Het gevoel is weg? Dit is de reden

Het gevoel is weg? Dit is de reden

 Het gevoel is weg? Als het gevoel weg is bij haar, dan is dat vaak het begin van het einde. De man is vaak niet voorbereid op deze harde boodschap en heeft geen idee wat hier de oorzaak van is. Ontdek in dit artikel wat de reden is waarom haar gevoel weg is en hoe je het gevoel in de relatie weer terugkrijgt. 

 

 

 

 

In dit artikel leer je: 

  • De oorzaak waarom het gevoel weg is
  • Waarom het belangrijk is om een vrouw aangetrokken te houden
  • Hoe je het gevoel in een relatie weer terug krijgt

 

Het gevoel is weg bij haar: de oorzaak

Het gevoel is weg. Zo dat is schrikken als ze dat tegen je zegt en je wilt natuurlijk weten hoe dat ineens kan. Allereerst moet je weten dat een vrouw voldoende tijd nodig heeft om zich emotioneel open te stellen voor een man en langzaam gevoelens voor hem ontwikkelt tot op het punt dat ze verliefd wordt en hem om een relatie zal vragen.

Doe je daarna meer goed dan fout, dan zal je haar aangetrokken houden maar doe je tijdens de relatie meer fout dan goed, dan zal ze afknappen en zullen haar gevoelens voor je verdwijnen tot aan het moment dat ze de relatie wil verbreken.

Begin van het einde

Als een vrouw tegen je zegt: het gevoel is weg, dan is het een done-deal en meestal geen weg meer terug. Het begint met verlies van aantrekkingskracht voor de man, dan komen de twijfels en vervolgens verdwijnen de gevoelens. 

Op het moment dat ze het punt bereikt dat ze helemaal niets meer voor je voelt, dan is ze niet langer meer emotioneel beschikbaar is voor je. Dat is het moment dat ze het ter sprake zal brengen en een einde maakt aan de relatie.

Wat je moet doen als je dit hoort

Gemakzucht en onnodige fouten van de man is de reden waarom het gevoel bij de vrouw opeens verdwijnt en de relatie zuidwaarts gaat. Veel mannen denken ‘we hebben een vaste relatie en samen een huis, dus ik kan achterover leunen en hoef mijn best niet meer te doen voor haar’ Fout.

De verovering en haar aangetrokken houden is een doorlopend proces wat altijd doorgaan. De kunst is dus om haar aangetrokken te houden tijdens de relatie en deze te verhogen. Dit bereik je door mannelijk gedrag te blijven vertonen en haar te blijven veroveren.

Begin je fouten te maken, zoals zwak, needy of onzeker gedrag, dan kun je er de klok op zetten dat ze zal afknappen op je en haar gevoelens voor je tegen het licht begint te houden.

Het gevoel in een relatie terugkrijgen

Wat kun je nu het beste doen als ze aangeeft dat het gevoel weg is? Jouw taak als man is om altijd te peilen wat haar interesse/seksuele aantrekkingskracht voor je is en tijdig in te grijpen als deze zuidwaarts gaat. 

Wanneer een dame ineens twijfelt over haar gevoelens, is dat vaak een reactie op zwak gedrag, iets waar ze flink op afgeknapt is of dingen die je fout hebt gedaan of consequent fout doet. Om die reden is het essentieel dat je meer goed dan fout doet in de relatie, zodat ze zeker blijft over haar gevoelens voor je.

Wees daarom altijd de man in de relatie en blijf haar interesse verhogen en de onderlinge aantrekkingskracht versterken. Haar liefde voor je blijft dan stabiel en groeit zelfs verder.