De reden waarom je verkeerde vrouwen aantrekt

De reden waarom je verkeerde vrouwen aantrekt

 Verkeerde vrouwen aantrekken is een probleem waar veel single mannen last van hebben. Toch is er altijd wel een goede reden waarom je bepaalde typen aantrekt en andere typen juist niet kunt krijgen. Ontdek hier hoe dat zit.

 

Patronen

Ik kan mij goed voorstellen dat je het op een gegeven moment spuugzat bent dat je steeds dames aantrekt met (psychische) problemen of een slechte invloed op je hebben. Toch ligt dit niet zozeer aan de vrouwen die je aantrekt, maar meer aan wie jij bent. De meeste heren vallen qua daten steeds in dezelfde patronen en komen daarmee in een soort vacuüm terecht waarbij ze steeds dezelfde typen vrouwen daten met dito (teleurstellende) resultaten.

Patronen zijn hardnekkig en ook moeilijk om van los te komen, maar toch noodzakelijk om het oude achter je te laten en betere resultaten te halen op liefdesgebied. Toch is het bekende comfortabel en, hoe vreemd ook, zijn sommige heren juist op zoek naar drama en spanning, die een fouten vrouw hen geeft.

Wat de foute vrouw zo aantrekkelijk maakt

De verkeerde vrouw heeft iets aantrekkelijks, waar veel mannen maar moeilijk afstand van kunnen nemen en hen keer op keer weer in de armen drijft van de foute vrouw. Haar verslavingen, gestoordheid, emotionele problemen, mentale uitbarstingen, promiscuïteit, uitbarstingen en steengoede seks, heeft een aanzuigende en verslavende werking voor sommige mannen. 

Maar los van de goede seks, gaat je leven nergens heen als je omgaat met dit soort dames en gaan de goede vrouwen je uit de weg. Toch is het niet eenvoudig om de verkeerde vrouw los te laten, ze weet precies hoe ze je moet bespelen en hoe ze jou verslaafd aan haar maakt. Ja, het is zeer lastig om jezelf los te maken van een foute vrouw, vooral als ze aantrekkelijk is, goed in bed is en je die dopamine rush geeft.

Je trekt aan wie je zelf bent

De mensen die je aantrekt in het leven vormen een weerspiegeling van jezelf. Als je dus ontevreden bent over de kwaliteit van de dames die je ontmoet, wordt het tijd om eerst jezelf in de spiegel te kijken. Kijk kritisch wat er niet deugt in je persoonlijkheid, uitstraling of je leven in het algemeen. Maak recht wat krom is, pak je mankementen aan en krijg betere resultaten.

En wees ook eerlijk, wil je eigenlijk wel een goede vrouw voor een vaste relatie of geniet je stiekem wel van al die probleemgevallen. Als dat zo is, dan is daar niks mis mee, want het is je eigen keus, maar dan is dat wel je toekomst. Zoals gezegd hebben foute vrouwen ook iets aantrekkelijks in hen, wat niet noodzakelijkerwijs goed voor jou is, maar er wel voor zorgt dat je liefdesleven een puinzooi is en sommige heren lijken daar oprecht onbewust van te genieten. 

De omgang met de foute vrouw voelt als een achtbaan. het onvoorspelbare, soms gevaarlijke, de combinatie van gekke seks met de ruzies en drama achteraf. Het avontuur, de spanning, je weet nooit waar je aan toe bent met haar en vreemd genoeg laat ze je een pols voelen. Juist die factoren maken haar zo aantrekkelijk en tegelijkertijd zo moeilijk om van los te komen. Het is alsof je de junk zijn drugs ontneemt en loskomen van een foute vrouw is daarbij niet anders. 

Jezelf veranderen

Als je eigen leven of karakter niet deugt, dan kun je niet verwachten de goede typen vrouwen aan te trekken, dus verandering begint bij jezelf. Vaak is het ook een stukje onzekerheid, de probleemgevallen zijn makkelijker te krijgen dan een leuke functionele intelligente zelfverzekerde dame. Deze laatste geven zich niet snel gewonnen en laten je hard werken voor hun liefde en aandacht. 

Dat soort vrouwen stellen hoge eisen aan mannen die ze daten of waarmee ze een relatie willen. Ze zoeken authentieke mannen die hun leven op orde hebben, over een sterke persoonlijkheid beschikken, doelgericht zijn en zichzelf respecteren. Ben je bereid om jezelf te transformeren in deze man, dan staat jou niks in de weg om een goede vrouw aan te trekken en een gezond liefdesleven op te bouwen. Aan jou de keus.