Buitenlandse vrouwen versieren? Zo doe je dat

Buitenlandse vrouwen versieren? Zo doe je dat

 Buitenlandse vrouwen versieren? Voor de man die moeilijk aan de bak komt bij de vrouwen in Nederland, maar ook zeker voor de man die hier de vrouwen voor het oprapen heeft, is het aan te raden om eens buiten de eigen landsgrenzen te gaan kijken. De wereld huist miljarden vrouwen uit diverse landen, streken, etniciteit en culturen die, net als jou, op zoek zijn naar de liefde. Een buitenlandse dame is echter niet geheel anders dan een Nederlandse vrouw, maar kan jouw leven wel meer avontuur, uitdaging en kleur geven. Ontdek in dit artikel hoe je een buitenlandse vrouw versiert.

Persoonlijk ben ik altijd al gecharmeerd geweest van de buitenlandse dames en koesterde al van jongs af aan om een prachtige buitenlandse vriendin te hebben. Het was het exotische, avontuurlijke, wat mij in deze dames trok. Gelukkig ben ik die missie geslaagd, omdat mijn huidige vriendin Mexicaans is.

Mijn fascinatie voor buitenlandse vrouwen

Mijn fascinatie voor het buitenlandse schoon is alleen niet uit de lucht komen vallen. Als tiener ging ik geregeld op vakantie met mijn ouders naar Spanje en was ik per direct onder de indruk van het Spaanse vrouwelijke schoon.

De prachtige bruine ogen, de donkere lokken en de pittigheid smaakte duidelijk naar meer. Ik zei tegen mijn ouders: ooit zou ik graag een Spaanse of een latina als vriendinnetje willen hebben.

Ik werd ouder en ging met een vriend op strand en werkvakanties (als propper) in Spanje en Italie. Daar leerde ik vrouwen over de hele wereld kennen en was verkocht. Dit was het! Ik moest en zou een buitenlands vriendinnetje regelen.

Helaas liep het anders en eindigde ik met een Nederlandse meid. Die relatie heeft 6 jaar geduurd. Hoewel ik al op vrij jonge leeftijd vastzat in het huisje, boompje, beestje-leven, zweefden mijn gedachten regelmatig naar de donkere lokken van de latina-vrouwen.

Hoe ik mijn buitenlandse vriendin ontmoette

De droom van een relatie met een buitenlandse dame lag dus nog ergens op de achtergrond te sluimeren en zodoende pakte ik het reizen weer op. Ik ging naar Azie, vele landen in Europa, de VS en naar latijns-amerika.

Soms met een vriend, maar veel vaker alleen. Ik verbleef in hostels, legde vele contacten en had romantische avontuurtjes met diverse buitenlandse dames, waarbij er dus eentje is blijven steken en mijn huidige vriendin is geworden. Haar heb ik via een gemeenschappelijke studievriendin leren kennen en tijdens een reis in Mexico.

Hoe je een buitenlandse vrouw versiert

Als je een buitenlandse vrouw wilt versieren, is de meest effectieve manier om dus te reizen in diverse landen, in hostels verblijven of online op verkenning gaan en op die manier je kansen te vergroten om in contact met hen te komen.

Maak wel voor jezelf een plan wat voor type buitenlandse vrouw je wil. Spaans, Braziliaans, Pools, Thais… de wereld is van jou, maar maak wel een keuze en ga dan heel gericht in één van die landen aan de slag.

Haar online versieren

Je kunt online beginnen. Zo kwam ik via een internationale datingsite in contact met een bulk aan latinas die allemaal interesse hadden. Je moet dan wel ff schiften, want er zitten ook een hoop vreemde vogels en golddiggers tussen. 

Uiteindelijk eindigen ik met een paar telefoonnummers en had ik met enkele dames skypedates, waarvan ik dus een handjevol in levende lijve heb ontmoet en hier de nodige romantiek uitrolde. Een buitenlandse vrouw versieren is dus mogelijk, maar je moet gericht te werk gaan.

Als je nog geen ticket hebt geboekt, is de beste manier om online te beginnen. Als je van diverse buitenlandse dames hartjes of berichtjes krijgt, maak dan een selectie van de meest leuke dames, vraag haar Whatsapp en zet het contact voort via videobellen (whatsapp of skype).

Je reis plannen en haar ontmoeten

Vervolgens kun je een trip naar haar land plannen, zodat je elkaar offline kunt ontmoeten. Videobellen is de snelste manier om te kijken of jullie een klik hebben, offline kan er dan weinig fout gaan.

 Zorg ervoor dat je meer ijzers in het vuur hebt, want er kan altijd wat mis gaan. Zo had ik wekenlang contact met een Colombiaanse dame. Ze woonde in Panama en zag het helemaal zitten om elkaar te ontmoeten.

Online hadden we een geweldige klik, maar eenmaal aangekomen in Panama, kwam ze niet opdagen op onze date en hoorde ik niks meer van haar. Ze nam ook haar telefoon niet op en reageerde niet meer op Whatsapp berichtjes. Het is dus belangrijk om meerdere dates achter de hand te hebben en je niet slechts op één dame te focussen.

Waarom een buitenlandse vrouw versieren niet makkelijker is dan een Nederlandse vrouw

Het is een misvatting dat buitenlandse dames makkelijker zijn dan Nederlandse vrouwen. Als je hier in Nederland amper een vrouw kunt krijgen, dan is dat in het buitenland niet anders. Het is waar dat in sommige (vooral Aziatische) culturen er minder gelet wordt op het uiterlijk en de leeftijd van de man, maar meer op zijn verdienvermogen en bezit.

Deze relaties lopen echter vaak op niks uit, omdat er weinig onderlinge connectie is en de man het uiteindelijk zat is om als ATM gebruikt te worden.

Vrouwen zijn overal hetzelfde

Of je nu een vrouw in Nederland of in een ander land versiert, het is belangrijk om te weten dat vrouwen overal hetzelfde (biologisch, psychologisch en sociaal) reageren op een man. Cultuur speelt slechts een kleine rol in haar gedrag naar jou toe. De wetten der aantrekkingskracht laten zich wereldwijd gelden.

Ze voelt je of voelt je niet. Het is dus zeker niet zo dat zodra je uit het vliegtuig stapt in Rio of Bangkok dat de vrouwen zich naar je toe werpen. Ook in die landen moet je nog steeds het initiatief nemen en soms ook geluk hebben.

Ja, ook ik ben regelmatig afgewezen door buitenlandse dames. Zo leerde ik ooit een straatarme meid uit de Phillipijnen kennen, maar omdat ik een domme fout maakte, kwam ze (terecht) niet opdagen op onze date. Ze was afgeknapt.

Zie je, vrouwen reageren overal hetzelfde, het feit dat je uit Nederland of een ander rijk land komt doet haar niet van gedachten veranderen of je het voordeel van de twijfel geven.

Zeker een buitenlandse meid, die gestudeerd of een professionele baan heeft en uit een goede familie komt, is niet makkelijker te krijgen dan een leuke Nederlandse dame. Je moet moeite doen om haar hart te winnen. In sommige culturen heb je vervolgens ook nog de zegen van haar familie nodig. 

De voordelen van een buitenlandse vrouw

Waarom dan toch een buitenlandse vrouw versieren? Wat zijn de voordelen? In de oudheid had een man met een buitenlandse dame een hogere status, dan de mannen die getrouwd waren met vrouwen uit de eigen stam. Maar ook in deze tijd is een relatie met een buitenlandse vrouw bijzonder, interessant, verfrissend en apart.

Een interculturele relatie geeft veel voordelen, vooral de dames uit de meer traditionele niet-westerse culturen. De relatie geeft energie,  ze zien er vaak goed uit, ze behandelen je beter, zorgen goed voor je en de relatie geeft meer spanning, avontuur en kleur aan je leven. Ik ben in ieder geval dolgelukkig met mijn Mexicaanse schone.

Ook krijg je de kans om een andere cultuur te leren of in een ander land te gaan wonen. Bovendien heb je nu een goed excuus om vaker op vakantie te gaan. Zeker als je vriendin uit een warm zonnig land komt. Heb jullie een kinderwens? Reken dan op een mooi, intelligent, gemixed, tweetallig halfbloed kindje.

Kijk ook naar de feiten. De meeste Nederlandse mannen met hun buitenlandse partner zijn erg tevreden en willen niets anders meer. Ook uit echtscheidingscijfers blijkt dat huwelijken met een buitenlandse vrouw langer standhouden. Uiteraard gaat er ook wel eens wat mis, maar dat kan in elke relatie gebeuren, ook met een Nederlandse dame.

En… de nadelen

Zijn er ook nadelen? Ja zeker, te grote cultuurverschillen of taalproblemen kunnen roet in de relatie gooien en één van jullie moet uiteindelijk verhuizen. Vertrek je naar haar land of komt ze bij jou wonen? Ook komt er kostenplaatje bij kijken, denk aan vliegtickets, de kosten van immigratie, inburgering, onderhoud etc.

In de meeste gevallen mag jij die kosten gaan betalen. Vooral als je een relatie aangaan met een niet-westerse dame uit een meer traditionele cultuur, moet je erop voorbereid te zijn de portemonnee te trekken.  

Een ander nadeel is de hoon van anderen op jullie relatie. Sommige mensen kijken neer op mannen die hun vriendin uit het buitenland halen. Ze vinden deze mannen zielig etc.

Vaak komt dit voort uit jaloezie en frustratie, omdat jij iets hebt wat ze graag zelf zouden willen hebben, maar niet kunnen, omdat ze al vastzitten in een ongelukkige relatie vol sleur met een Nederlandse dame. Dus trek je daar niks van aan.

Conclusie

Er zijn veel voordelen om een buitenlandse vrouw te versieren dan wel om een relatie met haar te hebben. De dynamiek is anders en meer uitdagend dan met een Nederlandse dame. Het is zeker niet saai.

Je krijgt de kans om een andere cultuur te leren kennen, persoonlijke groei en veel reizen is voortaan een gegeven. De beste manier om in contact te komen met buitenlandse dames is online of offline door meer te gaan reizen. Ook in eigen land zijn er voldoende mogelijkheden om een buitenlandse vrouw te versieren.

Denk aan internationale studentes die hier wonen en open staan voor een relatie met een Nederlandse man. Als je echt de ambitie hebt om een buitenlandse dame aan de haak te slaan, dan is het aan te bevelen om te stoppen met Nederlandse dames te daten en heel gericht alleen op de buitenlandse dames van jouw keuze (latinas, scandinavisch, oost-europees etc) te focussen.

Dit vergroot aanzienlijk de kans dat je uiteindelijk de dame van jouw keuze aan de haak slaat. Een fijne interculturele relatie is dan ook voor jouw weggelegd.