Waarom ze afknapt op needy mannen

Waarom ze afknapt op needy mannen

 Needy zijn is een grote afknapper voor de meeste vrouwen. Een man die te beschikbaar en te snel wil, maakt een dame oncomfortabel en wordt snel afgewezen. Lees hier meer.

Een man die needy is probeert een vrouw snel een relatie in te haasten, dringt zichzelf op en maakt zichzelf te beschikbaar. Deze man biedt zichzelf ongevraagd op een presenteerblaadje aan en geeft een dame te weinig tijd om gevoelens te ontwikkelen.

Je bent geen uitdaging

Hardlopers zijn doodlopers en dat geldt zeker voor het daten. Anders dan mannen, hebben de meeste vrouwen vaak geen tot weinig verwachtingen en zijn meer gefocust op het nu en zien wel waar het heen gaat. Terwijl een man, zeker als hij haar leuk vindt, het allemaal groter en belangrijker maakt dan het in werkelijkheid is.

In dat geval zet hij haar onbewust op een voetstuk, toont te snel zijn gevoelens en laat daarmee geen ruimte over voor mysterie en uitdaging. Iets waar de meeste dames juist wel behoefte aan hebben, zeker tijdens het daten.

Je maakt haar bang

Wanneer je te snel gaat en opzichtig laat merken dat je verliefd bent of haar een relatie in probeert te praten, maak je haar bang. Onbedoeld jaag je de vrouw weg, je drukt haar een hoek in en frustreert daarmee de kans op romantiek. Ze klapt dan dicht en heeft geen andere keuze je af te wijzen.

Een vrouw wil een man waar ze moeite voor moet doen, een man die ze niet kan peilen of twijfelt waar ze staat met hem. Het maakt nieuwsgierig, uitdagend, activeert aantrekkingskracht en laat haar vaker aan hem denken. Jezelf invreten in haar gedachten is noodzakelijk om haar interesse verder te vergroten. Dat bereik door jezelf niet op te dringen, integendeel, door juist niks te doen en het meer van haar kant te laten komen.

Onpopulair bij andere vrouwen

Een man die needy is, communiceert dat hij geen opties heeft en dus ongewild is bij andere vrouwen. De meeste dames willen een man die ook populair is bij andere vrouwen. Door rustig aan te doen en de bal bij haar neer te leggen, laat je merken dat je opties hebt en positioneer jezelf als uitdaging.

Het verhoogt je waarde en werkt magnetiserend. Ze vind het spannend om uit te vogelen waar ze staat met je en onderneemt vaker actie. Ze doet dat omdat het haar onzeker maakt en ze duidelijkheid wil. Ze stuurt je dan berichtjes, stelt zelfs (vervolg) dates voor of wil in je buurt zijn.

Het enige wat jij dan hoeft te doen is actie te ondernemen, door haar op date te vragen of haar te zoenen, zodat de liefde zich verder ontwikkelt en langzaam richting een relatie gaat. Tenminste, als dat je doel is.

Conclusie

Kortom, needy zijn helpt je niet in het krijgen van een vrouw. Integendeel, het heeft een afstotende werking weg en vergroot de kans op afwijzing. Zelfs als ze eerst interesse had, kan te snel gaan plots een einde maken aan jullie ontluikende liefde. Zonde! 

Neem daarom rustig je tijd, houd je emoties onder controle, stel je mysterieus op en leg het contact vooral bij haar neer. Het kan nog alle kanten op, dus maak het niet groter dan het is. Bij interesse, komt ze vanzelf bij je in de lucht en het enige wat jij dan hoeft te doen is een date regelen en voor intimiteit zorgen. Hoe langer dat duurt, des te kleiner de kans op afwijzing en groter de kans op iets serieus. Succes!