Ze doet anders. Wat is er aan de hand?

Ze doet anders. Wat is er aan de hand?

 Ze doet anders? Het is verwarrend als een dame tegenstrijdige signalen geeft. Eerst deed ze leuk tegen je en opeens is ze kil en afstandelijk. Hoe kan dit? Je leest het hier.

Als een vrouw opeens anders tegen je doet, dan is dat een sterke indicatie dat iets in haar gevoel voor jou verandert is. Als ze eerst vrolijk en enthousiast was en opeens doet ze kil en ontwijkt je, dan betekent dat ze je niet langer meer voelt/dan wel oncomfortabel met je is.

Iets wat vaak onbegrijpelijk is voor de gemiddelde man. Hij denkt: huh, hoe kan dit nou, eerst was ze blij om mij te zien en nu ontwijkt ze mij de hele tijd. Blijkbaar heb je iets gedaan wat haar van gedachten heeft laten veranderen. Dit kan iets groots zijn, maar soms ook iets kleins.

Haar gevoel is veranderd

Een vrouw reageert voornamelijk vanuit emotie en gevoel en als je iets doet of zegt wat dat gevoel of emotie negatief beïnvloed, dan kan haar vrolijkheid en warmte van de een op andere dag omslaan in kilheid en afstandelijkheid.

Zo kan het zijn dat jullie eerst leuk contact hadden, maar dat die interactie opeens raar en awkward werd en daardoor de chemie opeens verdwenen is. Ze is dan niet langer meer comfortabel met je en gaat je uit de weg.

Je bent needy

Te snel gaan is vaak ook de reden dat ze opeens anders doet. Jullie daten, ze geeft je signalen van interesse maar is nog onvoldoende opgewarmd voor intimiteit. Je herkent de signalen niet en gaat steeds dichterbij haar zitten (met als doel om haar te zoenen) waardoor de vide raar wordt, ze dichtklapt, een gesloten houding aanneemt en de armen over elkaar doet.

Je weet haar dan niet meer te openen waardoor de date vreemd is, zij niet langer meer comfortabel voelt en dus anders doet. Needy zijn is een andere reden waarom ze anders doet, zoals mijn eigen persoonlijke voorbeeld:

Persoonlijk voorbeeld

In mijn jongere jaren had ik een vakantiebaan als propper voor een Spaanse club en had ik leuk contact met een vrouwelijke collega. Ik merkte dat ze regelmatig met mij flirtte, aanraakte en in mijn buurt wilde zijn.

Allemaal positieve signalen, maar in mijn stommiteit zei ik op een avond eerlijk tegen haar dat ik haar leuk vond en daarna veranderde ze als een blad aan een boom. Eerste zei ze nog: aah wat lief en glimlachte oncomfortabel. Maar daarna was ze compleet anders tegen mij en leek ze mij te ontwijken.

Als we al bij elkaar in de buurt waren, dan was de energie raar en gespannen en ook hadden we elkaar niks meer te melden. Dat ene onschuldige zinnetje van ‘ ik vind je leuk’ had de onderlinge dynamiek dus compleet veranderd. Bijzonder om te zien dat een klein zinnetje het contact met een dame zo negatief kan veranderen. 

Conclusie

Als je merkt dat ze anders tegen je doet dan is er dus iets aan de hand. Het is een signaal van lagere of geen interesse en het beste is dus om haar met rust te laten. Welnu, als je merkt dat je later weer wat van haar hoort en ze weer leuk tegen je doet, dan betekent dat haar interesse weer toegenomen is.

Wellicht zat ze even niet lekker in haar vel, waren het de hormonen, ging je te snel of wat dan ook, maar heeft ze weer duidelijkheid over haar gevoel voor jou en is ze weer die warme, vrolijke en belangstellende dame. Mocht dat zo zijn, zet dan de verovering voort, maar mocht ze anders tegen je blijven doen/je ontwijken, laat haar dan gaan. Het is wat het is.