11 eigenschappen van de alpha man

11 eigenschappen van de alpha man

 11 eigenschappen van een echte alpha man. De alpha onderscheidt zich van de andere mannen en valt daarom positief op bij de vrouwen. Hoe word je een alpha man is daarom een vraag waarop een man graag het antwoord wil weten, zodat hij zich ontwikkelt tot een echte man . Een stap in de goede richting is de alpha man uit de klassieke oudheid, zoals de koning, krijgsheer en soldaat. Al deze heren hadden een sterk karakter en subcommuniceren bescherming en leiderschap. Die man kan jij ook worden! 11 must-have eigenschappen voor de echte man.

#1 Een alpha man is moedig 

Hij blijft kalm bij plotselinge conflicten, extreme stress en dreigingen. Hij loopt er niet voor weg, maar ondergaat het en komt er sterker uit. De alpha zoekt geen onnodig ruzie en blijft kalm bij mensen die ruzie zoeken. Komt het tot een treffen, dan staat hij klaar om zichzelf te verdedigen en gaat hij een gevecht niet uit de weg.

#2 Een alpha man is eerlijk 

Hij verafschuwt leugens (ook om eigen bestwil) en is altijd eerlijk. De alpha man zorgt ervoor dat hij geen dingen doet of zegt, waardoor hij later moet liegen om zijn gezicht te redden. Hij leeft, doet en spreekt enkel in waarheid.

#3 Een alpha man houdt altijd woord

Hij doet wat hij zegt, belooft of met iemand afspreekt. Mensen kunnen op hem rekenen en op hem bouwen. Woord houden is voor hem vanzelfsprekend.

#4 Een alpha man is een patriot

Hij komt op voor zijn vlag, land, volk, gemeenschap en familie. Hij is trots op zijn roots, geschiedenis en cultuur en komt daarvoor op. Hij is een ware patriot.

#5 Een alpha man kan zichzelf verdedigen

Hij beschikt over gevechtsvaardigheden en kent één of meerdere gevechtssporten, zodat hij zichzelf en zijn naasten kan verdedigen als de situatie zich aandient.

# 6 Een alpha man kan overleven

Hij beschikt over de vaardigheid om een dier te slachten of te jagen voor voedsel, vuur en beschutting te maken. Een alpha man gaat een stevige bootcamp om deze overlevingsvaardigheden eigen te maken, niet uit de weg.

#7 Een alpha man heeft visie

Hij weet waar hij heen wil in het leven, heeft richting en zet zichzelf in beweging om zijn eindbestemming te bereiken.

#8 Hij gaat niet om met zwakke mannen

De alpha man accepteert geen zwakkelingen. Mannen die hun woord breken, waar je niet op kunt rekenen, roddelen, jaloers zijn of hem niet respecteren, gaat hij niet mee om.

#9 De alpha man is altijd vriendelijk

Hij is geen hufter of botterik, noch arrogant. Een alpha man is juist vriendelijk en prettig in de omgang. Hij behandelt iedereen, zoals hij zelf behandelt wil worden en is altijd respectvol naar anderen.

# 10 De alpha man is assertief

Hij komt voor zichzelf op en stelt grenzen. De alpha schroomt niet om andere mensen kalm en zelfverzekerd terecht te wijzen als deze zijn grenzen overtreden of hem niet respecteren.

#11 De alpha man gaat voor succes

Hij wil slagen in wat hij doet en leeft doelgericht. De alpha man kent daarom een hoge mate van zelfdiscipline, is gemotiveerd, een harde werker en deelt zijn tijd productief in. Hij wijkt niet van zijn pad bij tegenslag en falen, maar leert hiervan en gaat vol goede moed door of kiest een andere weg.

Wil je jezelf transformeren in een aantrekkelijke Alpha man? Dit boek maakt van jou een echte Alpha man.