Waar vallen vrouwen op bij mannen? Hierop!

Waar vallen vrouwen op bij mannen? Hierop!

 Waar vallen vrouwen op bij mannen? Het is handig om te weten wat een vrouw zoekt in een man, zodat je weet wat je moet doen en jezelf aantrekkelijker kunt maken. Een vrouw weet namelijk binnen 30 seconden of je de moeite waard bent of niet. Ze observeert, analyseert, overdenkt en neemt gevoelsmatig een besluit. Bij lichte interesse, geeft ze je het voordeel van de twijfel en krijg je een kans. Het is dus essentieel om een goede indruk te maken. Ontdek hier hoe je dat doet.

Je bent een uitdaging

Wees altijd een uitdaging. Ze wil weten waar ze staat met je en wil moeite voor je doen. De basis is dus een mysterieuze en afstandelijke houding. Niet weten waar ze aan toe is, intrigeert haar, maakt gevoelens los en creëert aantrekkingskracht. Ze probeert dan duidelijkheid te krijgen en maakt zich emotioneel beschikbaar.

Het tegendeel is ook waar, als je duidelijk laat merken dat je haar leuk vindt, needy bent of te beschikbaar, dan ben je geen uitdaging en verliest ze interesse. Een vrouw wil iets wat ze moeilijk kan krijgen.

Je geeft haar een goed gevoel

Ze zoekt een man die haar veilig en comfortabel laat voelen. Niet op haar nek zit, niet aandringt, maar haar de ruimte geeft. Wanneer je haar veilig laat voelen, merk je vanzelf dat ze contact zoekt en bij je wil zijn.

Bestook haar niet met berichtjes en loop niet achter haar aan. Zijn jullie samen, maak haar dan aan het lachen. Op die manier denkt ze: hij is grappig en zit niet achter mij aan, zoals al die andere mannen. Dit laat haar comfortabel voelen en genereert aantrekkingskracht.

Je bent een echte man

Een vrouw zoekt een masculiene man die zijn eigen gang gaat, vrouwen begrijpt en weet hoe aantrekkingskracht werkt. De lieve, gevoelige en aardige man uithangen gaat je niet helpen om haar interesse te krijgen. Je verwijfd en metro-achtig gedragen evenmin.

Je zet jezelf op de eerste plaats

Een echte man is gericht op geld verdienen, zijn materiële zaken voor elkaar maken, gewichten heffen en heeft een sterke focus op financiële, economische, sociale, mentale en spirituele zelfverbetering.

Hij heeft hogere doelen in het leven, dan slechts vrouwen versieren en streeft er naar om een betere versie van zichzelf te worden.

De transformerende werking hiervan heeft een magnetiserende werking op vrouwen. Ze voelen zich aangetrokken tot zijn energie en willen daar deel van uitmaken.

Je hebt haar niet nodig

Een echte man heeft een vrouw ook niet nodig voor zijn eigen geluk. Hij biedt haar de kans om voor hem te kiezen en als ze dat niet wil, is dat ook prima. Hij denkt in overvloed en weet dat er genoeg andere vrouwen rondlopen die wel interesse hebben.

Hij probeert het beste van zijn leven te maken, heeft humor, geeft duidelijke grenzen aan, houdt vrouwen in check en is mysterieus. Hij maakt zich ook niet druk over wat anderen van hem vinden en bewandelt zijn eigen weg.

Hanteer deze vuistregel

De aantrekkingskracht van dit soort typen mannen is enorm, vrouwen vinden hem interessant, maar kunnen vaak niet verklaren waarom. Voor een vrouw is het dan ook geen rationele beslissing of ze een man wel of niet leuk vindt, maar een gevoelsmatige keuze.

De vuistregel in deze is dan ook: hoe mannelijker jij je gedraagt, des te groter de kans dat je een vrouw krijgt.

Conclusie

Je aantrekkingskracht verhogen, is dus geen hogere wiskunde. Door mannelijk gedrag en jezelf positioneren als een uitdaging, val je snel op bij een vrouw en win je haar interesse. Je hoeft dan geen moeite meer te doen, maar ze doet moeite voor jou.

Wil jij ook een aantrekkelijke man worden? Kun je wel wat hulp gebruiken? Lees mijn boek of maak gebruik van e-coaching.