Het gevoel is weg? Dit is de reden

Het gevoel is weg? Dit is de reden

 Het gevoel is weg is een nare boodschap in een serieuze relatie en betekent het begin van het einde.  De man is vaak niet voorbereid op deze harde boodschap en heeft geen idee wat hier de oorzaak van is. In dit artikel leer je hoe je haar gevoel kunt behouden en een relatiebreuk uit de weg gaat.

 

 

 

 

In dit artikel leer je: 

  • De oorzaak waarom ze geen gevoelens meer voor je heeft
  • Waarom het belangrijk is om een vrouw aangetrokken te houden
  • Hoe je het gevoel in een relatie weer terug krijgt

 

De oorzaak waarom het gevoel ineens weg kan zijn

Een vrouw heeft voldoende tijd nodig om zich emotioneel open te stellen voor een man en ontwikkelt langzaam gevoelens voor hem tot op het punt dat ze verliefd wordt en hem om een relatie zal vragen. Doe je daarna meer goed dan fout, dan zal je haar aangetrokken houden maar doe je tijdens de relatie meer fout dan goed, dan zal ze afknappen en zullen haar gevoelens voor je verdwijnen tot aan het moment dat ze de relatie wil verbreken.

 

Hoe gevoel ontstaat en verdwijnt

De tijd om verliefd te worden kent een lange aanloop voor een vrouw, maar de tijd dat ze begint te twijfelen en haar gevoelens voor je verdwijnen eveneens.

 

Geen weg meer terug

Als een vrouw tegen je zegt dat het gevoel weg is, dan is het een done-deal en meestal geen weg meer terug. Het begint met verlies van aantrekkingskracht voor de man, dan komen de twijfels en vervolgens verdwijnen de gevoelens tot aan het moment dat de vrouw niet langer meer emotioneel beschikbaar is voor je. Dat is het moment dat ze het ter sprake zal brengen en een einde maakt aan de relatie.

 

Zo houd je haar aangetrokken

Gemakzucht en onnodige fouten van de man is de reden waarom het gevoel bij de vrouw opeens verdwijnt en de relatie zuidwaarts gaat. Veel mannen denken ‘we hebben een vaste relatie en samen een huis, dus ik kan achterover leunen en hoef mijn best niet meer te doen voor haar’ Fout.

 

De verovering stopt nooit

De verovering en haar aangetrokken houden is een doorlopend proces wat altijd doorgaan. De kunst is dus om haar aangetrokken te houden tijdens de relatie en deze te verhogen. Dit bereik je door mannelijk gedrag te blijven vertonen en haar te blijven veroveren.

 

Voorkom deze fouten

Begin je fouten te maken, zoals zwak, needy of onzeker gedrag, dan kun je er de klok op zetten dat ze zal afknappen op je en haar gevoelens voor je tegen het licht begint te houden.

 

Het gevoel in een relatie terugkrijgen

Jouw taak als man is dus om altijd haar aantrekkingskracht voor je te peilen en je eigen gedrag bij te sturen als je merkt dat relatieproblemen of relatietwijfels plots opdoemen.

Vaak is dit een reactie op je eigen zwakke gedrag. Gedraag je daarom als een man in een relatie en blijf haar veroveren en je zal haar liefde blijven behouden en zelfs versterken. In dit boek leer je hoe je dat doet.