Zo vraag je haar op date via whatsapp

Zo vraag je haar op date via whatsapp

 Haar op date vragen via Whatsapp is niet moeilijk. Vergeet de datingexperts die er een hele wetenschap van maken en met allerlei moeilijke strategieën en woordregels komen die je moet gebruiken. Lees hier hoe jij een date fixt via de app. 

1. Maak een afspraakje

Je doel is niet gezellig met haar heen en weer appen. Daar heeft ze haar vriendinnen wel voor. Whatsapp gebruik je enkel en alleen om een afspraakje met haar te maken.

Stel jullie hebben nummers uitgewisseld en je appt haar. Als ze enthousiast is en fanatiek terug-appt, zit je goed, heeft ze interesse en kun je gerust al heel snel een date voorstellen.

Als jij interessant bent voor een vrouw, zal zij daar altijd op ingaan. Doet ze dat niet? Dan ben je niet interessant genoeg. Move on.

2. Communiceer kort en bondig

Communiceer kort en bondig. Ga niet ellenlange verhalen typen of haar allerlei vragen stellen. Blaas haar telefoon niet op! Maar houd het contact zo scherp en kort mogelijk. Je hebt meer te doen. Verwerk er wat humor en uitdaging in.

3. Geen emoticons

Beperk fors het aantal emoticons in je tekst. Doe het liever gewoon niet! Het komt kruiperig, slijmerig, behoeftig en gewoon raar over. App zoals een man haar appt: kort, krachtig, duidelijk en uitdagend!

4. Accepteer geen onzin

Heb je een date voorgesteld, maar heeft ze het druk en stelt ze geen alternatief voor of reageert ze niet? Dan heeft ze geen interesse. Verwijder haar nummer en ga naar de volgende.

Wil ze wel blijven praten maar gaat ze niet in op je voorstel? Geef dan duidelijk aan dat je geen tijd hebt om uitgebreid te appen, maar als ze in is om iets leuks met je te doen, dat ze dan contact met je kan opnemen.

Verwijder de chat en ga weer verder met je leven. Als ze dan later alsnog contact met je opneemt, zit je goed en kun je alsnog een date inschieten.

5. Geen emotionele waarde

Hecht geen emotionele waarde aan wat ze zegt op whatsapp. Vrouwen leven bij moment en emotie. De ene week of dag kan ze je geweldig vinden, de andere week is ze wellicht weer van gedachten veranderd.

Het zegt allemaal niets. Te veel gasten nemen het allemaal veel te serieus en zitten dan in zak en as als ze opeens niks meer zegt. “Hoe kan dat nou, vorige week vond ze mij nog helemaal geweldig en moest ze aan mij denken” is een veelgehoord gejammer onder mannen.

Ja, dat was vorige week. Dat moment. Daarom moet je whatsapp beperken en je richten op concrete fysieke afspraken. Je krijgt dan de gelegenheid om leuke momenten te creëren en haar emoties te stimuleren.

6. Heb geduld

Je hebt meer in je leven te doen. Dus zit niet de hele dag aan je telefoon gekluisterd en reageer niet gelijk op haar berichten. Simpelweg omdat je daar ook geen tijd voor hebt.

Des te leuker is het dan te zien als je weer een berichtje van haar hebt. Dat geldt ook voor haar. Vrouwen houden van mysterie en hebben bovendien tijd en ruimte nodig. Wees niet te beschikbaar.

Appen is net een potje tafeltennis. Als je een app hebt gestuurd, wacht dan gewoon op een app terug. De regel is: jij initieert het contact in het begin (of zij als ze helemaal wild van je is) en als ze reageert, reageer jij ook.

Reageert ze niet, dan reageer jij ook niet. Stuur haar niet een berichtje, als ze nog niet op je vorige berichtje gereageerd heeft. Wees niet behoeftig.

Om de aantrekking en connectie te vergroten, moet de verdeling in het onderlinge contact bij voorkeur liggen op 70% haar en 30% jij of minimaal 50/50%.

7. Durven loslaten

Als ze je interessant vindt, reageert ze in de regel snel. Het kan zijn dat je even niks van haar hoort, maar als ze nog steeds geïnteresseerd in je is, komt ze terug en zal je contacten. Misschien is ze op vakantie, is haar ex of een andere gast in beeld, heeft ze het echt druk of heeft ze gewoon even geen behoefte aan je.

Er kunnen legio redenen zijn. Hoe dan ook: raak niet in paniek als ze even geen contact opneemt, laat haar los en blijf ontspannen, vol vertrouwen en optimistisch.

Laat haar definitief los, als ze echt niet meer reageert. Een vrouw die jou leuk en interessant vindt, zal altijd contact met je opnemen. Ik heb persoonlijk meegemaakt dat een oude date een jaar later weer vanuit het niets contact met mij zocht en een drankje met mij wilde doen.

Ik had haar nummer allang verwijderd en was haar alweer vergeten. Het bleek dat het uit was met haar vriend. Zo zie je maar weer, als je interessant bent voor een vrouw, dan weet ze vroeg of laat wel weer de weg naar je te vinden.