Zo creëer je aantrekkingskracht

Zo creëer je aantrekkingskracht

 Hoe creëer je onweerstaanbare aantrekkingskracht? De beste manier is om jezelf te veranderen in een man die gelukkig is en gericht is op het bereiken van zijn levensdoel. Een man die een vrouw niet nodig heeft voor zijn eigen geluk, maar al zijn tijd en energie steekt in het realiseren van zijn droomleven.

De nummer een oorzaak van problemen met dating en relaties bij de man is het ontbreken van een duidelijk doel en richting in het leven. Ze hebben vaak weinig om handen, geen missie en kostbare tijd wordt gespendeerd aan ontspanning en entertainment zoals tv kijken, gamen, sociale media en online porno.

Trucs werken slechts tijdelijk

Via trucs en geveins wordt geprobeerd om aantrekkingskracht op te wekken, zoals versiertrucs, haar complimenteren, aan de slag in de sportschool en een aantrekkelijke kledingkeuze.

Soms wordt er wel eens een succesje geboekt op een datingapp of in de kroeg, maar voor de rest is het afwijzing op afwijzing of structurele problemen in de relatie. 

Dit gepruts werkt dan ook maar af en toe, maar wie langdurig succes wil met vrouwen, zowel met dating als in een relatie, vindt de oplossing om eerst een succes van zichzelf te maken.

Een man zonder missie is onaantrekkelijk

Wanneer de man geen duidelijk doel en missie heeft in het leven, ontstaan er gevoelens en emoties van onzekerheid, twijfels, afhankelijkheid en angsten. Wanneer je niks om handen hebt of iets hebt om voor te leven, maak je ruimte voor zorgen, spanningen en onzekerheden, wat vrouwen opmerken. 

Een man zonder missie is op afstand al te herkennen en onaantrekkelijk voor de vrouw. Hij gedraagt zich als een kip zonder kop, kruiperig, vreemd, vaak passief agressief in de omgang en iemand die je liever uit de weg gaat.

Echte mannen vertrouwen hem niet en vrouwen voelen zich oncomfortabel of neutraal in zijn nabijheid. Ze voelt hem niet of slechts als een aardige vriend maar meer niet. 

Geluk wordt gezocht in de buitenwereld, acceptatie door anderen en in de liefde van een vrouw. De man zonder missie is dan ook gericht op erkenning en acceptatie door anderen en vervalt in conformiteit. Dat is precies de reden waarom hij niet opvalt en niks losmaakt bij een vrouw.

Waar een vrouw naar verlangt in een man

Ik zoek een echte vent is vaak de opmerking die een dame maakt en daarmee bedoelt ze een kerel die weet wat hij wil, zijn eigen weg gaat, een geweldig leven voor hemzelf opbouwt, niemand nodig heeft en het hem geen moer uitmaakt wat een ander van hem vindt of over hem denkt. 

Hij is de rebel onder de mannen, een echte individualist en een vent die woorden omzet in tastbare manifestaties van succes. Je herkent hem als de man die de ruimte oplicht met zijn aanwezigheid als hij binnenkomt. Mannen zien hem als voorbeeld, vrouwen als mogelijke liefdespartner. 

Zijn gegronde, zelfverzekerde en dominante houding valt direct op en hij hoeft deze eigenschappen niet eens te veinzen. Het is zijn natuurlijke uitstraling als gevolg van het leiden van een vervuld doelgericht leven. Hij doet wat hem gelukkig maakt en wat hij doet, doet hij goed. 

Al zijn tijd en aandacht wordt opgeslokt in zijn passie en hij gaat zichtbaar vooruit in het leven. Bekenden zijn jaloers, roddelen of ontwijken hem. Hij is rijk, vrij, onafhankelijk en zelfredzaam.

De meningen en oordelen van de ander doen hem niks en hij gaat over zijn eigen leven. Hij is dan ook als een schitterende ster in een saaie en vooral depressieve postmoderne wereld van middelmaat en conformiteit.

Doel & richting activeert aantrekkingskracht 

Het is de houding is waar een vrouw zo naar hunkert. Ze wil geen kruiper die weinig om handen heeft en geluk in haar zoekt, maar een man met een passie die zijn doelen achtervolgt en zichtbaar succesvol is.

Hij is gefocust om zichzelf gelukkig te maken en leidt een leven waar niemand omheen kan. Waar de ander slechts over fantaseert maakt hij het waar. 

Wie hij is en wat hij doet is zijn belangrijkste product, vooral als hij een levend succes is. Succes is schaars en waardevol, mannen die niks zinnigs met hun leven doen en zich conformeren zijn er al genoeg van en voor een vrouw niet interessant.

Het fundament van seksuele aantrekkingskracht is dan ook jezelf veranderen in een man van hoge waarde die de beste versie van zichzelf wordt en het leven van zijn dromen creert. Chase purpose en women will chase you is een welbekende gezegde.

Wanneer jij je eigen interesses najaagt en een geweldig leven voor jezelf creert, wekt dat meteen de aandacht van de vrouw. Ze ziet het vuur in je ogen, je zelfverzekerde houding van I don’t care en voelt je mannelijke energie wat haar als ware naar je toetrekt zonder dat ze kan verklaren waarom.

Je hebt iets wat ze niet bij andere mannen voelt en datgene is een sterke passie, richting en ambitie. Ze heeft dan ook geen andere keuze haar hart voor je te openen en zich emotioneel beschikbaar te maken, waardoor de verovering kan beginnen en je haar de jouwe kunt maken. 

Conclusie 

De kern van seksuele aantrekkingskracht is jezelf te veranderen in een man van hoge waarde. Een kerel met een sterke passie en een groot verlangen om de beste versie van zichzelf te worden en zijn doelen bereikt.

Een man die van zichzelf een succes maakt en zijn dromen najaagt. Geen prater, maar een doener en zijn dromen stap voor stap realiseert, moeilijkheden overwint en zijn eindbestemming bereikt. 

De man die actief met zijn missie aan de slag is, straalt zelfvertrouwen, authenticiteit en ambitie uit, wat opvalt bij de vrouw en hem onweerstaanbaar maakt. Seksuele aantrekkingskracht wordt eenvoudig opgewekt en ze is klaar om veroverd te worden. Succes!