7 eigenschappen van de ideale vrouw

7 eigenschappen van de ideale vrouw

 De ideale vrouw, bestaat ze? Er bestaan inderdaad een aantal algemene kwaliteiten waar je op moet letten als je op zoek bent naar een vriendin. Deze kwaliteiten vergroten je succes op het hebben van een  gelukkige, constructieve, stabiele en vooral liefdevolle relatie met een goede vrouw.  Je gaat dus voor kwaliteit en een goede start. Ontdek hier de eigenschappen van de perfecte vrouw. 7 kenmerken waar je op moet letten.

#1 Ze komt uit een goede familie

 

Ze is opgegroeid in een stabiel en liefdevol tweeoudergezin en heeft een goede relatie met haar vader en moeder. Ze heeft een goed voorbeeld gehad wat een stabiele relatie inhoudt en zal dit toepassen in jullie eigen relatie.

Een goed teken is als ze positief praat over haar vader en moeder. Zijn haar ouders gescheiden, informeer dan welke band ze met haar ouders heeft.

Als haar gescheiden ouders op een volwassen manier met elkaar omgaan en zij een goede relatie met beide ouders heeft, hoeft dat geen belemmering te zijn om haar te daten.

 

#2 Jullie lachen met elkaar

 

De ideale vrouw heeft humor en maakt je aan het lachen. Ze lacht om je flauwe grappen en humor is altijd aanwezig wanneer jullie samen zijn.

 

#3 Je kan jezelf zijn 

 

Erg belangrijk! De ideale vrouw accepteert je zoals je bent. Je hoeft je niet anders voor te doen wanneer je met haar samen bent en dit laat ze duidelijk merken. Ze probeert je niet te veranderen.

 

#4 Ze is trouw

 

De ideale vrouw hecht waarde aan een vaste relatie of een huwelijk en doet er alles aan om een relatie te laten slagen. Ze hopt niet van relatie naar relatie en doet niet aan one-night stands.

Let op rode vlaggen als verbroken relaties en scheidingen (vanwege een andere man) flirten met andere mannen als ze met jou is of een geschiedenis van vreemdgaan.

 

#5 Ze zoekt niet onnodig ruzie

 

Er zijn vrouwen die een emotionele kick halen uit drama en zonder enige reden ruzie zoeken. Vaak halen ze iets onzinnigs uit het verleden erbij om hun gelijk te krijgen.

Behalve dat dit enorm veel energie vreet, zal een vrouw met een meer volwassen instelling dit niet doen.  Ze maakt niet ruzie als het niet nodig is en blijft kalm bij een meningsverschil of woordenwisseling.

Ze is vergevingsgezind en bereid het snel uit te praten.

 

#6 Ze moedigt je aan

 

Ze is je grootste cheerleader en steunt je in alles wat je doet. Ze moedigt je aan en biedt zelfs haar hulp aan. Ze heeft vertrouwen in je en gelooft in je. .

 

#7 Ze is een prettige gesprekspartner

 

Ze kan een goed gesprek onderhouden en weet je aandacht vast te houden. Ze is een boeiende gesprekspartner en communicatie met haar verloopt moeiteloos. Ze heeft altijd wat te vertellen en toont ook oprechte interesse in jou.

Je hoeft geen moeite te doen om het gesprek op gang te houden en ook de stiltes voelen ontspannen aan.

de ideale vrouw is gewild en laat zich niet gemakkelijk veroveren. In dit boek leer je hoe je haar kunt versieren en tot vriendin maakt.