Ze wil het rustig aan doen? Dit doe je

Ze wil het rustig aan doen? Dit doe je

 Een vrouw die het rustig aan wil doen, is nog niet klaar voor een serieuze relatie. Vind ze je leuk maar wil ze geen relatie? Dan ga je te snel. Dit speelt vooral als de man in zijn enthousiasme en verliefdheid te hard van stapel loopt, te graag een relatie wil en de vrouw er nog niet klaar voor is. Je communiceert daarmee dat je te graag wilt en te beschikbaar bent. Dit schrikt echter de vrouw af.

Relatie rustig opbouwen

De meeste vrouwen stappen niet zomaar in een relatie, maar willen een relatie rustig opbouwen. Zij willen daarom eerst de man goed leren kennen en daar uitgebreid de tijd voor nemen.  Dit kan enkele maanden duren maar vaak langer. Als man is het daarom belangrijk om je emoties en enthousiasme in toom te houden en geen hoge verwachtingen te hebben.

Geniet van het daten, bouw aantrekkingskracht op en maak mooie herinneringen met haar, maar overhaast het niet. Als een vrouw je ziet zitten zal zij het uiteindelijk ter sprake brengen. Vaak zeggen ze dan dingen als ‘hoe zit het nu tussen ons’ Dan vraag jij ‘hoe bedoel je?’ De meeste vrouwen zeggen vaak daarop dat ze je meer dan leuk vinden en graag iets serieus met je willen. Dat is het signaal dat ze klaar zijn voor een relatie. Jij als man hoeft dan alleen maar ja of nee te zeggen.

Doe een stapje terug

Begin dus nooit zelf over een mogelijke relatie met haar en hou je gevoelens voor je. De meeste mannen gaan hier de mist mee in en zeggen te snel wat ze voor een vrouw voelen.  Ze hebben hun emoties niet onder controle en zeggen tegen haar dat ze haar leuk vinden en dat ze graag iets meer willen. Dit schrikt de vrouw af en maakt haar oncomfortabel. Een vrouw heeft tijd nodig en moet emotioneel klaar zijn voor een relatie. Als zij dat niet is, dan zal zij jou afremmen met de woorden ‘ik wil het rustig aan doen’.  Dat is het signaal om een stapje terug te doen.

Nu kunnen er 2 zaken gebeuren: je hebt haar zo overdonderd met je bekentenis dat ze afgeknapt is en niet meer verder wil daten. Onthoud, als een vrouw zich plots oncomfortabel voelt met jou en de situatie, dan kan ze haar interesse in jou verliezen. Dit zal zij duidelijk maken door afstand te nemen en het contact te verbreken. Zij laat dan niks meer van zich horen en ze zal zich open stellen voor andere mannen.

Of ze vind je wel leuk, maar ze is oprecht nog niet klaar voor een relatie. Onthoud: er moet voldoende aantrekkingskracht en vertrouwen opgebouwd zijn dat een vrouw zich comfortabel genoeg voelt om een relatie aan te gaan en dit proces kan maanden tot in sommige gevallen wel een jaar in beslag nemen. Als een vrouw je dus echt ziet zitten, dan zal zij jou afremmen maar alsnog interesse signalen afgeven. Ga dan vooral door met haar daten, heb plezier en maak niet weer dezelfde fout. Als zij er dan eindelijk klaar voor is, dan zal ze het alsnog ter sprake brengen.

Wil jij héél graag een vriendin en kun je wel wat hulp gebruiken? Dit boek leert je wat je moet doen om een vriendin te krijgen.