Hoe versier je een vrouw die je al kent?

Hoe versier je een vrouw die je al kent?

 Hoe versier je een vrouw die je al kent? Een dame versieren die je al kent, kan zowel een makkelijke als tricky onderneming zijn. Ontdek in dit artikel hoe je dat aanpakt.

Een vrouw versieren die je al kent, werkt hetzelfde als een dame die je nog maar net kent. Aantrekkingskracht en kansrekening vormen de harde basis van die mogelijkheid. Allereerst is het belangrijk om vast te stellen dat jullie geen vrienden zijn. Als je gefriendzoned bent, heeft het geen zin om haar te versieren. 

Let op signalen

Zijn jullie geen vrienden, maar kennen jullie elkaar wel, dan liggen de kaarten anders. In dat geval is het belangrijk om te kijken naar interesse signalen. Als jullie elkaar regelmatig treffen, omdat jullie onderdeel zijn van dezelfde sociale kring of ze is bijvoorbeeld je collega, observeer dan hoe ze op je reageert.

Knoopt ze vaak uit zichzelf een gesprekje aan, toont ze interesse, raakt ze je subtiel aan, lacht ze vaak naar je, zoekt ze je steeds op? Allemaal signalen waar je iets mee kan. Als je merkt dat ze geen interesse toont, koud op je reageert of je uit de weg gaat, dan heeft ze geen interesse.

Let ook op de onderlinge vibe als jullie samenzijn, voelt deze neutraal, gesloten, onprettig, gespannen of juist aangenaam, positief en zelfs spannend aan? Het eerste is een teken van geen interesse, het laatste een duidelijk signaal van onderlinge (seksuele) aantrekkingskracht.

Aantrekkingskracht

Mocht je een mix van deze signalen opmerken, dan is dat een goede indicatie dat ze je leuk vindt. Nu kun je denken: als ze mij leuk vindt, waarom onderneemt ze dan geen actie? Dat laat ze juist graag aan jou over. Een vrouw die je leuk vindt, speelt je de bal toe, maar jij als man moet hem er zelf inkoppen. Doe je niks, dan verliest ze interesse en zoekt ze een andere man. 

Aantrekkingskracht verloopt via een bepaalde cyclus, van opkomende seksuele interesse, het hoogtepunt, tot afnemende interesse welke zich uiteindelijk neutraliseert in desinteresse. Een vrouw die je al kent reageert ook vanuit die dynamiek op jou.

Dat ze nu interesse heeft, betekent niet dat het zo blijft. Als de interesse toeneemt tot op het punt dat er een ultiem hoogtepunt wordt gecreëerd, is dat het moment waarop jij moet toeslaan en dus iets moet doen. Dat ‘ iets’ is haar nummer of haar op date vragen of voor de zoen gaan.

Het ultieme hoogtepunt is het punt waarop de intensiteit van haar belangstelling het hoogst is en ze jou de gelegenheid geeft om een versierpoging te wagen. 

Het juiste moment herkennen

Je collega die de hele tijd naar je kijkt en lacht en opeens vanuit het niets een privé-berichtje stuurt of een vrouwelijke kennis met wie je al een tijd goed kunt opschieten en die je opeens in de kroeg tegenkomt en zij je verleidelijk aankijkt, je subtiel aanraakt en zichzelf zo positioneert dat je haar kunt zoenen, zijn allemaal voorbeelden van het ultieme moment om je move te maken.

Doe je dat niet, dan eindigt daar het magisch hoogtepunt van jullie (jarenlange) interactie en neemt haar interesse snel af. Het is dus belangrijk het ijzer te smeden als het heet is en niet al te lang te treuzelen wanneer de kans zich voordoet. Wanneer de interesse afneemt, doemt de twijfel op en wanneer je dan alsnog een poging waagt, heeft dat veelal een afwijzing als gevolg.

Conclusie

Een vrouw versieren die je al kent is daarom goed mogelijk. Wees er zeker van dat je niet gefriendzoned bent en zo nee, sla dan onmiddellijk toe wanneer de kans zich voordoet en ze jou de gelegenheid geeft. Treuzel niet, maar onderneem krachtig actie wanneer ze je aandacht wil en interesse toont of wanneer ze je de kans geeft om haar te zoenen in een meer intieme setting (bijvoorbeeld in een kroeg). Geniet ervan!