Hoe krijg ik een vriendin? 11 tips om een vriendin te krijgen

Hoe krijg ik een vriendin? 11 tips om een vriendin te krijgen

 Hoe krijg ik een vriendin? Het is de nummer één vraag onder veel single mannen. Je zou graag een vriendin willen en je wilt weten hoe je dat moet aanpakken. Een relatie krijgen is geen hogere wiskunde en voor elke man mogelijk. Ontdek in dit artikel hoe je een nieuwe vriendin kunt vinden. 11 tips om de vrouw van je dromen aan de haak te slaan. 

 

 

 

 

1. Beschrijf eerst je type vrouw

De stappen tot een relatie begint als eerste met het beschrijven van je ideale vrouw. Dit helpt je in het focussen op de juiste vrouwen en haar aan te trekken.

Maak een lijst om dat helder te krijgen. Pak een vel papier en schrijf op wat voor type vriendin je zoekt. Hoe moet ze eruit zien, waar val je op, wat voor lichaam moet ze hebben, over welke eigenschappen dient ze te beschikken.

Beschrijf welke kleur ogen moet ze hebben, blond of donker haar, slank of mollig, karakter, opleiding enzovoort. Maak vervolgens een top 5 of top 10. Voorbeeld:

Mijn ideale vrouw is: in vorm, emotioneel-stabiel, heeft blond lang haar, is opgeleid en zorgzaam

Pak daarna weer een vel papier en schrijf een liefdesbrief naar de vrouw van je dromen die je zojuist hebt omschreven. Schrijf op wat je zo in haar aanspreekt, waar word je blij van als je naar haar kijkt, wat zou je met haar willen doen als jullie samen zijn.

Schrijf vol passie je brief, door het op te schrijven krijgt het idee van jou ideale vrouw meer en concreet vorm.

2. Mediteer

Om het idee van jouw droomvrouw kracht bij te zetten, is het belangrijk haar te visualiseren. Visualiseer hoe je met haar hand en hand door een park loopt of langs het strand, hoe je samen van een zonsondergang geniet of hoe je haar aan je ouders voorstelt.

Het beste is om dit te doen tijdens het mediteren. Je geeft daarmee het onderbewustzijn de kans deze gedachten op te pikken en vast te zetten zodat het later de juiste omstandigheden voor jou kan creëren: het op je pad brengen van de vrouw van je dromen of via het instinct/intuïtie jou tot actie over te laten gaan als je haar treft.

3. Straal uit wat je wilt aantrekken

Je kunt niet verwachten een topmodel met een goede baan aan te trekken als je zelf te dik bent en je carrière nog niet op orde hebt. We willen allemaal wel topmodellen aan onze zijde, maar vraag je zelf eerlijk af: wat heb je zelf te bieden?

Bied datgene wat je zelf ook zoekt. Soort zoekt soort. In mijn jarenlange observaties bij stellen ben ik tot de conclusie gekomen dat de mannen die de mooiste of leukste vrouwen hebben, niet noodzakelijkerwijs de rijkste mannen waren met een topbaan, maar wel het volgende gemeen hadden:

• Ze hebben een duidelijk doel in hun leven en richting
• Ze hebben veel zelfvertrouwen
• Ze zien er verzorgd uit/kleden zich goed
• Ze trainen hard in de sportschool en zijn in vorm
• Het zijn plezierige, optimistische en enthousiaste persoonlijkheden
• Ze zijn sociaal en goed met andere mensen

4. Heb een bepaalde standaard

Je kunt niet verwachten haar niet trouw bent aan je beeld van de ideale vrouw en dus je eigen standaarden niet respecteert. Ja je vijver om uit te vissen wordt een stuk kleiner, maar de kwaliteit wordt des te groter.

Belangrijk is om altijd je standaarden te respecteren en overeenkomstig te handelen, zo kan het onderbewustzijn beter haar werk doen en voor jou de juiste omstandigheden creëren.

Stel je wilt een knappe slanke vrouw, maar in een moment van zwakte ga je daten met een niet al te knappe dikke vrouw. Je handelt dan in strijd met het onderbewustzijn en creëert daarmee juist de omstandigheden die je niet wilt hebben, wat enkel leidt tot teleurstelling, frustratie en een ondermijning van het zelfvertrouwen.

Wees daarom trouw aan je doel en respecteer deze!

5. Bezoek de juiste plekken

Ga actief naar plekken waar je een goede kwaliteit vrouwen kunt ontmoeten. Nee, de ware ga je niet vinden in een bar, discotheek of op Tinder.

De meeste mensen vinden nog steeds een relatie via vrienden, werk of spontaan in de trein. Investeer dus in je sociale cirkel en breid deze uit met interessante mensen.

Andere plekken om kwalitatieve vrouwen te ontmoeten zijn: verenigingen, bibliotheek, taalcursussen, danslessen, fitnesscentra, kooklessen, yoga, hostels in het buitenland, op reis, galerijen, musea, boekenclubs, singlereizen in het buitenland, speeddates. Keuze te over.

6. Let op signalen

Leer haar signalen lezen. Is ze aangetrokken tot je? Aantrekkingskracht is er of niet. Heeft ze wel of geen interesse? Een vrouw die jou ziet zitten geeft duidelijke signalen af.

Ze kijkt vaak naar je, raakt je aan, zoekt oogcontact, lacht om je domme grappen en speelt met haar haren. Gebruik deze tips om haar signalen te herkennen.

Heeft ze interesse en zie jij haar ook wel zitten? Vraag dan haar telefoonnummer en bel haar later op voor een afspraakje. Heb je echt ballen,  vraag haar gewoon direct uit.

Weinig mannen durven dit niet en ze zal positief verrast zijn. Dit vergroot enorm je kans dat ze zal instemmen voor een afspraakje.

7. Ga voor de zoen

Hebben jullie een date? Ga dan voor de zoen! Toon interesse, laat haar comfortabel voelen en gebruik humor. Blijft ze interesse tonen? Schraap je moed bij elkaar en zoen haar. Maak de move!

Doe je dit niet, dan denkt de vrouw dat je haar niet aantrekkelijk vindt of dat je vriendschap zoekt, ze zal dan haar interesse verliezen en (meestal) geen tweede afspraakje willen. Een echte man gaat voor de zoen. Jij dus ook.

8. Geef de liefde de ruimte zich te ontwikkelen

Na het afspraakje, ga je enkele dagen op radiostilte om vervolgens haar te bellen voor een tweede afspraakje. Prik een dag en tijdstip en ga verder met je leven.

Gebruik de telefoon alleen om afspraakjes te maken.  Heeft ze daarna nog steeds interesse? Ga dan elke week met haar een avond daten.

Houd je aan de spelregels tijdens het daten. Begin niet over relaties en loop niet met je gevoelens te koop. Blijf het luchtig en plezierig houden.

Maak haar aan het lachen en zorg voor een leuke tijd zonder verwachtingen. Naarmate haar interesse toeneemt zal ze namelijk vaker contact met je opnemen en je vaker willen zien.

Gebruik die contactmomenten om een nieuwe date met haar te plannen.  Dit is een goed teken. Dit betekent ze zich veilig en comfortabel voelt.  Ze is aangetrokken en haar liefde voor je is aan het groeien.

9. Geduld

Een relatie krijgen heeft tijd nodig en geef het ook de tijd. Als je trouw bent aan wat je wilt, ga je het uiteindelijk krijgen. De één wat sneller dan de ander maar je zult het krijgen.

Daarom is het zo belangrijk om je tijd productief in te richten en een betere versie van jezelf te worden. Het leven draait niet alleen om vrouwen.

Zie het als een leuk extraatje of aanvulling op het interessante, leuke en avontuurlijke leven wat je al hebt. Dus: ontwikkel jezelf, lees boeken, pak een cursus op, mediteer, ga gewichtheffen, heb een doel in het leven, werk aan je carrière of zet een bedrijf op en zorg dat je geldzaken op orde zijn.

Want wie zichzelf op orde heeft, zowel fysiek, financieel, mentaal, emotioneel als spiritueel, schept daarmee de juiste randvoorwaarden en omstandigheden om nog mooiere dingen in het leven te krijgen, zoals een leuke en aantrekkelijke vrouw op je pad. Wat een natuurlijk en vanzelfsprekend gevolg zal zijn.

Kan je niet wachten om een vriendin te krijgen? ben je het zat om nog steeds single te zijn? Dit boek helpt je verder.

10. Laat het initiatief aan haar

Uiteindelijk breekt het moment aan dat ze zich dusdanig veilig bij je voelt, aangetrokken tot je is en verliefd op je is, dan ze emotioneel klaar is voor een relatie. Ze gooit dan een balletje op die jij alleen nog maar hoeft in te koppen.

Ze begint dan dingen te zeggen als: “hoe zit het nu tussen ons, ik zou wel iets serieus willen, hoe zie jij ons” etc. Met deze woorden laat ze zien dat ze klaar is voor een relatie. Jij als man hoeft dan alleen nog maar ja of nee te zeggen. Gefeliciteerd je hebt nu een vriendin.

11. Blijf haar veroveren

Bonus tip: nu je een vriendin hebt, is het belangrijk om niet achterover te leunen maar haar seksueel aangetrokken te houden, zodat de relatie groeit en zich verder verdiept.

Het veroveren van een vrouw stopt nooit, ongeacht hoelang jullie al samen zijn. Zodra je daarmee stopt, verliest ze interesse en gaat ze twijfelen aan de relatie.

Zorg ervoor dat jullie relatie een positieve ervaring voor haar is, blijf de man in de relatie, leidt, geef richting en neem de beslissingen, geef haar een goed gevoel over zichzelf, waardeer wat ze voor je doet en maak jou en haar leven elke dag een stukje beter, zodat ze een reden heeft om bij je te blijven en gek op je blijft.