Hoe weet je dat ze de ware is?

Hoe weet je dat ze de ware is?

 Hoe weet je dat ze de ware is? Goede vraag! Want de ware tegenkomen is lastiger dan je denkt. Ontdek hier hoe dat zit. 

Ook al zijn er genoeg vrouwen, niet alle vrijgezelle vrouwen hebben interesse of, als ze je wel leuk vindt, zijn jullie niet compatibel.

Het vinden van de ware lijkt dan ook grotendeels op kansberekening en de juiste timing.

In de praktijk betekent dat eens in de zoveel jaar een vrouw op je pad wordt gebracht die goed bij je past, compatibel is en voor jou wil gaan.

Kom je iemand tegen die daaraan voldoet, dan weet je dat ze de ware is.

Wat ik merk is dat veel mannen in het eeuwige cirkeltje van daten blijven hangen en niet in de gaten hebben dat ze iemand daten die juist heel goed bij hun past en vervolgens geen actie ondernemen.

Ze herkennen dan niet de kans die zich voordoet. Een gemiste kans!

Zo herken je de ware

De datingmarkt moet je zien als een enorme trechter met verschillende soorten vrouwen die je door de jaren heen aan het daten bent en waar opeens een vrouw uit komt rollen die perfect bij je past.

Alles lijkt dan opeens op het juiste moment samen te vallen.

Zo’n ontmoeting lijkt op magie: ze heeft interesse in je en jij in haar, er is veel energie, jullie hebben veel gemeen, aantrekkingskracht en jullie hebben een goede klik.

Alles lijkt vanzelf te gaan, ze speelt geen spelletjes en ze laat duidelijk merken dat ze meer wil dan alleen daten.

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Als je dit herkent bij de vrouw die je nu aan het daten bent, stop dan met verder daten maar ga voor haar.

Zoek niet verder als je iets moois hebt gevonden. Je hebt dan de ware te pakken!

Wanneer je de ware ontmoet

In de praktijk kom je eens in de 7 jaar iemand tegen die perfect bij je past en waar je een gelukkige langdurige relatie mee kunt opbouwen.

Betekent dat dat je in de tussenliggende jaren niemand gaat vinden? Zeker niet, maar veel van die relaties lopen op niks uit.

Jullie zijn niet compatibel, ze is niet gek genoeg op je of je zit in een ongezonde relatie met allerlei drama, waardoor de relatie geen kans van slagen heeft.

Waarom het moderne daten je vrijgezel houdt

Ontmoet je iemand waarbij alles mee zit en voelt het goed? Grijp dan gewoon je kans en maak een beslissing.

De moderne online datingmarkt is zowel verslavend als destructief en houdt mannen onnodig vrijgezel.

Verslavend, omdat er veel opties zijn en wellicht vind je het spannend om met verschillende vrouwen te daten of kortdurende (seks) relaties te hebben.

Het is de spanning, lust, variatie, nieuwigheid en het onbekende, wat de meeste mannen onnodig te lang op de datingmarkt houdt.

Destructief, omdat je steeds ouder wordt en dus je kans om de ware te vinden met de jaren verder afneemt.

Tot op het punt dat je ‘te oud’ bent op de datingmarkt en genoegen moet nemen met single vrouwen die te kansloos zijn om te daten en waarmee je nooit gelukkig gaat worden.

Je kans pakken

Wil je een relatie? Dan moet je dus het ijzer smeden als het heet is wanneer een goede kans zich voordoet. Voelt het goed?

Grijp je kans en ga ervoor! Want ook jij verdient een toprelatie.