4 manieren waarop vrouwen mannen testen

4 manieren waarop vrouwen mannen testen

 Vrouwen testen mannen als zekerheidsmiddel. Deze testen vormen een onderdeel van het selectie- en keuzeproces om te controleren  of de man wel goed genoeg voor haar is en de man is zoals hij zich voordoet. De uitslag van deze testen geeft haar een goed beeld of juist bevestiging over de geschiktheid van deze man als potentiele partner.

Als man is het daarom belangrijk om voor deze testen te slagen. Slaag je? Dan zal haar liefde en aantrekkingskracht voor jou groeien. Maar zak je, dan zal ze juist afknappen en je afwijzen of de relatie verbreken.

Vrouwen testen mannen doorlopend, zowel tijdens het daten als in een relatie. Maar als een man meer goed dan fout doet, dan zal een vrouw je minder testen. Doet hij meer fout dan goed, dan zal een vrouw je meer gaan testen. De testen lijken nietszeggend, maar het niet slagen voor deze testen heeft vaak grote gevolgen zoals afwijzingen, relatiebreuken tot zelfs scheidingen.

Een vrouw heeft diverse testen, maar ik zal de belangrijkste opnoemen:

1: luisteren

Vrouwen willen graag de bevestiging dat zij belangrijk genoeg voor jou zijn en jij waarde hecht aan de relatie. Hier komt de luistertest bij kijken. Ze kunnen dus opeens iets ter sprake brengen wat ze in het verleden aan je hebben verteld om te controleren of je wel naar haar geluisterd hebt.

2: congruent

Een vrouw zal observeren of jij wel doet wat je zegt. Een man die laat zien dat hij zijn afspraken nakomt, zijn woord houdt  en de dingen doet wat hij tegen haar zegt, zal punten scoren bij haar. Dit laat zien dat hij te vertrouwen is en zij op hem kan rekenen. Doe je niet wat je zegt, dan zal zij twijfelen aan je mannelijkheid en je minder vertrouwen.  Ze zal zich minder op haar gemak bij je voelen en je afwijzen of de relatie verbreken.

3: grenzen

Geef jij duidelijke grenzen aan? Of laat jij over je heen walsen. Een vrouw wil weten of een man tegen haar in durft te gaan. Dit laat haar veilig en comfortabel voelen. Als je dus nee zegt tegen een vrouw dan is het ook nee. Maar een vrouw zal daar een ja van proberen te maken. Wee de man die toegeeft en de vrouw haar zin geeft. Dit verzwakt hem en ze zal snel haar aantrekkingskracht tot hem verliezen. Maar een man die nee tegen haar durft te zeggen en duidelijk zijn grens aangeeft, zal haar veilig laten voelen. Haar aantrekkingskracht zal daardoor toenemen.

4: niet reageren of niet opnemen

Wat doe jij als een vrouw niet reageert op je berichtje? Raak je dan in paniek? Vrouwen willen vaak weten hoe een man reageert als zij een radiostilte inlast of niet reageert op zijn bericht. Ze wil dan zien of hij achter haar aan gaat lopen of in paniek raakt. Als jij dus een vrouw belt of een berichtje stuurt en ze neemt niet op of reageert niet, heb geduld en wacht. Als een vrouw interesse heeft of aantrekkingskracht voor je voelt, dan zal ze zeker reageren of je terugbellen.

Ga haar dus niet appen  ‘waarom reageer je niet’ of’ is er iets?’  Dit is dodelijk voor aantrekkingskracht en de vrouw zal je als zwak, onzeker en wanhopig zien. Je laat dan zien dat jij haar meer nodig hebt dan zij jou en dit maakt haar oncomfortabel met een afwijzing of relatiebreuk als gevolg.

Wil haar testen blijvend doorstaan en weten hoe je haar interesse kunt verhogen? Dit boek helpt je daar verder mee.