Ze wil geen relatie meer? Dit betekent het

Ze wil geen relatie meer? Dit betekent het

 Ze wil geen relatie meer? Als een vrouw er klaar mee is, dan komt dat niet zomaar uit de lucht vallen. Er is altijd een goede reden waarom ze geen relatie meer wil en de ware reden is zelden een verrassing. Lees in dit artikel de voornaamste redenen waarom ze er klaar mee is.

Laat ik gelijk maar met de deur in huis vallen: als een vrouw geen relatie meer wil, dan ligt dat meestal aan een gebrek aan vertrouwen of haar natuurlijke reactie op zwak mannelijk gedrag. Als er geen vertrouwen meer is, dan voelt ze zich niet langer meer comfortabel noch veilig in de relatie en wil ze ermee stoppen.

Zwak mannelijk gedrag is een andere reden waarom een dame wil stoppen met de relatie. Ze voelt niet langer je kracht meer en heeft daardoor minder respect voor je.

Een vrouw die haar man niet langer meer respecteert/tegen hem opkijkt, voelt minder seksuele aantrekkingskracht en maakt zich geleidelijk minder emotioneel beschikbaar voor hem tot op het punt dat ze helemaal niks meer voelt en een einde maakt aan de relatie.

Verlies aan vertrouwen

Gebrek aan vertrouwen is vaak een reactie op hufterig mannelijk gedrag. Vaak weet je van jezelf wel of je een hufter/klootzak bent of niet. Je gaat vreemd of bent vreemdgegaan, je schreeuwt tegen haar, liegt, manipuleert, drinkt veel, drugsproblemen of je gedraagt je als een egoïst.

Je behandelt haar of je gezin slecht, kleineert haar of je hebt geen respect voor je vrouw. Je vriendin/vrouw of zelfs je gezin kan niet op je rekenen door egoistisch zelfsaboterend gedrag. Dit zijn allemaal voorbeelden van hufterig mannelijk gedrag. 

Welnu, sommige vrouwen vallen op de hufter, maar vaak komen deze dames zelf uit een gezin waarin de vader haar slecht behandelde, haar negeerde of waar een sterk vaderfiguur ontbrak. 

Het zijn vaak dames met weinig zelfvertrouwen die de hufter aantrekken, maar ook om de simpele reden dat de hufter zelf weinig zelfvertrouwen heeft. Soort zoekt soort.

Ze weet dan niet beter en vooral in het begin kan de hufter dan spannend voor haar zijn. Maar de praktijk wijst uit dat dit soort relaties nooit lang duren en uiteindelijk eindigen. Herken jij jezelf als de hufter? Dan wordt het rap tijd om jezelf te veranderen en eventueel hulp te zoeken voor je issues.

Zwak mannelijk gedrag

Bang om haar te verliezen,  haar deurmat/voetveeg zijn, haar meer nodig hebben dan zij jou, je vrouw naar de mond praten, je afspraken niet nakomen, geen woord houden, veel praten maar weinig waarmaken, niet assertief zijn, over je heen laten walsen en niet voor jezelf opkomen.

Maar ook de slappeling uithangen, onzeker zijn, haar goedkeuring nodig hebben, je laten schofferen door je eigen vriendin/vrouw, bevestiging bij haar of anderen zoeken zijn allemaal voorbeelden van zwak mannelijk gedrag.

Zwak gedrag zorgt ervoor dat je vrouw niet langer meer tegen je opkijkt en respect voor je verliest. Een vrouw die haar man niet langer meer respecteert voelt ook geen seksuele aantrekkingskracht meer en de wet van afstoting treedt dan in werking.

She hates his guts betekent dat de vrouw in kwestie haar man haat om zijn slappe gedrag, maar toch bij hem blijft omdat ze bijvoorbeeld samen een gezin hebben of wat dan ook. Dat maakt de relatie er niet gezelliger op, maar is vaak het toonbeeld van frustratie en kruipende gevoelens van weerzin en frustratie.

Ook hier geldt dat zwak mannelijk gedrag een tikkende tijdbom is en vaak uitstel van executie. Het enige verschil t.o.v. de hufter is dat de zwakke man vaak nog wel dingen in zichzelf en in de relatie kan veranderen om de relatie weer vlot te trekken en het hart van zijn vrouw weer te winnen. Bij de hufter is vaak al te veel kapot gemaakt om de relatie weer in de plooi te laten valen, maar de zwakke man heeft vaak nog wel een kans.

In de praktijk blijkt echter dat weinig mannen daartoe in staat zijn en de relatie alsnog ten einde loopt. Vaak is het een gebrek aan zelfinzicht en gewoonte. Zo ben ik nu eenmaal zeggen ze dan, zelfs als je deze heren wijst op de negatieve consequenties van hun gedrag.

Conclusie

Als ze geen relatie meer wil, dan is dat vaak een reactie op je eigen zwakke of hufterige gedrag. Nu is het zo dat haar opmerking zelden uit de lucht komt vallen en daarvoor wel het nodige aan vooraf is gegaan.

Vaak geven ze signalen van ontevredenheid of zelfs waarschuwingen als ze klaar met je zijn. Doe je daar niks mee, dan is de relatie slechts een tikkende tijdbom die wacht om uit elkaar te barsten. Laat het niet zover komen.