7 fouten waar vrouwen op afknappen

7 fouten waar vrouwen op afknappen

 Waar knappen vrouwen op af? Of je nu aan het daten bent of al in een relatie zit, je dient op elk moment te voorkomen dat een vrouw op je afknapt. Wanneer ze op je afknapt verliest ze haar interesse of verslechtert de relatie tot op het punt dat ze het uitmaakt. Hoe voorkom je dat? Ontdek het hier.

 

1: emotioneel

Zeker in vaste relaties is emotioneel reageren een grote dooddoener op aantrekkingskracht en laat een vrouw op je afknappen. Of ze nu boos op je is, chaos creëert, je verwijten maakt, in discussie wil, opeens raar doet of je helemaal gek in je hoofd maakt, als man word je geacht onder elke omstandigheden kalm te blijven en rustig op haar te reageren.

Een vrouw wil een sterke man en test om die reden bijtijds je (mentale) kracht. Dat ze je gek maakt of heftig emotioneel op je reageert, wil niet zeggen dat jij dat ook moet doen. Integendeel, doe je dat wel, dan komt dat zwak over en verliest ze interesse/seksuele aantrekkingskracht.

Wanneer je merkt dat ze een shitstorm naar je gooit en niet voor rede vatbaar is, dan is het extra belangrijk dat jij je mannetje staat, jezelf emotioneel onder controle houdt en rustig blijft. Uiteindelijk gaat de storm dan over en keert de harmonie en liefde weer voor je terug.

2: needy

Te beschikbaar zijn, het te dik bovenop leggen dat je haar leuk vindt, te veel contact opnemen, complimenten geven, geen uitdaging vormen, te graag met haar af willen spreken, zijn allemaal zaken waar een vrouw op afknapt. Een dame wil iets wat ze niet of moeilijk kan krijgen. Een man die ze moeilijk kan peilen en waarvoor ze aan het werk wordt gezet.

Juist onverschilligheid is wat het verschil maakt en mannen van hoge waarde hebben amper tijd om een dame constant te appen of in haar DM’s te zitten. Een man die lastig te krijgen is, is wat haar intrigeert en voor wie ze interesse krijgt.

Ze wil onbewust een man die het haar niet al te gemakkelijk maakt en haar aan het werk zet om zijn aandacht te krijgen, dat is wat haar psychologisch verslaafd aan hem maakt, zoals een junk verslaafd raakt aan zijn drugs. Needy zijn, impliceert dat je blijkbaar weinig vrouwen in je leven hebt en haar meer nodig heeft dan zij jou, waardoor je in haar ogen weinig waarde hebt. Tenminste, onvoldoende om haar interesse te krijgen.

3: hufter

De hufter is een geval apart. In eerste instantie zijn er genoeg vrouwen die op de hufter vallen, maar je kunt er de klok opzetten dat de relatie uiteindelijk gaat falen. Sommige dames hebben de illusie dat de hufter spannend is en willen de man veranderen tot een betere man.

Maar je kunt niet iets beter maken wat in de kern al rot is en waarbij de persoon in kwestie niet zichzelf wil veranderen, wat bij de hufter zeker het geval is. De hufter komt hard en dominant over, heeft weinig respect voor zijn vrouw, is een onprettig persoon in de sociale omgang, verslavingsgevoelig (drugs, alcohol) en een zwartkijker.

De hufter saboteert vaak zijn eigen relaties, door vreemdgaan, disrespect naar zijn vrouw, het naar behandelen van vrienden, geen baan kunnen houden, geldproblemen creëren etc. Zoals gezegd, hebben de meeste hufters geen enkel probleem om een vrouw aan te trekken, maar wel om een relatie te houden. Mocht je jezelf herkennen als de hufter, dan wordt het tijd voor de nodige introspectie en positieve karakterontwikkeling.

4: Hygiene

Je bent onverzorgd en hebt een slechte hygiene. Kijk, soms een wind laten in een serieuze relatie word je meestal wel vergeven, maar ook in een vaste relatie is een goede hygiene belangrijk.

Het probleem zit hem vooral in de kleine dingetjes, waar een vrouw zeker op let en op afknapt. Rouwrandjes, lange vinger of teennagels, vies ongewassen haar, steeds dezelfde kleren dragen, een vieze mondgeur, vlekken of gaten in je ondergoed of kleding, gele tanden of de geur van oud zweet.

Het kan een keer gebeuren, maar als dit structureel is kan een vrouw van je gaan walgen en dus op je afknappen, voor in een vaste relatie. Ben je single? Wees dan extra scherp op een goede hygiene. 

5: Niet sociaal

Veel mannen kunnen prima alleen zijn en daar is ook niks mis mee. Alleen zijn de meeste vrouwen wel sociaal, vinden ze het fijn om onder de mensen te zijn en willen jou daarin betrekken. Wanneer ze je leuk vindt, jullie wat krijgen, dan wil ze je z.s.m. introduceren in haar vrienden en familiekring.

Wanneer je daar geen zin in hebt, niet investeert in een band met haar familie of vrienden, dan komen er problemen. Als je haar probeert te verwijderen van haar sociale omgeving of jezelf daaraan ontdekt, kan een vrouw op je afknappen en de relatie verbreken.

Wanneer je dus een relatie hebt of een dame aan het daten bent, sta open voor haar sociale kring, toon interesse en probeer daar een band mee te krijgen. Ook al vind je het fijn om alleen met haar te zijn, doe het en het betaalt zich dubbel en dwars terug.

6: Geen woord houden

Woord houden is de kern van mannelijkheid. Als je haar iets belooft of een afspraak maakt, houd je er dan ook aan. Er zijn genoeg heren die de mooiste verhalen ophangen maar er niet naar handelen. Om die reden is het belangrijk dat je doet wat je zegt of afspreekt, het is wat je betrouwbaar en mannelijk maakt.

Zonder daden zijn de meeste woorden of beloftes slechts vage luchtkastelen waar een vrouw weinig mee kan. Sterker nog, als je niet doet wat je zegt, kom je zwak en onbetrouwbaar over en verliest ze haar interesse.

7: Geen grenzen aangeven

De man die geen grenzen durft aan te geven en/of over zich heen laat lopen komt zwak over, laat een vrouw respect voor hem verliezen en op hem afknappen. Zoals eerder beschreven test een vrouw een man doorlopend, zowel tijdens het daten als in een relatie.

Op die manier wil ze zeker zijn van je kracht en waneer je slaagt voor de test, is ze weer comfortabel en behoud je haar interesse. Geen grenzen durven aangeven en haar (te veel) de ruimte geven dat ze kan doen wat ze wil zonder consequenties, doet haar gek genoeg niet comfortabel voelen en maakt jou zwak in haar ogen.

Wanneer je merkt dat ze je niet goed behandelt, dan is het belangrijk om direct in te grijpen en haar beheerst op haar plek te zetten. Geef eerlijk maar beslist aan dat haar gedrag niet correct is en dat je ander gedrag wilt zien.

Maar ook als je merkt dat ze zelfsaboterend gedrag vertoont, is het belangrijk op te treden en bepaalde grenzen aan te geven en de gevolgen te communiceren wanneer ze geen verbetering laat zien. Het communiceert dat je jezelf waardeert, respecteert, niet met je laat sollen, maar ook om haar geeft en om jullie relatie in het algemeen. Als ze van je houdt, dan pakt ze haar problemen aan, behandelt ze je weer beter en keert de liefde weer terug.