Wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen

Wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen

 Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen? Een man met geld, looks en ambitie, maar ook met deze eigenschappen ben je onweerstaanbaar voor een vrouw. Lees snel meer!

1. Woord houden

A man is only as good as his word. Een man die zijn woord houdt en doet wat hij zegt, is schaars en waardevol. Dat komt omdat hij wordt gezien als betrouwbaar, geloofwaardig en superieur.

De man die zijn woord breekt, wordt gezien als onbetrouwbaar, raar, zwak en inferieur. Een man die woord houdt, valt op en onderscheid zich direct van alle andere mannen. Zijn consistentie in woord en daad, geeft hem kracht, macht, grandeur en karakter. 

2. Op eigen benen staan

Een vrouw zoekt een man die zelfstandig is en op eigen benen staat. Een jonge twintiger die nog bij zijn ouders woont, is geen probleem. Maar ben je de dertig gepasseerd en smeert je moeder nog steeds elke ochtend je boterham, heb je wel een probleem.

Op een zekere leeftijd moet je gewoon je zaken voor elkaar hebben. Je bent geen kind of student meer, maar een volwassen vent

3. Goed luisteren

Je praat niet alleen over jezelf en je prestaties, maar laat vooral haar aan het woord. Mensen die alleen over zichzelf praten en geen interesse in de ander tonen, zijn er al te veel van. Een goede luisteraar toont betrokkenheid en interesse, wat elke vrouw waardeert.

Hanteer de vuistregel: praat alleen als je echt wat te melden hebt en anders luister je vooral. Onderbreek haar niet, laat haar uitpraten en haar hart uitstorten. 

4. Familie georiënteerd

Je bent een familieman en je eigen familie (gezin) komt op de eerste plaats en dan de rest. Ook level je goed met haar familie en aanhang.

Verjaardagen, feestdagen, familiedagen, je bent een fijne gesprekspartner en kunt met iedereen goed opschieten. Vreemd doen en geen band willen creëren met haar familie, ervaart ze als onaantrekkelijk.

5. Haar de ruimte geven

Ze vind het fijn om af en toe haar eigen ding te doen, zonder jou. Ga niet plakken of haar op de huid zitten. Loop haar niet steeds voor de voeten en voorkom needy gedrag (ook in relaties).

Als ze even alleen wil zijn, gun haar die ruimte. Sterker nog, geef zowel gevraagd als ongevraagd de ruimte, daarmee scoor je punten. 

Ga niet in discussie of onzeker vragen waarom ze alleen wil zijn. Als je even niks van haar hoort, ga haar dan ook niet appen wat ze doet of waar ze is, maar laat haar even.

Ze komt vanzelf weer in de lucht. Het maakt een sterke en zelfverzekerde indruk en wanneer ze het voelt, zoekt ze je weer op of neemt contact op.

6. Verantwoordelijkheid

Je betaalt zonder morren de rekeningen, blijft uit de schulden en plant voor de toekomst. Je creëert stabiliteit en zekerheid, voor jezelf, relatie en/of gezin.

Je hebt je huis op orde en voorkomt onnodige problemen. Ze kan op je bouwen en rekenen, nu en in de toekomst. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen successen en mislukkingen en geeft daar niemand anders de schuld van.

7. Humor

Ze wil een man die haar aan het lachen maakt. Een vrouw aan het lachen, maakt haar gelukkig en is de weg naar haar hart.

Plaag haar een beetje, vertel een grappig verhaal, laat haar schrikken of maak geestige opmerkingen op het juiste moment. Voorkom afgezaagde openingszinnen, grove grappen en hang ook niet de  clown uit.