Ze wil geen relatie? Dit is de reden

Ze wil geen relatie? Dit is de reden

 Ze vind je leuk maar ze wil geen relatie. Een vrouw die niet klaar is voor een relatie, heeft daar een goede reden voor. Het overkomt elke man wel een keer. Je date een leuke vrouw en het lijkt iets te worden. Maar dan word je vanuit het niets afgewezen zonder duidelijke reden. Meestal ligt de oorzaak in een verstoorde anticipatie.

Een vrouw heeft tijd nodig

Anticipatie is het tijdsproces wat een vrouw nodig heeft om aantrekkingskracht te voelen en gevoelens voor je te ontwikkelen.

Deze tijdsblokken bevinden zich vaak tussen de verschillende dates en zijn voor een vrouw belangrijk om zich aan je te hechten en een band met je te voelen.

Een vrouw heeft namelijk tijd nodig om over jou na te denken en emotioneel klaar te zijn voor een relatie.

Hier komt anticpatie om de hoek kijken, de tijd die je haar gunt en geeft om zich emotioneel aan je te binden en iets voor je te gaan voelen.

Anticipatie wordt dan ook opgebouwd als een vrouw voldoende tijd en rust krijgt tussen de dates en de gelegenheid krijgt om zelf contact op te nemen met de man wanneer ze daar aan toe is.

Is er interesse en wil ze je weer zien?

De vrouw zal dan een berichtje sturen en het enige wat jij als man hoeft te doen is een vervolgdate met haar in te plannen.

Peil haar interesse

Hoor je een week niks? Geen paniek. Een vrouw die geinteresseerd is, zal wekelijks contact met je opnemen, maar wellicht heeft ze wat meer tijd nodig om over jou na te denken.

Zing het daarom een paar dagen uit, grote kans dat je alsnog een berichtje van haar krijgt. Beschouw dat als een signaal van interesse en vraag haar uit.

Hoor je 2 weken niks? Stuur dan zelf een berichtje en vraag haar uit. Als er nog iets van interesse is, dan zal ze instemmen en met je op date gaan.

Heeft ze het opeens druk of komt ze met een smoes? Dan heeft ze geen interesse.

Heeft ze het druk maar komt ze met een alternatief? Dan heeft ze mogelijk wel interesse.

Voorkom deze veelgemaakte fout

Meer dan eens gaat de man hier de mist in. Hij gunt haar die tijd niet, snapt niet hoe anticipatie werkt en begint zijn gevoelens voor de vrouw in een te vroeg stadium te uiten.

Wanneer een vrouw echter niet klaar is voor een relatie, zal ze dichtklappen en je afwijzen. Iets wat tussen jullie leek op te bloeien gaat dan in één klap in rook op.

Vaak zegt ze dan dat ze je wel leuk vindt, maar niet verliefd is om jou niet te kwetsen. Ze hoopt dan dat je de hint snapt en de afwijzing accepteert.

Laat het initiatief aan haar over

Het hele proces van daten moet je zien als een soort opwarming waarin je de vrouw kleur laat bekennen.

Je warmt haar emotioneel op om interesse en gevoelens voor je te ontwikkelen en haar aantrekkingskracht te verhogen tot op het punt dat ze een relatie met je wil.

Het is een fascinerend en vooral spannend proces, want een vrouw die jou ziet zitten, zal dat altijd laten merken.

Hoe weet je wanneer ze er klaar voor is? Ze zal je dan vragen, vaak beginnen ze dan met dingen te zeggen als “hoe zit het nu tussen ons” “ik zou wel iets serieus willen en jij?”

Dit is het moment dat ze klaar is voor een relatie en jou de gelegenheid geeft om ja of nee te zeggen.

Begint ze er niet over? Dan is ze er nog niet klaar voor. Begin er dan zelf ook niet over, maar blijf haar daten en verhoog verder haar aantrekkingskracht. 

Een vrouw die een relatie wil, zal het je laten weten.