Hoe een jonge vrouw versieren als oudere man

Hoe een jonge vrouw versieren als oudere man

 Hoe versier je een jonge vrouw na je 35ste jaar? Veel mannen rond of in de middelbare leeftijd, vragen zich af hoe ze een jonge twintiger krijgen. Lees snel meer.

Laat ik gelijk maar een misverstand uit de weg ruimen: game gaat je niet helpen om als oudere man een jonge dame te krijgen. De meeste twintigers vallen namelijk op leeftijdsgenoten of mannen die maximaal 10 jaar ouder als hen zijn.

Uiteraard, er zijn jonge vrouwen die op vaderfiguren vallen en soms heb je het geluk om er eentje tegen te komen. Maar in de regel, is het als middelbare man niet eenvoudig om een jonge vrouw te krijgen. Tenminste, niet in Nederland.

Concurrentie

Als we kijken naar de datingmarkt en naar de onderlinge concurrentie tussen jonge en middelbare mannen, hebben beide hun eigen aantrekkelijkheden. Bij een jongeman is een knap gezicht, vlot gekleed en een sixpack meer dan voldoende om een jonge meid te veroveren.

Dat is de edge die een jonge over een oudere man heeft. Feit is namelijk dat je als middelbare man niet meer op uiterlijk kunt concurreren. Zeker na je 35e, slaat de kaalheid in, doemen de grijze haren op, zie je aantoonbaar ‘ ouds’ uit, wordt het fysieke minder strak.

Een jonge vrouw ziet dat natuurlijk ook en heeft daardoor geen interesse. Natuurlijk, je kunt jezelf fit houden in de sportschool, gezond eten etc maar zelfs dan ziet een jonge twintiger dat je oud bent. Als middelbare man, ga je haar dus niet veroveren met je uiterlijk.

Veel geld

Dit geldt ook voor versiertrucs en technieken (game). Dit is meer bedoelt voor jongemannen die al aantrekkelijk zijn voor een dame. Ze hebben geen probleem om een dame aan te trekken en game zorgt voor de rest. Dit werkt namelijk alleen als je uiterlijk al bij haar in de smaak valt en zoals gezegd worden je looks minder en minder bij het ouder worden. 

Maar wat werkt dan wel? Wat is nu het geheim om als middelbare man een knappe jonge dame aan de haak te slaan? GELD. 

Ja zeker, telkens weer blijkt uit eigen observaties en ervaring, dat de meeste mannen van middelbare leeftijd met een strakke beeldschone twintiger aan de arm, een dikke portemonnee hebben of breed in de financiële en materiele middelen zitten.

Wat je aantrekkelijk maakt. 

Ze hebben duidelijk wat te bieden en dat is tegelijk de edge die ze over een jonge kerel hebben. Om een dame te krijgen, spelen drie factoren een rol: een goed uiterlijk, persoonlijkheid en financieel middelen.

Welnu, een jongeman heeft genoeg aan zijn looks. Geen geld, persoonlijkheid, status of middelen, wordt hem door zijn vrouwelijke leeftijdgenoten wel vergeven. Als ze hem aantrekkelijk vindt, dan telt de rest minder zwaar. Zijn babyface, stijl en fysiek is meer dan voldoende om haar te krijgen. 

Als middelbare man heb je dat voordeel niet. In dit geval draait het vooral om de hoeveelheid cash op je bankrekening, status en de middelen die je bezit. Ook persoonlijkheid telt, een evenwichtige, dominante, leidende en zelfverzekerde persoonlijkheid in combinatie met een dikke bankrekening opent veel deuren bij de jonge dames.

Vreemd genoeg, als je financieel succesvol bent, dalen al dat soort prachtige mannelijke eigenschappen automatisch op je neer en maken wie je bent. 

Waarom je wat te bieden moet hebben

Nu zeggen sommige heren: wat een onzin. Daarop zeg ik: prima, blijf dan maar alleen. Als jij armcandy wil, dan is dat mogelijk maar dan moet je wel wat te bieden hebben. Heb je dat niet, stel dan je eisen naar beneden bij, date je eigen leeftijd of ga naar een Aziatisch land, waar leeftijd minder belangrijk is op de lokale datingmarkt.

Hier in Nederland bepaalt de dikte van je portemonnee in welke vijver je kunt vissen. Een modelachtige vrouwelijke oud-collega van mij was 25 en was getrouwd met een kerel van rond de 45. Toen ik de foto’s van haar man zag, dacht ik: Die kerel is niet moeders mooiste, waarom is zij met hem?

Pas later hoorde ik dat hij miljonair was en toen viel het kwartje. Een ex-scharrel van mij (rond de 30) zag ik enkele jaren geleden hand in hand met een kerel van in de 70. Ik snapte er helemaal niks van, maar later hoorde ik dat de man in kwestie een steenrijke pandjesbaas is. Zoals je ziet, is financieel succes leidend als je een mooie jonge vriendin wilt.

En als je daar rustig over nadenkt, is dat natuurlijk zo gek nog niet. De meeste middelbare mannen moeten het namelijk niet meer van het uiterlijk hebben, wat blijft er dan nog over om een leuke vrouw aan te trekken? Welke incentive is er dan voor haar? Geld en middelen natuurlijk. Keihard, maar zo werkt het wel.

Hoe ouder je bent als man, hoe zwaarder je wordt beoordeeld op je materieel en financieel succes door een vrouw. Hoe knapper en jonger ze is, des te belangrijker ze het vindt.

Conclusie

Als je dus een jonge vrouw wilt versieren, moet je dus je zaken op orde hebben en haar wat te bieden hebben. Oud, blut en onaantrekkelijk, no way dat je een beeldschone twintiger gaat krijgen. Zo werkt het gewoon niet. De man die echter zichzelf een enorme trap onder zijn kont geeft en hard aan de slag gaat met geld verdienen en ze zooi op orde gaat maken, krijgt wel die opties.

Om die reden is het belangrijk om de waarheid onder ogen te zien als het aankomt op het versieren van knappe twintigers. Ja, het is mogelijk, maar realiseer je dat je meer in huis moet hebben dan slechts een vlotte babbel en persoonlijkheid. Een dikke bankrekening is wat in dit geval het laatste woord heeft en bepaalt of je haar krijgt of niet. Het is wat het is.