Ze wil alleen vriendschap? Dit betekent het

Ze wil alleen vriendschap? Dit betekent het

 Ze wil alleen vriendschap? Als ze liever vrienden wil blijven, dan heeft ze geen romantische interesse en is ze niet seksueel aangetrokken tot je. Lees snel verder.

Als ze alleen vriendschap wil, dan is dat haar manier om jou op een zachte manier af te wijzen, maar ook een hint om geen hoop te hebben en haar beter met rust te laten.

Om die reden moet je voorkomen dat ze je überhaupt in de friendzone plaatst.

De reden waarom je in de friendzone belandt

Om succes met vrouwen te hebben, moet je hen altijd behandelen als een geliefde en niet als een normale vriend.

Dit doe je vooral bij de dames die single zijn en zichtbaar interesse in je tonen.

Als ze interesse heeft en jij behandelt haar als een gewone vriendin, dan verwart haar dit en voelt ze geen aantrekkingskracht meer.

Ze denkt dan dat je niet durft, zwak bent of al een vriendin hebt. Ze verliest dan interesse en gaat weer haar eigen weg.

Zo voorkom je de friendzone

Bij de eerste de beste signalen van interesse, is het dus belangrijk om iets te doen.

Dit doe je door haar nummer te regelen (zodat je later via de app haar op date kunt vragen) of haar direct uit te vragen.  

Juist hier gaan de meeste mannen de mist in. Ze doen niks, maar gedragen zich als een aardige vriend, in de hoop later een kans te maken bij haar.

Ze denken: als we gewoon eerst vrienden zijn, dan ziet ze vanzelf wat voor leuke jongen ik ben.

Het werkt niet, het enige wat dit je oplevert is friendzone en verder niks romantisch.

Het enige wat er gebeurt als je treuzelt, is dat een andere man wel iets doet, waardoor ze interesse in jou verliest en gevoelens krijgt voor die andere man.

Kortom, bij vrouwelijke interesse, moet je haar asap uitvragen!

Signalen dat ze je gefriendzoned heeft

Heeft ze nog geen andere man, maar doe je niks, ook dan verliest ze interesse.

Dit herken je vooral als ze je de wang geeft (als je haar probeert te zoenen)  of tegen je zegt dat ze liever vrienden wil blijven als je haar uitvraagt.

Of ze behandelt je als een soort van broer/praatpaal en vertelt je over andere mannen die ze leuk vindt of stort haar hart bij je uit als ze voor de zoveelste keer gedumpt is door een bad-boy.

Allemaal signalen van seksuele desinteresse in jou en/of gebrek aan aantrekkingskracht.

Je denkt dan: huh, hoe kan dat nou, ze vond mij toch leuk en nu ik er eindelijk klaar voor ben om iets te doen, wijst ze mij af of doet ze moeilijk.

Dat doet ze omdat je te lang afgewacht hebt en je niks gedaan hebt met haar interesse signalen.

Om die reden moet je daarom altijd het ijzer smeden als het heet is en niet als een aardige vriend om de hete brij heen draaien.

Conclusie

Vrienden zijn met de vrouw die je leuk vindt, gaat nergens heen en leidt tot niks.

Je verspilt je tijd en loopt later het risico op afwijzing en een gebroken hart.

Je bent dan gewoon te laat, waardoor je plotselinge interesse voor haar nogal raar en onnatuurlijk overkomt.

De vibe is er dan niet meer, waardoor ze geen keus heeft om je af te wijzen met vervolgens de opmerking: maar we kunnen wel vrienden blijven.

Om die reden moet je als vrijgezelle man, alle single vrouwen als een mogelijke partner behandelen en jezelf als een seksuele uitdaging positioneren.

Vind je haar leuk, maar zegt ze ‘nee’ als je haar uitvraagt en geeft ze aan dat ze wel vrienden wil zijn?

Vertel dan dat je haar aantrekkelijk vindt en geen interesse hebt in een gewone vriendschap, maar dat ze je altijd mag bellen of een berichtje mag sturen wanneer ze van gedachten veranderd.

Je laat daarmee heel duidelijk jouw intentie zien en het is vervolgens aan haar wat ze daarmee doet.

Als er iets van romantische interesse is, dan neemt ze alsnog contact op en mocht dat niet zo zijn, dan hoor je niks meer van haar. Je weet dan ook genoeg.

 

Friendzone voorkomen is beter dan genezen. Altijd maar weer die opmerking: ik zie je als een broer of ik vind je een aardige jongen, maar ik wil gewoon vriendschap, kom je geen stap verder mee.

In deze uitgebreide videotraining leer je daarom precies wat je moet doen om NIET gefriendzoned te worden. Meld je nu aan voor de training en leer hoe je voor altijd uit de friendzone blijft.