Geduld met vrouwen loont

Geduld met vrouwen loont

 Geduld met vrouwen loont.  Vooral bij het veroveren van een dame zijn hardlopers doodlopers. Om die reden is het verstandig om regelmatig een stapje terug te doen en geduldig af te wachten. Lees hier hoe dat zit.

Of je haar nu aan het daten bent of al een relatie met haar hebt, jezelf opdringen is de snelste manier om haar interesse te verliezen. Een dame heeft ruimte nodig en vindt het fijn om zelf toenadering te zoeken wanneer ze het voelt.

Needy zijn

Wanneer je needy of plakkerig bent, geef je haar die ruimte niet. Dit voelt verstikkend voor de vrouw, waardoor ze afstandelijk wordt en (uiteindelijk) interesse verliest. Zeker als je haar nog maar pas kent en jullie aan het daten zijn, is het belangrijk om je enthousiasme en verliefdheid onder controle te houden en haar de ruimte te geven.

Indien ze interesse heeft, aan je denkt of je mist, komt ze vanzelf ‘ in de lucht’ en zoekt ze toenadering. Je hoeft hier niet onzeker over te zijn, zelfs als je een dag of twee niks van haar hoort. Als ze interesse heeft, laat ze zeker iets van haar horen.

Geef haar de ruimte

Geen geduld hebben en dus uit jezelf fanatiek berichtjes sturen helpt niet om haar interesse te vergroten. Integendeel, het komt benauwend over, waardoor ze dichtklapt en afstand neemt. Je wilt te snel, ze voelt zich onder druk gezet en kan amper op adem komen, als je constant op haar nek zit.

Ze vind het fijn om de tijd en ruimte te krijgen om uit te vogelen wat ze voor je voelt. Die mogelijkheid krijgt ze niet als je steeds contact met haar zoekt. Een stap terug doen en het contact meer van haar te laten komen, werkt positief op de aantrekkingskracht, waardoor haar interesse toeneemt.

Andersom is ook waar, steeds het initiatief tot contact nemen, werkt averechts op de aantrekkingskracht, waardoor ze interesse verliest en je uiteindelijk afwijst. Leid het contact tot een eerste date, ook dan is het belangrijk om jezelf te beheersen en niet te opzicht te laten merken dat je haar leuk vindt.

Beheers jezelf

Toon dus niet te overdreven je gevoelens voor haar, wees niet te serieus en haast haar niet een relatie inOok hier loont geduld, door geen verwachtingen te hebben en meer van het moment met haar te genieten. Ze weet allang dat je haar leuk vindt, een vrouw weet dat, dus je kunt rustig ontspannen, interesse tonen en haar aan het lachen maken.

Meer hoef je niet te doen. Zit niet met je hoofd in de toekomst, focus op het nu en houd de rem erop. Hiermee neem je ook jezelf in bescherming en maak je haar niet oncomfortabel en houd je de hele situatie relaxed en flexibel.

Laat haar contact zoeken

Bij een succesvolle eerste date, volgt meestal een vervolgdate. Ook dan blijf je gewoon kalm en laat je het initiatief tot contact aan haar over. Zorg voor een gezonde 80/20 verdeling en gebruik haar toenadering om een date te regelen. Als ze je interessant genoeg vindt, neemt ze gegarandeerd uit zichzelf contact op.

Ook in vaste relaties is geduld en je vrouw de ruimte geven belangrijk. Niets is zo vervelend en irritant als een vriend of echtgenoot die zijn vrouw steeds bestookt met berichtjes van ‘ waar ben je, wat doe je, selfies naar haar sturen etc.

Behalve dat het onzeker overkomt, is het ook vervelend gedrag. In principe stuur je alleen een berichtje naar je vriendin/vrouw als je ook echt wat te melden hebt en verder laat je het contact aan haar over. Zeker in relaties, kun je beter investeren in een goede offline communicatie dan heen en weer gedoe via de app.

De consequenties van geen geduld

Ook in een serieuze relatie, reageert je vrouw op dezelfde manier. Als je haar constant berichtjes stuurt of jezelf opdringt, neemt ze afstand en verliest ze interesse. Toch zal ze niet direct bij je weggaan, maar haar natuurlijke reactie op onzekerheid en behoeftigheid, leidt tot opvlammende discussies, afstandelijkheid, irritaties, weinig tot geen seks en kleine ruzies.

Wat overigens nergens voor nodig is, want als jij relaxed bent en je vrouw de ruimte geeft, ook dan zoekt ze contact wanneer ze het voelt, wat goed is voor zowel de aantrekkingskracht als de liefde in het algemeen. Ze zoekt dan je aanwezigheid en voelt zich aangetrokken.

Kortom, leg je telefoon aan de kant, leun achterover en laat haar (je date of vrouw) naar jou toekomen, wanneer ze het voelt en er klaar voor is. Geef haar de ruimte om aan je te denken en je te missen, maar ook de ruimte om haar eigen ding te kunnen doen. Niets zo vervelend als een vent die constant op haar nek zit, het is onaantrekkelijk, komt zwak over en ongemakkelijk. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.