Hoe kom ik aan een vriendin?

Hoe kom ik aan een vriendin?

 Hiermee versier jij de vrouw van je dromen en krijg je een relatie met haar

 

 

 

 

Het was een grijs druilige ochtend toen ik met een kater wakker werd in mijn bed, alleen in mijn kleine studio in het centrum van de stad. Opeens daalde het besef in dat ik alweer bijna 5 jaar single was en de tijd begon te dringen. 

 

Met mijn 34 jaar had ik de jeugd voorgoed achtergelaten, de kracht, glans en jeugdigheid wat een man zo aantrekkelijk voor een vrouw maakt, had plaatsgemaakt voor volwassenheid en rijping, iets wat je bij jezelf ook ziet in de spiegel. Het kalen en het ouder wordend gezicht. 

 

Normaal gesproken gaat de uiterlijke verandering gepaard met een verandering in omstandigheden waarin de meeste heren rond die leeftijd een dame vinden en een gezin stichten of allang in een serieuze relatie zitten.

 

Mijn problemen als single man

Om mij heen vonden kennissen, vrienden en collega’s relaties of hadden al een relatie en zelf had ik problemen om een geweldige dame voor een relatie te vinden. Scharrels en dates liepen op niks uit en als het bijna iets leek te worden, gebeurde er toch iets dat de vrouw zich weer bedacht en mij afwees. 

 

Ongewenst single doet iets met een man. Iets wat ik hoogstpersoonlijk zelf ondervonden heb. Het geeft stress en maakt onzeker. Want ook al zijn er zoveel vrouwen, dan nog is het voor de gemiddelde doorsnee man verdomd lastig om een geweldige vrouw te vinden waar je verliefd op bent (en zij op jou) en waarmee je iets bijzonders mee opbouwt. Liefde, een band, genegenheid, intimiteit en warmte. 

 

Een luxe en iets waar ik destijds als ongewenst single man smachtend naar uitkeek. Destijds raakte ik vertrouwd met het werk van de Amerikaanse coach C. Wayne, die ingewijd is in de natuurlijke dynamiek tussen man en vrouw en hoe seksuele polariteit werkt. Ook observeerde ik succesvolle mannen in mijn eigen sociale omgeving met de leukste vriendinnen en reflecteerde ik op mijn eigen ervaringen met vrouwen.

 

Niet wie of wat je bent, maar wat ze bij je voelt is de doorslaggevende factor

 

Wat ik ontdekte is dat partnerkeuze voor een vrouw geen logisch proces is, maar het resultaat is van wat ze voelt bij de man met wie ze een relatie wil. Welke emoties en gevoelens maakt de man bij haar los? Een man kan op papier de ideale partner zijn, een dikke bankrekening, een fraai gespierd lichaam en een knappe kop, maar als hij geen gevoel bij haar opwekt, dan heeft een relatie geen kans van slagen. 

 

Uiteraard, ze kan in het begin vallen voor zijn uiterlijk, maar om een date/scharrel om te buigen in een relatie en haar tot zijn vriendin te maken, is er meer nodig. De man die weet hoe aantrekkingskracht werkt, vrouwen begrijpt en de kunst verstaat van ruimte en geduld, heeft de sleutel in handen voor het krijgen van een relatie met de vrouw van zijn dromen. 

 

Een vrouw opereert vanuit gevoel en emotie en wat ze voelt bij een man (of niet) bepaalt of het wat wordt of niet. Seksuele aantrekkingskracht kan niet kunstmatig aangewakkerd worden maar is het directe resultaat van wat ze wel of niet bij je voelt en welke emoties je bij haar losmaakt. 

 

De ‘ heilige graal’ is dus weten hoe je ervoor zorgt dat ze gevoelens voor je krijgt. Ongeacht hoe je eruit ziet of wat je maatschappelijke status is, zodra een vrouw iets voor je voelt, sta je al met een voet in de relatie. Het is dan slechts een kwestie van tijd dat ze het ter sprake brengt en jij alleen nog maar ‘ ja’ hoeft te zeggen. 

 

Zo krijg je een vriendin leert je hoe jij jezelf transformeert in een man die dat gevoel losmaakt bij een vrouw. Een man die opvalt, authentiek is en aantrekkelijk is voor een dame. 

 

Rijke kennis over seksuele polariteit van onschatbare waarde, jarenlange persoonlijke ervaring en obervaties heb ik gebundeld in dit praktische E-Book. Van de eerste ontmoeting tot aan het moment dat jij je kersverse vriendin voorstelt aan je ouders, je leert het allemaal. Dit boek neemt je van A tot Z mee in het veroveren van de vrouw van je dromen en geeft je gelijk de tools hoe je ervoor zorgt dat ze een relatie met je wil.

 

Wat heb je na het lezen geleerd?

 

Met dit boek geef jij jezelf de kans tot het vinden van een geweldige vriendin. Je transformeer jezelf in een vrouwenkenner die moeiteloos de vrouw van je dromen versiert en een relatie met haar fixt. Na het lezen van dit boek kun je: 

 

-Aantrekkingskracht opwekken 

-Met gemak leuke vrouwen ontmoeten en aanspreken

-Seksuele aantrekkingskracht genereren

-De vrouw van je keuze veroveren en haar verliefd maken

-Een vrouw zover krijgen dat ze jou om een relatie vraagt

-De relatie met haar goed en gezond te houden

 

Direct bestellen

Probeer het gelijk uit en zet de eerste stap naar meer succes met vrouwen. Onderneem actie en geniet van een zichtbaar resultaat. Ja, ik wil beter worden met vrouwen en leren hoe ik een vriendin krijg

Normaal: 19,90

Actieprijs: 9,90 EUR

 

 

KOOP NU

 

 

 

*Veilig betalen via een beveiligde server

Neem contact op

F.A.Q.


 

 

Wat anderen van dit boek vinden:

 

“Wat een topboek”

Harold. Ik wil je bedanken voor alle tips. Wat een topboek!  

Marco


“Ik snap nu eindelijk wat ik fout deed”

Kortgeleden Zo krijg je een vriendin gelezen en snap nu eindelijk wat ik fout deed bij vrouwen. Dank je wel!  

Groet, Patrick


“Geweldig boek om te lezen”

Wat een geweldig boek om te lezen. Vooral het laatste hoofdstuk hoe je een relatie moet onderhouden vond ik verhelderend om te lezen. De meeste boeken over dit onderwerp gaan vaak alleen maar over vrouwen versieren en leren je niet wat je moet doen als je eenmaal die relatie hebt. 

R.

 


“Leuk boek”

Wat een leuk boek en zo waar wat je schrijft. Het is beter om een vrouw het initiatief te laten nemen, want dan weet je zeker dat ze je leuk vindt en kan het bijna niet misgaan.  

Kevin


“Ik heb precies gedaan wat je schrijft en heb nu een prille relatie”

Dankzij dit boek eindelijk een vaste relatie! Dat werd tijd! Daarvoor had ik aardig wat boeken over versieren gelezen, maar ik had nooit interesse in al die trucs wat je daarin leest. Ik wilde gewoon een vriendin en ik begrijp nu waarom het zo belangrijk om eerst je eigen leven op orde te hebben. Ik heb daarom precies gedaan wat je schrijft en sinds enkele weken een prille relatie met een leuke meid van mijn werk. Dank je wel!! 

Sjoerd


“Mijn liefdesleven is er beter op geworden”

Een tijd geleden dit boek gekocht, omdat vrouwen mij altijd maar als die aardige lieve vriend zagen. Op een gegeven moment was ik dat spuugzat en zocht ik wanhopig naar een oplossing. De tips in het boek helpen zeker om uit de friendzone te blijven. Mijn liefdesleven is er een stuk beter op geworden en kom nu meer voor mezelf op.

Hessel


“In één ruk je boek uitgelezen”

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen! Wat een kennis en wijsheid. Echt super bedankt!

M.J.  

 

 

 

 

 

 

Betaal veilig via een beveiligde server en probeer het nu 60 dagen risicoloos uit. Niet goed, geld terug, het boek mag je houden. 

         Zo krijg je een vriendin nu downloaden