Knappe vrouw versieren? Zo doe je dat

Knappe vrouw versieren? Zo doe je dat

 Knappe vrouw versieren? Een Knappe vrouw versieren is niet heel anders dan een minder aantrekkelijke vrouw veroveren. Ontdek in dit artikel hoe je een knappe vrouw versiert.

De meeste mannen zijn snel geïntimideerd als ze een knappe vrouw ontmoeten en durven haar niet aan te spreken. Zelfs niet als de betreffende dame zichtbaar interesse in hem toont of zich beschikbaar maakt voor contact. En dat is zonde, want daarmee laat je een unieke kans liggen.

Wees niet bang

In mijn eigen jarenlange ervaring met vrouwen ben ik erachter gekomen dat de schoonheid van een dame weinig zegt en niet echt belangrijk is. Achter dat knappe gezicht, mooie bos haren en prachtige figuur, schuilt een dame zoals elke andere vrouw met haar eigen onzekerheden, dromen en uitdagingen.

Laat je dus vooral niet intimideren dor haar uiterlijk, zet haar niet op een voetstuk, ga niet slijmen, niet overladen met complimenten, maar behandel haar hetzelfde zoals je elke andere (minder knappe) vrouw zou behandelen.

Behandel haar zoals elke andere vrouw

Toon interesse in haar innerlijk en niet zozeer in haar uiterlijk. Ja, ze weet dat ze knap is en dat heeft ze al zo vaak gehoord, maar de man die hier geen flying fuck om geeft en haar gewoon behandelt zoals elk ander, heeft een streepje voor en valt direct op.

Juist hier ligt de sleutel tot succes, omdat de meeste mannen, wanneer ze een prachtige vrouw ontmoeten, haar uit de weg gaan en niks proberen. Ze denken dat ze te knap voor hem is en hem toch afwijst. Zelfs als ze zichtbaar interesse in hem toont. 

Aantrekkingskracht is vooral gevoel

Kijk, voor een dame is aantrekkingskracht vooral een gevoelskwestie en zeker geen logische keuze, maar veelal een onbewust proces. Dat verklaart waarom je soms een knappe vrouw met een matig aantrekkelijke of gewone kerel ziet.

De man in kwestie heeft blijkbaar iets wat haar aanspreekt. Blijkbaar maakt hij iets los in haar wat haar een positief gevoel geeft en dus voor (seksuele) aantrekkingskracht zorgt.

Een andere mindset

Een knappe vrouw versieren is dus vooral een mindset en perceptie. Het zou iets vanzelfsprekends moeten zijn en de standaard die je voor jezelf gezet hebt. Het maakt niet uit of je kaal, kalend, een buikje hebt, oud bent of wat dan ook, als jij een knappe vrouw wilt, dan kan dat. 

Waar een wil is, is een weg en als jij een mooie vrouw wilt, dan is dat ook voor jou weggelegd. In dat geval richt je voortaan uitsluitend op knappe vrouwen en laat je de minder aantrekkelijke dames links liggen. Simpel zat. 

Het is vooral een verandering van eigen perceptie van: ze is te knap voor mij, ik kan haar toch niet krijgen naar ik weet dat ik een leuke vent ben en goed genoeg ben voor haar.

Waarom alle vrouwen hetzelfde zijn

In mijn jarenlange ervaring in het uitgaansleven en het openbaar, heb ik aan den lijve ondervonden dat een knappe vrouw niet anders reageert op een man dan een minder knappe vrouw. Sterker nog, de meeste mooie dames zijn vaak vriendelijk en beleefd en vinden de aandacht net zo leuk. Wees niet bang, de meeste bijten niet. 

Natuurlijk, je hebt er aan aantal tussen die arrogant en vol van zichzelf reageren, maar die vind je ook genoeg tussen de minder knappe dames. In dat opzicht is er weinig verschil. 

Tot slot

Een dame weet vaak zelfs niet eens wat ze wil of zoekt in een man en reageert ze vooral op basis van gevoel en emotie, los van hoe de man eruit ziet. Een knappe vrouw versieren is dus vooral een kwestie van doen en ballen hebben, los wat de uitkomst gaat zijn.

Ja, de kans is groot dat ze al bezet is en ja er is een kans dat je afgewezen gaat worden, maar die kans is er ook bij een minder knappe vrouw. Kortom, als jij een knappe vrouw wilt versieren, treuzel dan niet langer, wees niet onzeker, maar schraap je moed bij elkaar en stap op haar af als ze daar de aanleiding voor geeft. Aan jou de keus.