Hoe laat je een vrouw naar je verlangen?

Hoe laat je een vrouw naar je verlangen?

 Hoe laat je een vrouw naar je verlangen en zorg je ervoor dat ze toenadering zoekt? Ontdek hier alles over de kunst van magnetisme en aantrekkingskracht.

Seksuele aantrekkingskracht ontstaat bij de gratie van polariteit. Dat betekent niet te veel je interesse laten merken, maar ook zeker niet te weinig. De kunst is om haar voldoende tijd en ruimte te gunnen dat je haar de kans geeft om je te missen en toenadering te zoeken.

In de praktijk wil de man vaak sneller dan de vrouw en gunt haar amper de ruimte om over hem na te denken en uit te vogelen wat ze precies voelt. Als man kun je soms te enthousiast zijn en te duidelijk laten merken dat je haar leuk vindt.

Vorm een uitdaging

Hoewel begrijpelijk, is deze houding voor veel vrouwen verstikkend en soms ook te makkelijk. Jezelf aanbieden op een presenteerblaadje zorgt ervoor dat je geen uitdaging vormt en is negatief voor aantrekkingskracht. Ze wil een man waar ze moeite voor moet doen en die lastig te peilen vind.

Een verliefde indruk maken, needy zijn, te snel willen en over je gevoelens beginnen, maakt haar in de war en zorgt voor (forse) vermindering van aantrekkingskracht, zelfs als ze in het begin wel interesse had en jou een leuke jongen vond.

Hoe komt dat? Simpel, omdat de polariteit uit balans is, onzekerheid, gevoelens en verliefdheid bevindt zich aan de vrouwelijke kant van de seksuele polariteit en hoewel het normaal is dat een man dit ook voelt is het buitengewoon verstandig dit niet al te opzichtig te laten merken aan de vrouw die hij wil veroveren.

Wees onpeilbaar

De kracht van magnetisme kan dan goed haar werk doen en ervoor zorgen dat je haar aantrekt door simpelweg niets of weinig te doen. De beste houding is te opereren vanuit een onbereikbaar, onpeilbaar en mysterieus frame, dit is positief voor haar interesse en geeft haar tijd en ruimte om na te denken wat ze voor je voelt.

Ook op het gebied van communicatie is minder meer. Voorkom oeverloos heen en weer ge-app met emojis (komt zwak over) maar gebruik de telefoon alleen om haar op date te vragen. Je signaleert hiermee dat je een druk bezet man bent en positioneert jezelf als mysterieus.

Een doorsnee vrouw wordt overladen met berichtjes van mannen die allemaal iets van haar willen. Wees niet een van deze mannen, hiermee voorkom je dat ze je gebruikt als praatvriend en tegelijk val je positief op uit de grijze zee van needy en bevestigingszoekende single heren.

Wil je leren hoe je effectief appt met een vrouw, klik dan hier. Eenmaal zekerheid over haar gevoelens, is de kans groot dat ze de telefoon pakt en je een berichtje stuurt. Neemt ze uit zichzelf contact op, dan is dat een signaal dat ze aan je denkt en je mist.

Ze zoekt je aandacht en aanwezigheid en de toon is gezet. Het enige wat jij dan hoeft te doen is haar op date te vragen en de verovering te starten en een moment te creëren van intimiteit. Stemt ze toe, dan neemt haar interesse verder toe.

Conclusie

Hoe laat je een vrouw naar je verlangen? Door het contact grotendeels van haar te laten komen en haar voldoende ruimte te geven om over je na te denken. Zorg voor een gezonde polariteit en breng haar in de positie dat ze niet weet waar ze aan toe is, maar zorg tegelijk voor intieme momenten als jullie op date zijn.

Deze krachtige mix van onduidelijkheid en intimiteit, laat haar hoofd op hol slaan en zorgt ervoor dat ze aan je gaat denken en gevoelens ontwikkelt. Ze begint dan naar je te verlangen en zoekt vaker contact, wil vaker afspreken tot op het moment dat ze het niet langer meer houdt en je om een relatie vraagt.