Een vrouw mee uit vragen? Zo regel je dat

Een vrouw mee uit vragen? Zo regel je dat

 Een vrouw mee uit vragen. Hoe doe je dat? Haar uitvragen is een kwestie van gewoon doen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de meeste mannen vinden het lastig om het juiste moment te bepalen of durven het niet. Het goede nieuws is dat een vrouw jou helpt als ze je leuk vindt. Ze maakt het je dan gemakkelijk om haar uit te vragen. Ze speelt je dan de bal toe en het enige wat jij hoeft te doen is hem in te koppen. Ontdek in dit artikel hoe je dat doet.

Haar uitvragen? Gewoon doen

Een vrouw mee uit vragen. Voor veel mannen een spannende klus, waardoor ze het uiteindelijk maar niet doen. En dat is zonde, want door het niet te doen, heb je misschien al vele dames door je handen laten glippen die, als je hen had uitgevraagd, zeker  ‘ja’ hadden gezegd.

Een gemiste kans! Want ook al vindt ze je leuk, de kans is klein dat ze je op date vraagt. Dat blijft nog altijd een mannentaak. Wat ze wel doet, is duidelijke hints geven en je de kans geven om initiatief te nemen. Een vrouw mee uit vragen is dus een kwestie van gewoon doen.

Timing is alles

Maar hoe doe je dat? De kunst is om haar niet te vroeg uit te vragen. Hardlopers zijn doodlopers. Snelheid is belangrijk, maar alleen als ze duidelijk interesse heeft. Ze moet dus eerst interesse tonen en er emotioneel klaar voor zijn. Als ze er klaar voor is, geeft ze duidelijke signalen van interesse af. Ze hoopt dan dat je de hint snapt en haar op date vraag.

Aan de andere kant moet je ook weer niet te lang wachten, zelfs als ze je leuk vindt. De kans is dan groot dat ze weer van gedachten veranderd en ‘nee’ zegt, ondanks dat ze je eerst wel leuk vond. Je moet dus het ijzer smeden als het heet is.

De cyclus van aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht kent altijd een cyclus van

  • Opkomst (interesse neemt toe)
  • Hoogtepunt (emotioneel klaar en seksueel aangetrokken)
  • Neergang (twijfel of geen interesse meer)

 

Het begint met een lach en iets te lang oogcontact, waarna de intensiteit stapsgewijs toeneemt. Haar lach, verandert in geflirt. Ze zoekt je op, is steeds bij je in de buurt, ze begint vaker tegen je te praten uit haar zelf (of naar je te appen) en begint je aan te raken. Je bent goed op weg, ze heeft interesse.

Het juiste moment om haar uit te vragen

Wanneer je deze signalen merkt, dan laat het hoogtepunt niet lang meer op zich wachten. Als ze je leuk genoeg vindt, dan zal ze iets laten gebeuren. Ze geeft je dan een mooie kans, in persoon of via de app om haar mee uit te vragen. Het juiste moment is dus tijdens het hoogtepunt van jullie interactie.

Maar hoe herken je dat moment? Heel gemakkelijk, in persoon of via de telefoon zal ze dingen zeggen als:

Zij: “Goh, ik wil dit weekend heel graag naar de film, maar niemand wil met mij mee..”

Jij: “Wat leuk! Nou dan gaan wij toch? Ik wil ook wel naar de film. Wanneer kun je?” Hup date binnen!

Of ze belt of appt je: “heee : ) Ik zit in mijn eentje op het terras.. heel saai! ; ) Wat doe jij?”

Jij: “Dat is inderdaad saai. Nou dan doen wij toch een drankje? Waar zit je? Dan kom ik eraan..”

Zij: “Ik wil dit weekend heel graag een drankje doen, maar mijn vriendinnen kunnen allemaal niet : (“

Jij: “Nou dan doen wij toch een drankje? Welke dag kun je en hoelaat wil je afspreken?”

Een vrouw mee uit vragen via Whatsapp

Een andere hint is dat ze je steeds random appjes stuurt met smiley’s en wanneer je haar terug appt, je direct weer een berichtje van haar hebt. Je krijgt dan vaak van dit soort berichtjes:

“ Heee wat doe je : )? “

“Waar ben je?”

“Was dit weekend op stap en heb je weer niet gezien he..”

“Hey (naam) hoe is ie? : )”

Als ze je steeds van dit random berichtjes met emoji’s stuurt, dan betekent dat ze interesse heeft. Een vrouw die interesse heeft, zal agressiever worden in haar communicatie naar je.

Ze stuurt je dan meerdere berichtjes en reageert super snel op jouw berichtjes. Je kunt dat berichtje dan aangrijpen om wat heen en weer te appen (niet te lang!) en dan al vrij vlot haar uitvragen via de app. Je kunt dan zoiets zeggen als:

“Hey (naam) ik vind het leuk om met je te appen, maar anders doen we binnenkort een drankje? Wanneer heb je tijd?”

De kans is groot dat ze ‘ja’ zegt. Want een vrouw die geen interesse heeft, stuurt jou geen berichtjes zonder reden. Tenzij je in de friendzone zit.

Waarom je niet te lang moet wachten

Je moet dus toeslaan wanneer ze duidelijk laat merken dat ze je leuk vindt en je bijna smeekt om haar uit te vragen. Maar het houdt natuurlijk een keer op. Als je het niet doet, dan verliest ze interesse en soms al heel snel.

De seksuele aantrekkingskracht is dan weg, de energie is anders en ze voelt je niet meer. Ze denkt dan: waarom vraagt hij mij niet uit? Snapt hij het niet?  Is hij misschien gay? Durft hij niet ofzo of heeft hij al iemand? Nou ja, laat dan maar.

Als je haar vervolgens dan alsnog uitvraagt, zegt ze alsnog nee. Je zal niet de eerste zijn, zoveel mannen die dit hebben meegemaakt en op dat moment denken: huh, vraag ik haar eindelijk uit en zegt ze nee. Wat heb ik verkeerd gedaan, ze vond mij toch leuk? Ze zat toch de hele tijd achter mij aan? Ik snap er niks van.

Kijk, ze wil een man die haar hints begrijpt en het lef heeft om haar op date te vragen. Niet een onzekere treuzelaar of een man die het niet snapt. Haar niet snapt.

Tot slot

Kortom, onderneem actie wanneer het moment daar is. Wil ze afspreken? Vraag dan wanneer ze kan en stel dan concreet een dag, plaats en tijdstip voor. Laat haar daar een akkoord op geven en je hebt de date binnen. Succes!