leidekker19@hotmail.com'
  Angela
  Geplaatst op 20:16h, 31 oktober Beantwoorden

  Dat rebound hoeft niet altijd.
  Maar de scheiding geeft veel emotionele problemen.En de verwerking kost veel tijd.
  Zelf gescheiden zo verliefd en toch trek ik me steeds terug omdat het te snel gaat,te hevig is ,best angstig ben voor mijn gevoelens
  Toch is het mijn grote liefde en zou ik niets anders willen dan een goede relatie krijgen waarin ik me stabiel gedraag

Geef een reactie