Hoe maak je een vrouw verliefd? Zo doe je dat

Hoe maak je een vrouw verliefd? Zo doe je dat

 Hoe maak je een vrouw verliefd? De waarheid is dat vrouwen de gatekeepers van relaties zijn. Zij bepalen wanneer en met wie zij een relatie aangaan. Ze moet echt verliefd zijn om klaar te zijn voor een vaste relatie. Ontdek in dit artikel hoe je haar verliefd maakt.

Een vrouw verliefd maken gaat via een geijkt proces, wat ik in dit artikel stapsgewijs ga behandelen. Een vaste relatie is vaak het eindresultaat van een lange periode waarin je meer goed dan fout hebt gedaan, waardoor een dame gevoelens voor je heeft ontwikkelt tot op het punt dat ze iets serieus met je wil. Een vrouw verliefd maken is dus nog niet zo eenvoudig als men denkt en kent vele obstakels en onverwachte verrassingen.

Het is precies de reden waarom de meeste mannen die felbegeerde relatie met haar maar niet kunnen krijgen, omdat ze signalen (van desinteresse) niet herkennen of de situatie overhaasten. Ze is dan oncomfortabel of voelt zich in een hoek gedreven, waardoor ze dichtklapt en haar interesse verliest.

Het kan best zo zijn dat ze interesse heeft, maar dat die interesse als sneeuw voor de zon verdwijnt omdat je haar niet de gelegenheid geeft om uit te vogelen wat ze voor je voelt. In dat opzicht is de beste tactiek om rustig en zelfverzekerd achterover te leunen en haar naar jou toe te laten komen wanneer ze het voelt. Op die manier kom je mysterieus over en geef je haar de ruimte om (verliefde) gevoelens te ontwikkelen.

Verliefdheid is het eindresultaat van een strak proces die ik hieronder behandel. Als je bewust bent van dat proces weet je precies wat je wel en niet moet doen om haar verliefd te maken en jullie interactie naar een meer romantisch niveau te brengen.

1. Ze moet je voelen

Je geeft haar een positief gevoel. Al bij de eerste ontmoeting bepaalt haar gevoel of het meer wordt of niet en alleen al om die reden lopen de meeste eerste dates vaak op niets uit. Simpelweg omdat ze niks bij je voelt. Voor de meeste mannen is gevoel vaag en onbegrijpelijk, maar een vrouw neemt een beslissing op basis van gevoel en emotie. Om die reden zie je soms een bloedmooie vrouw met een onaantrekkelijke man en snap je niet wat ze in hem ziet.

Zoals gezegd is partnerkeuze voor de meeste vrouwen vooral een gevoelskwestie en niet zozeer wat, rationeel gezien, beter bij haar past. Zo kan een man er aantrekkelijk uitzien, maar dat geeft hem geen garantie dat ze ook iets bij hem voelt. Zeker, er kan sprake zijn van seksuele aantrekkingskracht, maar wanneer het gevoel ontbreekt zit er vaak niet meer in dan enkele dates of een one-night stand.

Voor de meeste mannen is zoiets verwarrend want rationeel gezien is haar beslissing onbegrijpelijk. Ze zeggen: ik snap er niks van, ik ben een leuke jongen en heb haar veel te bieden, maar ze wil niks met mij en wil die hufter die haar niks te bieden heeft en haar slecht behandelt. Hij is nog lelijk ook!

Blijkbaar maakt die onaantrekkelijke bad-boy bepaalde gevoelens bij haar los wat jij niet voor elkaar krijgt en dus word ze verliefd op hem en niet op jou.

Hoe weet je dat ze iets voor je voelt? Ze flirt met je, geeft interesse signalen af en raakt je aan. Als je merkt dat ze dit doet, dan is de basis goed. Je bent dan op de goede weg.

2. Ze is zeker van je

Zoals gezegd, stapt een vrouw niet zomaar een relatie in. Iets voor je voelen is goed, maar nog onvoldoende voor een potentiële relatie. Ze moet echt zeker van je zijn en die zekerheid krijgt ze alleen door je zorgvuldig te testen. Ze wil weten wat voor vlees ze in de kuip heeft en of je wel van binnen bent wie je aan de buitenkant pretendeert te zijn.

Bij de geringste inconsistentie of twijfel zakt haar interesse en nemen haar testen toe. Hiermee scheidt ze het kaf van het koren en blijft alleen de man over die haar liefde waardig is. Je moet dus voorbereid zijn op deze testen en deze halen. Lukt je dat? Dan geef je haar de zekerheid waar ze zo naar hunkert en neemt haar (seksuele) interesse nog verder toe.

3. Je geeft haar genoeg tijd en ruimte

Je hebt haar interesse, ze voelt iets bij je en ze is zeker van je. Goed bezig, de laatste stap is de intensiteit van haar gevoelens dusdanig te verhogen dat deze omgezet worden in heftige verliefde gevoelens tot op het punt dat ze tot over haar oren verliefd op je is geworden.

Dat is de positie waarin je haar wilt hebben, omdat ze je dan vraagt om een relatie. Let op: vraag dus NOOIT zelf een dame om een relatie, maar laat dat aan haar over. Als je haar verliefd hebt gemaakt, dan doet ze dit. Ze zegt dan dingen als: ik zou wel iets serieus willen, hoe zit het nu tussen ons etc.

Ze speelt je dan de bal toe die jij er vervolgens alleen nog maar in hoeft te koppen. Je bereikt dit door haar voldoende tijd en ruimte te geven. Zit dus niet de hele tijd op haar nek, dring je niet aan haar op, push niet te veel, wees niet needy, stuur haar niet de hele tijd berichtjes en laat haar niet te opzichtig merken dat je haar leuk vindt en spui niet je eigen gevoelens voor haar uit. Heb er vertrouwen in dat het goed komt en komt het niet goed dan is dat ook niet erg. Dan is daar een goede reden voor.

Laat daarom het contact voor 80% van haar kant komen en hoe leuker ze je vindt/verliefder ze wordt, des te feller en vaker ze contact opneemt. Het enige wat jij dan hoeft te doen is dat contact te gebruiken om een date met haar te plannen en tijdens de date haar interesse verder te verhogen.

Zet het hele idee van een mogelijke relatie uit je hoofd en laat dat aan haar over. Heb geen verwachtingen, wees niet bang dat je haar kwijtraakt, maar blijf haar op date vragen als je merkt dat ze aan je denkt/contact opneemt. Uiteindelijk komt dan het moment dat ze verliefd genoeg op je is en zelf begint over een mogelijke serieuze relatie. Je merkt vanzelf wanneer dit moment aanbreekt en aan jou om dan een beslissing te maken.