Hoe appen met een vrouw? 7 tips

Hoe appen met een vrouw? 7 tips

 Hoe appen met een vrouw? Op de juiste manier appen met een vrouw is essentieel om haar interesse op te wekken, vast te houden en snel een date met haar te krijgen. Bovendien gebruik je de telefoon alleen en uitsluitend om haar op date te vragen en dus niet eindeloos heen en weer appen zonder wat te regelen. De grootste fout die veel mannen maken is dat ze haar te veel appen, niet duidelijk in hun intenties zijn, de clown uithangen of haar niet durven uit te vragen. Ontdek in dit artikel hoe je op de juiste wijze met haar appt. 

Nu de meeste van jullie thuis op de bank zitten door de Coronacrisis is de kans groot dat jij als single man zit te grasduinen op online datingsites of Tinder op zoek naar actie. Wat moet je anders, het is immers nog één van de weinige mogelijkheden om contact te hebben met vrouwen op dit moment.

Is de klik goed en krijg je haar nummer? Dan is het goede nieuws dat je de kans krijgt haar interesse te winnen en aangetrokken te houden via de app. Zodat de kans groot is dat ze ‘ja’ zegt als je haar op date vraagt en later, wanneer deze crisis voorbij is, ook een date met haar hebt. Je moet dan wel weten hoe je dat aanpakt.

1. Stuur altijd een berichtje

Laat zien dat je interesse hebt en stuur een kort berichtje. De meeste vrouwen geven niet zomaar hun nummer en doen dat alleen als er iets van interesse is. Is haar interesse hoog, dan is de kans groot dat ze jou als eerste een berichtje stuurt.

Maar de meeste dames geven hun nummer en wachten vervolgens passief af. Ze kijken of je actie onderneemt, dus is het belangrijk om daar niet al te nonchalant mee om te gaan en haar dus gewoon een kort berichtje te sturen.

Je hoeft echt niet de ‘hard to getter’ uit te hangen en dagen te wachten haar iets te sturen. Maar haar te snel iets sturen (bijv. dezelfde dag als je haar nummer krijgt) is ook niet handig. Krijg je haar nummer? App haar dan de volgende dag en kijk hoe ze daarop reageert.

2. Houd het eerste berichtje kort

Stuur niet gelijk een groot stuk tekst, een grap, memes of wat dan ook. Houd het eerste berichtje vooral eenvoudig. Als ze je leuk vindt, reageert ze sowieso en reageert ze niet, dan heeft ze geen interesse.

Je doel is een goede indruk te maken met je eerste berichtje en haar te verleiden daarop te reageren. Dat doe je door kort en bondig te communiceren en tegelijkertijd jezelf als schaars en waardevol te positioneren. Hoe doe je dat? Dit appte altijd:

“Nu heb je mijn nummer ook. Wees er zuinig op he! Vond het gezellig op de chat en ik bel je deze week ”

Met dit berichtje laat je direct merken dat je interesse hebt en laat je bovendien merken dat je niet zomaar je nummer geeft, maar alleen als ze het echt waard is, zoals een gewilde man met opties doet.

Geef niet je naam. Als het goed is, weet ze wie je bent. Weet ze dat niet meer, maar heeft ze wél interesse, dan vraagt ze hoe je ook alweer heet. Heeft ze geen interesse, dan vraagt ze dat niet en is de kans ook groot dat ze kortaf of niet reageert op je app.

3. App haar niet te veel

Nu je haar nummer hebt, is de verleiding groot haar veel appjes te sturen. Doe dit niet! Hoe vaker je haar appt, des te kleiner is de kans dat ze met je op date wil. Je hebt haar al ge-appt dat je haar deze week gaat bellen dus appen is ook niet nodig.

Onthoud dat ze je nu ook jouw nummer heeft en de kans groot is dat ze geen zin heeft om daar op te wachten en jou als eerste een berichtje stuurt. Je weet dan dat ze interesse heeft. Reageer dan niet gelijk op haar berichtje, maar leun achterover en stuur gerust de volgende dag na etenstijd een berichtje terug.

Voldoende tijd tussen de apps (maar ook weer niet te lang) verhoogt haar interesse en dus de aantrekkingskracht. Houd ook dit berichtje weer kort maar krachtig met een subtiele hint dat je interesse hebt.

Je komt dan over als de onpeilbare mysterieuze man die het druk heeft, wat de meeste vrouwen erg aantrekkelijk vinden.

4. Geen memes of emoticons

Gebruik geen emoticons of memes in je berichtjes. Het komt nogal knullig, meisjesachtig, kinderachtig en onvolwassen over. Door het vermijden van emoticons ogen je berichten sterker, zakelijker en krachtiger, wat een meer mannelijke indruk bij haar maakt.

De meeste mannen kunnen het niet laten om emoticons, filmpjes of memes te gebruiken in hun Whatsappcontact met vrouwen, dus het is een goede manier om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en positief op te vallen als man.

5. Gebruik de app om een date te regelen

Jullie hebben contact via de app. Dat is mooi, maar nu is je doel om dit contact te transformeren van online naar offline en dus daadwerkelijk met haar op date te gaan. De meeste mannen gebruiken de telefoon niet waarvoor het bedoelt is en positioneren zichzelf als online Whatsappvriendje of krijgen ‘nee’ of smoezen te horen als ze haar later via de app uitvragen. Om dit te voorkomen, kun je haar beter bellen.

De meeste dames vinden het geweldig om te bellen en een stem zegt meer dan duizend woorden. Het is veel ‘echter’ intenser, maar ook zeker spannender. Een vrouw verleid je nou eenmaal met woorden en haar bellen is de meest effectieve manier om dit te doen.

In een tijd van smartphones en internet, durven de meeste mannen dit niet meer, wat een gemiste kans is. Het lijkt enger dan het is, probeer het maar eens. Bel haar en kijk hoe ze daarop reageert, de meeste dames reageren positief en verrast.

Door haar te bellen, laat je zien dat je ballen hebt, wat elke vrouw aantrekkelijk vindt. Houd het gesprek alleen niet te lang, maar vraag in het kort hoe het met haar is en refereer aan het gezellige contact wat jullie via de online datingsite en Whatsapp hadden. Als ze daar bevestigend op reageert, geef dan aan dat je haar aantrekkelijk vindt en stel voor om binnenkort ergens iets te gaan drinken. Vraag daarna wanneer ze tijd heeft.

Nu met de Coronacrisis is dat natuurlijk lastig, want niemand weet hoelang dit nog gaat duren. Maar stel je hebt contact met ene Evelien. Je zou haar dan kunnen vragen:

“He Evelien, ik had je beloofd nog te bellen”

E. “Jaa ik verwachte je telefoontje al!”

“Hoe is het?”

E. “Ja goed. Druk! Blablabla…”

Je gaat daar heel kort op in, stelt een paar vragen, meer niet.

“Hé we zitten al een tijdje te appen en ik denk dat wel een goede klik hebben. Je lijkt me een leuke meid, dus wat mij betreft kunnen we, als straks de horeca weer open gaat, wel ergens wat gaan drinken?”

Als ze daar positief op reageert, geef dan aan dat je haar rond die tijd (als de café’s etc weer open gaan) contact met haar opneemt op een dag en plek af te spreken. Al ze daar ook positief op reageert, rond je daarna het gesprek af. Je bent nu klaar.

6. Houd je aan je woord

Als je met haar afgesproken hebt, dat je pas weer contact opneemt als de Coronacrisis voorbij is om een date met haar te plannen, houd je er dan ook aan. Ga dus niet uit jezelf appjes sturen omdat je dan niet consistent bent in wat je zojuist met haar hebt afgesproken plus dat dit nogal needy overkomt.

Ja, ik snap dat het nogal onzeker is en voor jouw gevoel het nog te lang duurt, maar geduld is een schone zaak en het is juist de dynamiek van tijd en ruimte wat een positief effect heeft op aantrekkingskracht.

Ik had toen via Tinder een dame uit Groningen leren kennen, terwijl ik op dat moment voor lange tijd in Spanje was. Via Tinder had ik toen haar nummer gevraagd en het contact voortgezet via Whatsapp en aangegeven dat als ik weer terugkwam, ik graag met haar af wilde spreken, wat wederzijds was.

Daarna hebben we zeker 6 weken geen contact meer gehad. Eenmaal weer terug in Nederland, appte ik haar en stelde een date voor. Ze was aangenaam verrast. Ze dacht namelijk dat ik haar alweer vergeten was en stemde gelijk in met een date.

Als het haar te lang duurt, dan pakt ze zelf wel de telefoon en begint ze jou te appen. Houd ook in dit geval het contact kort en zeg dat je weer moet gaan. Je moet haar in de positie hebben dat ze 80% van de tijd jou appt i.p.v. andersom. Alleen zo houd je haar geboeid en maak je jezelf schaars en mysterieus, wat haar geïnteresseerd houdt.

7. Vraag niet om bevestiging/houd rekening met afwijzing

Gaat de horeca straks weer open en wordt het eindelijk mogelijk om met haar op date te gaan? Ga haar dan niet appen of de date nog wel doorgaat. Je hebt immers gezegd dat je contact met haar gaat opnemen wanneer het zover is en dus doe je dat.

Als je een goede indruk bij haar hebt gemaakt, er iets van interesse is en ze je nog niet vergeten is, dan is de kans groot dat ze blij is dat je weer contact opneemt en nu concreet een date voorstelt.

Geef aan dat je haar beloofd had nog iets van je laten horen als alles weer open ging en dat je haar nog steeds graag wilt zien. Vraag vervolgens wanneer ze tijd heeft? Als ze daar positief op reageert, stel dan een concrete datum, tijd en plek voor.

Nu kan het zijn dat ondertussen haar interesse afgenomen is of dat ze al met een andere man is. Het frustrerende van deze Coronacrisis is dat je nu niet snel kunt schakelen en met haar op date kunt gaan.

Je bent afhankelijk wanneer het sociale leven weer opgang komt en ondertussen schommelen de emoties van haar constant heen en weer en is de kans zeker aanwezig dat ze geen interesse meer heeft en dus ‘nee’ zegt als je haar later op date vraagt.

Aan de andere kant, als ze je niet vergeten is en je nog steeds interessant vindt, dan is de kans evengoed aanwezig dat ze gewoon ‘ja’ zegt. De kans is 50/50, zeker in deze lastige tijd. Wees daarom optimistisch, heb vertrouwen en ga ervoor. Succes!