Hoe krijg je een knappe vriendin? Zo krijg jij de mooiste vrouwen

Hoe krijg je een knappe vriendin? Zo krijg jij de mooiste vrouwen

 Hoe krijg je een knappe vriendin? In dit artikel ontrafel ik het geheim hoe je een prachtige vriendin krijgt. De 9s en 10s, de modellen. Ontdek nu hoe je dat voor elkaar krijgt. 

Prachtige vrouwen zijn schaars en gewild. Ze hebben de mannen voor het oprapen en kiezen dus alleen het beste van het beste onder de mannen.

Wil je dus een modelachtige dame, dan moet je ervoor zorgen dat jij zo’n man gaat worden. Maar wat voor type man bedoel ik dan?

Hoe krijg je een knappe vriendin? Wees een pretty boy

Vanzelfsprekend hebben pretty boys, modelachtige mannen, de grootste kans om een knappe vriendin te krijgen.

In Nederland zijn dit vaak lange, atlethisch gebouwde mannen met donker haar, knap gezicht en typische mannelijke trekken.

Vooral in kroegen en clubs, merk je dat dit soort gasten geen moeite hebben om de aandacht van mooie vrouwen te krijgen.

Vrouwen willen iets wat andere vrouwen ook willen, dus als ze zien dat hij veel aandacht krijgt, dan willen ze hem ook.

De pretty boy hoeft dan ook weinig moeite te doen, hij wordt meestal versierd.

Vrouwen gaan tegen hem aan dansen en flirten opvallend met hem.

Beschouw jij jezelf als een pretty boy, maar lukt het vrouwen versieren niet goed? Dan wordt het tijd om aan je zelfvertrouwen te werken.

Een knap gezicht + zelfvertrouwen is 100% garantie om een prachtige vrouw te scoren in een uitgaansgelegenheid of online.

Helaas zijn de meeste mannen geen pretty boys. Met alleen zelfvertrouwen ga je het dan niet redden.

Het is zeker mogelijk om een leuke vrouw te versieren, maar een model scoren is een stuk moeilijker.

Soms heb je geluk en ontmoet je een prachtige dame die interesse heeft, maar dit is de uitzondering op de regel, zeker niet de realiteit.

Conclusie: ben je een pretty boy, maar lukt het krijgen van mooie vrouwen niet, werk dan aan je zelfvertrouwen. Een zelfverzekerde pretty boy boekt goede resultaten.

Hoe krijg je een knappe vriendin? Word beroemd

Ben je geen pretty boy, maar wil je toch een modelachtige vrouw, dan kies je deze strategie.

Lukt het je om bekende Nederlander of populair te worden, dan is het krijgen van een knappe vriendin een fluitje van een cent.  

In Nederland hebben we de bekende jonge autocoureur, die bepaalt geen pretty boy is, maar de mooiste vriendinnen voor het uitkiezen heeft.

Simpelweg, omdat hij bekend en beroemd is. Knappe vrouwen vallen daarop.

Het maakt dan niet uit of je klein, kalend, misvormd of een onaantrekkelijk gezicht hebt, alleen al het feit dat je beroemd bent, creëert genoeg aantrekkingskracht om een prachtige vriendin te krijgen.

Je bent dan succesvol en de mooiste vrouwen willen de meest succesvolle mannen, ongeacht het uiterlijk.

Populair worden in eigen stad

Is bekende Nederlander worden een stap te ver, dan is een goede strategie om in je eigen gemeenschap (dorp, stad, provincie) populair te worden.

Bijvoorbeeld als rapper, populaire barman, DJ, sportfiguur, acteur, schrijver of ander talent wat ervoor zorgt dat je opvalt als man.

Bijvoorbeeld: ik heb een kennis (beslist geen pretty boy) die lokaal doorbrak met zijn muziek als DJ en al snel een bekend figuur werd in zijn stad en omstreken.

Hij stond zelfs op het punt om landelijk door te breken en kreeg vanuit het niets een knappe vriendin.

Knappe vrouwen vallen nu eenmaal op beroemde en populaire mannen, of ze nu internationaal, landelijk of lokaal bekend zijn, doet er verder niet toe.

Dus vind uit waar je goed in bent en probeer daar in door te breken, zodat je meer aandacht krijgt en populair wordt.

Hoe krijg je een knappe vriendin? Word rijk

Een aantal jaar geleden had ik een fotomodel als collega. Ze was niet alleen knap, maar ook erg lief, zorgzaam en attent.

Ze zag er geweldig uit, ze rook lekker, sexy gekleed etc. Ze was het type wat opviel, zodra ze op de afdeling rondliep.

Op een dag begon ze over haar vriend en een vrouwelijke collega vroeg of ze foto´s van hem had.

Ik dacht: ze zal vast wel een modelachtige man als vriend hebben, wat vaak het geval is bij vrouwen van dit kaliber.

Integendeel, haar vriend zag er niet uit en veel collega´s begrepen dan ook niet waarom ze een relatie met deze man had.

Totdat de aap uit de mouw kwam: haar vriend was miljonair en had een zeer succesvol bedrijf.

Knappe vrouwen vallen op rijke mannen. Dat klinkt oppervlakkig, maar de realiteit is soms oppervlakkig. Het is wat het is.

Veel vrouwen willen een man met geld. Als je weinig te bieden hebt, is het zeker mogelijk om een leuke vriendin te krijgen. Wil je een topmodel, dan is rijk worden een MUST.

Ook al ben je spuuglelijk, als je jezelf mag rekenen tot miljonair en je de nodige speeltjes tot je beschikking hebt (groot huis, dure auto etc) dan is het krijgen van een knappe vriendin kinderspel.

Mooie vrouwen weten dit soort mannen snel te vinden.

Ga maar eens voor de grap naar evenementen en plekken waar rijke mensen rondlopen  (milionairfair, casino´s, high-end lounges etc).

Opvallend is dat hier ook zeer aantrekkelijke vrouwen rondlopen die alleen zijn of met een knappe vriendin op zoek naar een rijke kerel.

Rijke mannen zoeken vaak een knappe vrouw als trophy of gewoon omdat het kan. Veel geld maakt zelfverzekerd en geeft een vorm van macht en dat spreekt vrouwen aan.

Rijke mannen komen dan ook sneller en gemakkelijker in aanraking met prachtige vrouwen en hebben daardoor een grotere kans om een relatie met een knappe dame te krijgen.

Dit is geen gemakkelijke weg om te bewandelen, maar wel de meest plezierige als het je lukt.

Geld genereert vrijheid en maakt je leven op allerlei vlakken een stuk beter en gemakkelijker.

Rijk worden is het resultaat van jarenlange toewijding en hard werken. De wil om iets vanuit niets op te bouwen en daar een succes van te maken.

De meest rijken hebben vaak een mix van diverse geldstromen opgebouwd (actief/passief) en zijn 100% gericht op geld verdienen.

Wil jij tot deze groep behoren, zorg dan voor diverse activiteiten die geld in het laatje brengen.

Je kunt denken aan meerdere (online) bedrijven opzetten, lange termijn investeringen, vastgoed of affiliate marketing.

Tip: van een 9 tot 5 baan word je niet rijk, dus zorg voor aanvullende inkomstenstromen naast je baan, zodat je uiteindelijk je baan kan opzeggen en je fulltime kan richten op het vergroten van deze geldstromen.

Hoe krijg je een knappe vriendin? Ga naar het buitenland

Vorige jaar werden ik en mijn vriendin in het Engels aangesproken door een stel. Ze vroegen de weg.

Wat mij direct opviel wat dat ik een klein mannetje zag met een topmodel van een vriendin.

Ik dacht: damn! Hoe heeft hij dit geregeld? Zeker een 10! Het mannetje was vriendelijk, maar had een gebogen houding, een bril op en kalend.

Zijn vriendin zag er echter uit als een miss latin America. We raakten aan de klets en toen vertelde hij  dat zijn vriendin uit Venezuela kwam. Het kwartje viel direct.

Een mooie vrouw uit het buitenland daten is verreweg de meest toegankelijke manier om een knappe vriendin te krijgen.

Vooral als je geen pretty boy, bekende Nederlander of rijk bent (en deze ambitie ook niet hebt), dan is deze strategie dé weg om een prachtige vrouw aan de haak te slaan.

Waar het in Nederland voor veel mannen lastig is om een model te krijgen (omdat ze niet op je vallen of al bezet zijn) is het in een land als Brazilië een fluitje van een cent.

In veel landen, heb je als Nederlandse man namelijk een streepje voor op de lokale mannen.

Je hebt iets exotisch, in veel landen heb je als Europese man een hogere status.

Ook financieel/economisch gezien, is het voor veel buitenlandse dames aantrekkelijker om aan te pappen met een Nederlandse of westerse man.

Tip: als je deze route wilt behandelen is voorzichtigheid geboden.

Conclusie

Een knappe vriendin krijgen is dus voor iedere man mogelijk. Het is aan jou welke strategie je kiest en in hoeverre je bereid bent om succesvol te worden.

Ben je niet gezegend met een knap gezicht of lukt het niet om rijk of beroemd te worden, dan is het buitenland een goede optie.