De kern van mannelijke energie

De kern van mannelijke energie

 Wat is mannelijke energie? Het mannelijke staat voor stabiliteit in een zee van chaos en tegelijk het vermogen om doelen te bereiken. Ontdek nu hoe je mannelijke energie ontwikkelt.

Het mannelijke is een actieve kracht, voortgaand en zeker. Het vormt de tegenhanger van het vrouwelijke, zoals passief, inwaarts en onzeker.

Wanneer deze polariteit op harmonieuze wijze in balans is, keren de energieën zich tegen elkaar en vindt er gravitatie en dus seksuele aantrekkingskracht plaats

Voor een man is het belangrijk dat hij opereert vanuit een sterk mannelijk frame, in zowel wat hij doet en zegt.

Het gaat er dus niet om wat er intern in hem is, zoals persoonlijkheid, mindset en gedachten, maar ook wat hij uitstraalt aan de buitenwereld.

Hoe komt hij over, wat voor gedrag laat hij zien, er mogen daar geen inconsistenties in te vinden zijn.

De man die doet wat hij zegt, is coherent in woord en daad,  hij is het toonbeeld van mannelijke energie.

Wat mannelijke energie betekent

Hij verstaat de kunst om zekerheid en duidelijkheid te scheppen in een wereld van onzekerheid, chaos en afleidingen.

Hij bepaalt de doelen, geeft de richting aan, behaalt deze doelen, ongeacht hoe een ander daarover denkt.

Hij bewandelt zijn eigen pad, gaat zijn eigen gang en bevrijd zichzelf. Hij schud de maatschappelijke ketenen van verwachtingen en meningen van zich af en gaat recht op zijn eigen doel af.

Dat maakt hem uniek, maar ook gevreesd.

Het maakt hem de rots in de branding, een plaats van rust en veiligheid, de vuurtoren, het licht aan het einde van de tunnel en dus de natuurlijke leider.

Wat mannelijke energie is

Het maakt hem mentaal sterk, dominant, besluitvaardig, rationeel, logisch, kalm, productief, levenslustig, diepgaand, consistent, doener, een kritische denker en assertief.

Hij symboliseert macht, agressie, controle en orde. Het mannelijke staat voor doel en richting.

Hij is de tegenhanger van het vrouwelijke, die symbool staat voor geduldig, emotioneel, gevoelsmatig, ontvangend , begrijpend, vloeibaar, circulair, creatief, communicatief en intuïtief.

Ze symboliseert zachtheid, heling, onvoorspelbaar en chaos. Het vrouwelijke staat voor liefde en partnerschap.

Wanneer het mannelijke en het vrouwelijke samenkomen, vindt er samensmelting plaats, is de harmonie en daarmee de natuurlijke orde in balans.

Er wordt dan een stevig fundament gecreëerd voor liefde, harmonie, rust en zowel gezamenlijke als persoonlijke groei.

Je beweegt dan in lijn wat zowel (de abstracte maker van) de natuur als universum van jou verlangt en niks staat in de weg om waar geluk te bereiken.

Het gaat dus om het vermijden van chaos, achteruitgang, negativiteit en tegelijk het creëren van orde, rust en voortgaande positieve beweging, binnen een setting van liefdevol partnerschap, familie en dus gemeenschap.

Wat man-zijn betekent

De kern van mannelijke energie en dus man-zijn, is het vermogen om altijd te opereren vanuit je mannelijke frame, zodat de polariteit in balans blijft.  

Je genereert dan op natuurlijke wijze aantrekkingskracht en maakt jezelf extra opvallend bij een vrouw, zonder te faken of vreemd gedrag om haar aandacht te krijgen.

Voorkom inconsistenties in woord en daad, omdat het de polariteit uit balans haalt en een vrouw van je afstoot.

Terwijl bij een sterk mannelijk frame en een coherentie daarin, je een vrouw op natuurlijke wijze aantrekt, zonder trucs, zinloos geklets, nep gedrag en gemanipuleer.

Conclusie

Kortom, krijg de vrouwen die je wilt, door gewoon jezelf te positioneren als een man die je van binnen bent, los van wat de maatschappij vindt wie je zou moeten zijn, dat is helemaal niet belangrijk.

Doe je dat wel, dan schop je tegen de natuurlijke orde aan en verzwak je daarmee je eigen positie.

Als man moet je dus altijd bewust zijn van mannelijke energie en deze verder ontwikkelen, zodat je opvalt als man en aantrekkelijk bent voor een vrouw.