Hoe moet je een vrouw versieren?

Hoe moet je een vrouw versieren?

 Hoe moet je een vrouw versieren in 2024? Zoals de tijd alles verandert, is ook het versieren van een vrouw aan verandering onderhevig. Nieuwe tijden, betekent nieuwe inzichten. Lees snel meer.

Hoe versier je een vrouw in de huidige tijd?

Onlangs heb ik kritisch een aantal boeken doorgenomen die hier dieper op ingaan en kwam ik tot de conclusie dat de stof gedateerd is en voor de meeste mannen niet meer werkt.

Waarom alleen game niet meer werkt 

De meeste boeken over dit onderwerp, zijn geschreven begin 2000.

Een tijd waarin het internet groeide en zaken als social media en datingapps nog niet bestonden.

Een hele andere tijd en dus vanzelfsprekend andere regels op de datingmarkt destijds.

Wat mij telkens weer opvalt is dat deze boeken vooral inzoomen op game. Dit zijn technieken om een dame te versieren, waarbij alle trucs uit de kast getrokken worden om haar interesse op te wekken.

De leidraad in deze boeken is vooral actiegericht vrouwen versieren. Veelgelezen technieken zijn bijvoorbeeld positieve affirmaties, een vrouw plagen, NLP enzovoort.

Op zichzelf is er weinig mis met deze technieken, maar lijken deze meer op haar plaats te zijn in een wereld zonder online dating en datingapps of bij een dame die al interesse heeft.

Een wereld waarin het ook voor de gewone man mogelijk was om leuke vrouwen te daten en relatief weinig concurrentie had van andere mannen.

Social media en datingapps

Feit is dat het versieren van een vrouw voor de opkomst van social media en online dating er veel onschuldiger aan toe ging.

Ook voor de gewoon uitziende man lagen de leuke dames voor het oprapen, simpelweg omdat ook voor de gemiddelde dame de keuze minder was.

Om elkaar te leren kennen, ging men naar de bar of discotheek of men leerden elkaar kennen via school, een vereniging of een bijbaan.

De komst van social media, online dating en datingapps, brak met die onschuld en opeens ging er voor de gemiddelde vrouw een zee aan mannelijke mogelijkheden open.

Single vrouwen hebben meer opties

Om die reden heeft een dame minder behoefte om ouderwets open te staan voor een romance in de offline wereld.

Online is er een riant aanbod aan (knappe) mannen die allemaal wat van haar willen. Op die manier kan ze achterover leunen en rustig kiezen.

Dus ja, daar zit je dan met je versierboekje, maar kom je tot besef dat deze technieken online niet (of beperkt) werken.

Offline ook niet, omdat het uiterlijk en de status van de doorsnee man belangrijker is geworden.

Waarom? Nou, omdat ze dat kan eisen. Waar vroeger de gemiddelde dame minder keuze had, nam ze al snel genoegen met de eerste de beste man waar ze een klik mee voelde.

Tegenwoordig wacht ze rustig af, is ze kritischer geworden en zoekt de gemiddelde knappe dame een soort van prins perfect, waar de meeste mannen niet aan kunnen tippen.

Zie daar de mismatch op de moderne datingmarkt en het falen van technieken die wellicht vroeger werkten, maar tegenwoordig steeds minder.

Hoe je in 2024 een vrouw versiert 

Zoals met alles, dient ook het versiervak zich aan te passen aan de moderne tijd.

Het gaat erom dat de doorsnee man zich aanpast aan de neurotische keuzemaatschappij en de impact daarvan op het gedrag van vele single dames. Dat vraagt om een compleet andere aanpak.

Werken versiertrucs en technieken dan nog wel? absoluut, maar alleen als een vrouw al interesse heeft, wat ook wel signaalgericht versieren wordt genoemd.

Zomaar op een vreemde vrouw afstappen en je versiertrucs tevoorschijn toveren is gedoemd om te falen.

Om die reden is het voor de man belangrijk om zichzelf te veranderen naar een man die aantrekkelijk en aangepast is naar de laatste eisen van de moderne datingmarkt.

Kortom, een man die duidelijk opvalt en haar interesse aanwakkert.

Het harde fundament welke deze vorm van aantrekkingskracht bij de moderne vrouw kan aanvuren is welvaart en rijkdom. 

Geld en materieel succes

Zoals een stevig huis gebouwd is op sterke fundamenten, zo leunt de aantrekkingskracht van de moderne man op zijn financieel en economische wapenfeiten.

De enige uitzondering hierop is de jonge single man. Als je later tiener of begin twintiger bent is dat minder belangrijk en heb je genoeg aan je looks en gespierde lichaam.

Alleen hoe ouder je wordt als man, des te belangrijker wordt het om je zaken voor elkaar te krijgen.

Tenminste, als je het beste van het beste onder de vrouwen wilt hebben. Knappe, intelligente dames waar de mannen onderling om strijden.

Hoe gewilder ze is, des te veeleisender ze is. Ze let daarbij vooral, behalve het uiterlijk, ook sterk op de financiele positie van de man.

Hoe succesvoller hij is, des te groter de kans dat ze open staat voor romantisch contact en meer.

Om die reden kan ik het maar niet genoeg benadrukken: wees een winnaar! Begin met het bouwen van je eigen imperium.

Leer investeren of zet een bedrijf op. Heb discipline, zet door en wees een bouwer.

In de eerste plaats doe je dat natuurlijk voor jezelf, je wilt voor jezelf een vrij en onafhankelijk leven creëren waarin je genoeg tijd hebt voor je eigen passies en het leven kunt leiden die jij wilt.

Daar is helemaal niks mis mee, want eerlijk: vind je het fijn om blut, afhankelijk, beperkt of loonslaaf te zijn of gecontroleerd te worden door een andere man?

Schaam je zeker niet om er bovenuit te steken en in controle te zijn over je eigen leven.

Je geboorterecht is namelijk absolute vrijheid, de mogelijkheid om je leven te leiden, zoals jij het wilt.

Een fijne bijkomstigheid is dat het tegelijk je opties vergroot qua vrouwen die je kunt daten.

Hoe succesvoller jij wordt, des te hoger is de kwaliteit van de dames die hun hart voor je openen.

Een man die doorzet en zijn dromen waarmaakt is erg aantrekkelijk om te zien en is als een ster die schittert en schittert.

Authentieke persoonlijkheid

Losers, slijmballen en grijze muizen genoeg op de datingmarkt.

Viespeuken, saaie kerels, armzaaiers, gekken, verslaafden, geloof mij.. de gemiddelde dame op een datingsite heeft al heel wat te verduren gehad.

Maar wat ze uiteindelijk wil, is een man die opvalt, stabiel is, intelligent, sterk, verzorgd en succesvol oogt en die een vibe van dominantie, leiderschap, zelfvertrouwen, kracht en welvaart om zich heen heeft hangen.

Vreemd genoeg, hangen veel van dit soort gasten niet rond op online datingsites of apps.

Simpelweg, omdat ze daar geen tijd voor hebben. Ze zijn veel te druk met geld verdienen en hun dromen achterna te jagen.

Het unieke is dat hoe succesvoller je wordt, hoe sneller deze eigenschappen op natuurlijke wijze onderdeel uitmaken van je eigen persoonlijkheid.

Simpelweg, omdat je doet wat elke man behoort te doen: een winnaar zijn (of het op zijn minst te proberen). 

Haar veroveren

Ten slotte nemen we game onder de loep. Je weet nu wat de vereisten zijn om tegenwoordig een knappe vrouw te versieren en wat het betekent voor je eigen ontwikkeling.

Zodra je jezelf getransformeerd hebt in de man die ik zojuist heb omschreven, vormt de laatste stap jezelf te bekwamen in de technieken om haar te veroveren.

De waarheid is alleen dat je niet allerlei trucjes hoeft uit te halen, omdat als een vrouw jou leuk vindt, het in principe niet zoveel uitmaakt wat je doet of tegen haar zegt. 

Als een vrouw een hoge mate van interesse heeft en seksueel aangetrokken tot je is, dan vergeeft ze meestal je gestuntel en lacht ze zelfs om je domste grapjes.

De enige game die je dan nog nodig hebt, is haar op haar gemak te laten voelen, haar interesse verder te verhogen en het moment timen om haar te zoenen.

Maar de kans is groot dat ze dan al zichzelf tegen je aangedrukt heeft met haar lippen op enkele centimeter afstand van de jouwe.

Problemen ontstaan als een dame geen of lage interesse heeft. In deze situatie werken technieken dan ook niet.

Wellicht vroeger wel, maar tegenwoordig is het aanbod zo groot, dat ze je gelijk seksueel interessant moet vinden en anders verliest ze snel interesse en gaat ze naar een andere man.

Conclusie

Een vrouw versieren in 2024, vraagt om een integrale aanpak van: welvaart, een aantrekkelijke authentieke persoonlijkheid en veroveringsvaardigheden.

Als je jong bent, is een knap gespierd uiterlijk voldoende, maar hoe ouder je wordt des te belangrijker worden al die andere factoren.

De man die investeert in zichzelf en in zijn financiele middelen, ontpopt zich als de grote winnaar.

Hij is het die de mooiste vrouwen voor het oprapen heeft en de vaardigheid bezit om moeiteloos het neusje van de zalm op de (online) datingmarkt te scoren. Word jij die man?