Zo werkt aantrekkingskracht tussen man & vrouw

Zo werkt aantrekkingskracht tussen man & vrouw

Aantrekkingskracht tussen man en vrouw is belangrijk. De grootste fout die veel mannen maken is het projecteren van de eigen fantasie op de vrouw van hun dromen. Ook als er geen onderlinge chemie aanwezig is. Hij gaat er dan klakkeloos vanuit dat de vrouw in kwestie dezelfde aantrekkingskracht voor hem voelt als hij voor haar. Dit is helaas maar zelden het geval. Maak niet dezelfde fout en lees hier hoe seksuele aantrekkingskracht werkt. 

 

 

In dit artikel leer je:

•Hoe je erachter komt of ze je leuk vindt
•Waarom het belangrijk is snel een afspraakje te maken
•De signalen als een vrouw niet aangetrokken tot je is
•Om tijdens het daten altijd naar je intuitie te luisteren
•De signalen als een vrouw je wel leuk vindt

Ga altijd voor de date

Hoe weet je of er aantrekkingskracht tussen jou en haar is? Een sterke fysieke aantrekkingskracht is belangrijk voor een succesvolle eerste date. Daar kom je alleen achter door snel met haar af te spreken, met andere woorden: een fysieke date!

Veel mannen verspillen echter tijd door weken of zelfs maandenlang met een vrouw heen en weer te appen, bellen of te mailen via een datingsite zonder dat het daadwerkelijk tot een afspraakje komt.

Gaan ze eenmaal op date, dan blijkt deze vaak tegen te vallen door een gebrek aan onderlinge chemie tussen de man en vrouw in kwestie. Of je nu wel of niet met iemand chemie hebt, via de app of datingsite kom je daar nooit achter, maar alleen als je haar in het echt ziet.

Minder online meer offline

Om een vrouw te versieren is het daarom belangrijk om digitale middelen, zoals datingsites, datingapps en Whatsapp alleen te gebruiken om zo snel mogelijk een afspraakje in real life met haar te maken en niet om haar op digitale wijze te leren kennen. Dit voorkomt tijdverspilling en teleurstelling van beide kanten.

Als er geen aantrekkingskracht is: de signalen