7 tips hoe je een vrouwelijke collega versiert

7 tips hoe je een vrouwelijke collega versiert

 Hoe versier je een vrouwelijke collega? Een vrouwelijke collega versieren, is één van de gemakkelijkste manieren om een vrouw te veroveren. Ontdek in dit artikel hoe je dat aanpakt.

 

1. Vaststellen dat ze je leuk vindt

Vooral op het werk, is het belangrijk dat je zeker weet dat ze je leuk vindt. Zo maar random op een vrouwelijke collega afstappen en met haar flirten kan link zijn. Het kan je baan kosten of voor een vervelende werksfeer zorgen.

In het verleden werkte ik in een groot callcenter waar al heel wat gasten zijn weggestuurd of gedreigd werden met ontslag, omdat vrouwelijke collega’s over hen geklaagd hadden. Het ging dan om opzichtig geflirt of seksuele opmerkingen, waar de dames niet van gediend waren.

Om die reden is het belangrijk om achterover te leunen en rustig af te wachten dat een vrouwelijke collega interesse toont. Merk je dat ze regelmatig naar je lacht, flirt, je subtiel aanraakt, je telkens zonder reden opzoekt, na werktijd je appt of subtiel voorstelt om iets buiten het werk te doen? Dan heeft ze duidelijk interesse.

2.  Benader haar subtiel

Merk je dat ze interesse heeft en vind je haar ook leuk? Begin dan subtiel met haar te flirten. Leg het er niet te dik bovenop, maar benader haar als ze alleen is. Bij de koffiehoek of op haar werkplek en maak gerust een praatje.

Zoek oogcontact, lach, flirt en toon oprechte interesse. Probeer het zakelijke wat subtiel om te buigen naar haar privéleven en stel daar vragen over. Ontdek wat haar bezighoudt, wat vind ze leuk, wat zijn haar passies en toon daar interesse in.

Tip: laat vooral haar aan het woord en luister goed. Kap de interactie op het hoogtepunt af (bijvoorbeeld wanneer ze om je lacht of helemaal opgaat in wat je zegt) en zeg dat je weer aan het werk moet. Zorg dat de interactie rustig opwarmt en regel dat jullie twee of drie keer op die manier elkaar treffen. Sluit elke interactie positief en op het hoogtepunt af.

3.  Regel haar telefoonnummer

Na de opwarmer, wordt het tijd voor actie: haar nummer vragen. Nee, niet haar zakelijk telefoonnummer, maar privé. Het beste is om dit te doen bij de derde keer dat jullie elkaar treffen. Maak weer een praatje, kap het af en vraag dan gewoon: he, ik moet weer aan het werk. Heb je trouwens ook Whatsapp?

Ze weet dan gelijk dat je haar leuk vindt. Welnu, als ze jou ook interessant vindt, dan krijg je snel haar nummer. Nu je haar telefoonnummer in de pocket hebt, stuur je enkele uren later: hier heb je mijn nummer ook! Wel zuinig op zijn he. Klaar, meer hoef je niet te doen. De bal ligt nu bij haar. 

4.  Wacht op een berichtje van haar

Het fijne van deze aanpak is dat een vrouw al snel kleur bekend. Vooral als ze interesse heeft, ligt het voor de hand dat ze je al snel uit zichzelf een berichtje stuurt. Ontvang je een berichtje met smiley’s, vraagt ze wat je aan doen bent, of alles goed is of wat je dit weekend gaat doen? Bingo! Je hebt beet.

Ze heeft duidelijk interesse. In dat opzicht zorg je op die manier ervoor, dat je collega als eerste haar kaarten laat zien en houd je die van jezelf gesloten. Zodra ze kleur heeft bekend, wordt het tijd voor de volgende stap: haar op date vragen.

5.  Vraag haar op date

Zodra je berichtjes van haar krijgt, app wat heen en weer en zeg dan gewoon: he, ik vind het gezellig om met je te appen, maar anders spreken we dit weekend af. Wanneer heb je tijd? Als ze je leuk genoeg vindt, zegt ze natuurlijk ‘ ja is goed!’  en suggereert ze een mogelijke dag. Vervolgens maak jij de date dan concreet en stel je een definitieve dag, tijdstip en plaats voor.

Laat haar daar een akkoord op geven en klaar. Tip: plan de date niet te ver de toekomst in, maar bij voorkeur in dezelfde week. Op die manier houd je de spanning goed en zorg je ervoor dat ze niet alsnog twijfelt en dus de date afzegt.

6.  Zorg voor een leuke date

Neem de gewone date regels in acht. In dat opzicht maakt het niet zoveel uit of je een onbekende vrouw of je collega aan het daten bent. Het voordeel is dat je natuurlijk al kent, maar ook dan is het belangrijk om de leiding te nemen tijdens de date, haar aan het lachen te maken, mysterieus te zijn, interesse in haar tonen en bij een klik van locatie te wisselen.

Nu met de lockdown, kun je ervoor kiezen om eerst samen te wandelen en daarna ergens een ijsje te eten of naar een afhaaltentje te gaan en buiten een lekker kop koffie te drinken. Op die manier zorg je voor voldoende afwisseling tijdens een de date.

7.  Voor de zoen gaan

Vanzelfsprekend sluit je de eerste date met een zoen af. Geen nood, je collega maakt het je gemakkelijk om haar te zoenen. Zeker als de seksuele interesse hoog is, gaat ze zich zo positioneren dat je haar kunt zoenen. Ze gaat dicht tegen je aan staan, kijkt je net wat langer aan met een verwachtingsvolle blik en geeft je op die manier de gelegenheid om actie te ondernemen.

Kijk haar met een zelfverzekerde blik, diep in haar ogen aan, glimlach en terwijl je rustig je hand op haar heup legt, zeg je: he, ik vond het heel gezellig, maar moet nu gaan… en geef haar dan een zoen op de lippen. Niet direct de tong erin, maar geef voorzichtig een paar kusjes en daarna voorzichtig de tong erin.

Uiteraard, kap je de zoen ook weer tijdig af en zeg je dat je nu echt moet gaan. Op die manier heb je haar interesse voldoende opgewekt en laat je haar smachten naar meer. Op die manier versier je je collega en laat je haar hunkeren naar een vervolgdate. Heel veel succes!