Ze heeft het te druk ? Dit bedoelt ze echt

Ze heeft het te druk ? Dit bedoelt ze echt

 Ze heeft het te druk? Als een vrouw geen tijd heeft om met je af te spreken of ze heeft het druk dan heeft ze geen interesse. Je hebt haar nummer en je belt of appt haar om een afspraakje te maken. Dan zegt ze opeens dat ze geen tijd heeft. Dat klopt, ze heeft geen tijd voor jou want ze heeft geen interesse.

 

 

Ze heeft geen tijd om af te spreken: ze heeft geen interesse

Een vrouw die interesse heeft in je,  zal het je namelijk gemakkelijk maken. Op het moment dat je haar een berichtje stuurt of appt voor een afspraakje, dan zal zij er alles aan doen om een geschikt moment te vinden om af te spreken. Op het moment dat ze direct al zegt ‘ik heb het te druk’ en ze biedt ook geen alternatief aan, sorry heren, maar dan heeft ze gewoon geen interesse.

Anders dan mannen, zijn vrouwen minder direct als het aankomt op iemand afwijzen. Ze willen je gevoelens niet kwetsen en door te zeggen dat ze het druk heeft, hoopt ze dat je de hint snapt en haar verder met rust laat.

 

Ze heeft het te druk? de beste respons

Als jij dus een vrouw uitvraagt en ze zegt dat ze geen tijd heeft om af te spreken, dan zeg jij:

“Ok geen probleem, laat mij weten wanneer je wel tijd hebt en neem dan contact met mij op. Doen we dan wat leuks!”  

Zo ligt de bal bij haar en mocht ze lichte interesse hebben, dan zal zij alsnog contact met je opnemen. Je kunt dat moment aangrijpen om dan alsnog een date in te plannen.

 

Ze heeft het te druk: de uitzondering

Heeft ze geen tijd voor je maar wel interesse? Dan zal de vrouw altijd een alternatief voorstellen. Ze zal iets zeggen in de trant van:

“Ik heb nu geen tijd, maar we kunnen volgend weekend wel afspreken?” 

Dit betekent dat ze eerlijk is en het echt druk heeft, maar wel tijd wil vrijmaken om met jou af te spreken. Je kunt nu alsnog een dag en tijdstip plannen en met haar op date gaan.

 

Als je mijn hulp of advies nodig hebt en coaching zoekt, ga dan naar coaching en boek jouw sessie.