Beter worden met vrouwen? Zo doe je dat

Beter worden met vrouwen? Zo doe je dat

 Beter worden met vrouwen wil elke man wel. Een man die aantrekkelijk is voor vrouwen, is een man met doel en richting. Hij heeft haar niet nodig voor zijn eigen geluk en is gefocust om het beste uit zichzelf te halen. Hij richt zich op persoonlijke ontwikkeling, fysieke fitheid en geld verdienen. Dit maakt hem authentiek, interessant en spannend voor een vrouw. Hij is mannelijke energie, een man van waarde. Andere mannen volgen hem, vrouwen willen hem.

 

Verbeter jezelf

Wie beter wil worden met vrouwen, moet eerst zichzelf verbeteren. Zet je doelen op de eerste plaats en ga niet op jacht naar een vrouw. Versierd worden door een vrouw is dan een fluitje van een cent, want een vrouw zoekt een man die haar niet nodig heeft, maar voor zijn doelen gaat. Wil je meer succes met vrouwen dan moet je dus eerst jezelf op de eerste plaats zetten en een interessant leven voor jezelf creëren. Een leuke vrouw komt dan vanzelf op je pad. Ze laat interesse zien en neemt het initiatief. Het is de beste positie waarin je kunt zitten.

Wie beter wil worden met vrouwen, bereikt dat door een echte kerel te zijn. Waardeer en respecteer jezelf. Kies voor spirituele, emotionele, mentale en fysieke ontwikkeling en blijf je daarin ontwikkelen. Accepteer jezelf en je gebreken onvoorwaardelijk en volledig. Focus op je positieve eigenschappen en voorkom negatief denken. Een goede oefening is om elke dag tegen jezelf te zeggen dat je een geweldige kerel bent.

 

Zoek uitdaging

Waardeer jezelf en richt je op persoonlijke ontwikkeling, leer nieuwe vaardigheden en probeer nieuwe dingen uit. Daag jezelf uit, lees boeken of pak een studie of cursus op. Omring jezelf met mensen die je waarderen en stimuleren. Vergelijk jezelf niet met anderen en vertrouw op je eigen kunnen.

 

Respecteer jezelf

Een man die aantrekkelijk is voor vrouwen, is een man die zichzelf respecteert. Tolereer geen grensoverschrijdend gedrag van anderen en kom voor jezelf op. Neem afstand of verbreek het contact met mensen die jou niet respecteren of een negatieve invloed op je leven hebben. Doe altijd wat je zegt en laat zien dat je aan man bent waar anderen op kunnen rekenen.

 

Beheers je emoties

Controleer je eigen gedrag en emoties, zowel in stressvolle situaties als in het dagelijks contact met mensen. Laat je niet meeslepen in de waan van de dag, conflicten en chaotische situaties. Wees de kalme rots in de branding.

 

De transformatie

Ga naar de sportschool. Hef gewichten, eet gezonde voeding, oefen een gevechtssport en zorg goed voor je lijf. Het resultaat is een sterke, dominante, intelligente, functionele en doelgerichte man met natuurlijk zelfvertrouwen. De man waar elke vrouw op zoek naar is. Je hoeft dan niet langer meer een vrouw te versieren, maar ze gaat jou versieren. Zet haar niet op een voetstuk, maar jezelf op de eerste plaats. Beschouw jezelf als een catch en zet haar aan het werk om jou aandacht te krijgen. Jij bent de prijs!

Wil jij écht goed worden met vrouwen? Dit boek maakt van iedere man een vrouwenmagneet.