Ze verbreekt het contact? Dit betekent het

Ze verbreekt het contact? Dit betekent het

 Ze verbreekt het contact? Dan heeft ze daar een goede reden voor. Het overkomt elke man wel een keer, jullie hadden een geweldige klik en ineens verbreekt ze het contact. Als een vrouw opeens het contact verbreekt dan twijfelt ze over je of je hebt iets gedaan waar ze compleet op afgeknapt is. Het beste wat je dan kunt doen is haar beslissing respecteren en haar loslaten. Als ze twijfelt over je, dan is de kans aanwezig dat ze later weer contact opneemt, mits je haar de rust en ruimte daarvoor geeft. Is ze écht afgeknapt op je? Houd er dan rekening mee dat je niks meer van haar gaat horen. Lees hier wat je dan moet doen.

 

Signalen dat ze gek op je

Een vrouw die gek op je, is het mooiste wat er is. Ze is emotioneel beschikbaar, doet moeite voor je, wil bij je zijn, ze neemt veel contact op en wil graag met je afspreken. Haar vrouwelijke energie voelt warm, vertrouwd en liefdevol aan en je loopt met je hoofd in de wolken.

Ze geeft je veel energie en je hebt gevoel dat je onoverwinnelijk bent. Vooral als ze gek op je is en jij op haar.

Signalen dat ze aan je twijfelt

Begint ze aan je te twijfelen of is ze opeens afgeknapt op iets wat je hebt gezegd of gedaan? Dan draait ze 360 graden en neemt ze ineens afstand of ze gedraagt zich koud en kil.

Deze ommekeer kan snel en onverwacht zijn: het ene moment is ze verliefd op je, het andere moment ben je een vreemde voor haar.

 Je herkent haar dan niet meer terug en ze lijkt een compleet ander persoon te zijn.

De reden waarom ze het contact verbreekt

Een vrouw doet dat om haar zelf in bescherming te nemen en om ruimte te creëren om over je na te denken. Ze doet dat om haar gevoelens op een rijtje te krijgen en om helder te krijgen of ze verder met je wil of niet.

Jou bewust op afstand houden, geeft haar die ruimte. Respecteer haar keuze en neem onder geen beding contact met haar op.

Je toont dan kracht en legt de bal bij haar neer. Je geeft haar dan de mogelijkheid om voor jou te kiezen (of niet).

Waarom je een stapje terug moet doen

Verbreekt ze opeens het contact omdat ze over je twijfelt? Dan is de kans aanwezig dat ze later weer contact opneemt. Dit gebeurt alleen als je haar radiostilte respecteert en haar verder met rust laat.

Je geeft haar dan de gelegenheid om over jou na te denken. Wil ze weer contact, dan voelt ze je weer en komt haar liefdevolle, enthousiaste en warme energie weer op gang. Beschouw dat als een nieuwe kans, een frisse start.

De reden waarom ze contact verbreekt

Verbreek ze het contact omdat ze afgeknapt is? De kans is dan aanzienlijk dat je nooit meer wat van haar gaat horen. Hier is niks aan te doen en dit moet je accepteren, hoe moeilijk dat ook is.

Wel is het belangrijk om te achterhalen waarom ze afgeknapt is. Een vrouw zal zelden de reden te geven, maar dit kun je gemakkelijk achterhalen door te reflecteren op jullie dateperiode en je eigen gedrag tegen het licht te houden.

Misschien was je te needy, plakkerig, onzeker, nam je geen leiding, toonde je notoir zwak gedrag, nam je geen beslissingen of heb je haar gekwetst of bedrogen.

Accepteer in dit geval de afwijzing, leer ervan, verbeter jezelf en richt je op andere vrouwen.