7 signalen dat ze je niet leuk vindt

7 signalen dat ze je niet leuk vindt

 Ze vind me niet leuk is een nare conclusie die menig man moet trekken, wanneer hij er constateert dat hij meer moeite voor haar doet dan andersom. Het is belangrijk om hier tijdig duidelijkheid over te krijgen. Ontdek hier 7 aanwijzingen dat ze je niet leuk vindt.

1. Je doet te veel moeite

Een duidelijk signaal is dat je meer contact met haar opneemt dan zij met jou. Als je wilt weten of een dame je leuk vindt, dan dient het initiatief voor 80% uit haar te komen en niet andersom. Als je merkt dat jij diegene bent die haar steeds berichtjes stuurt, achter haar aanloopt en ze nooit uit zichzelf iets stuurt of voorstelt, dan vind ze je niet leuk.

Als ze gek op je is, dan neemt ze juist het initiatief. Ze zoekt je op, wil bij je in de buurt zijn en stuurt uit zichzelf berichtjes. Ze werpt zichzelf bij wijze van voor je voeten en haar lichaamstaal schreeuwt ‘ hallo, hier ben ik, vraag mij uit!  Als je merkt dat ze nauwelijks moeite voor je doet en moeilijk is om contact met haar te krijgen, dan vind ze je dus niet leuk.

2. Ze houd afstand

Als ze je leuk vindt, wil ze bij je zijn, je aanraken, zichzelf tegen je aandrukken, je hand vastpakken of maakt ze het je gemakkelijk om haar te zoenen. Ze doet dit, omdat ze comfortabel met je is, zeker van je is en je haar veilig laat voelen. Als ze daarentegen afstand houd, is ze niet zeker van je of twijfelt ze.

Als je bijvoorbeeld toenadering zoekt en ze doet direct een stap naar achteren of als je tegen haar aan gaat zitten en ze gaat een stukje van je afzitten, is een andere aanwijzing dat ze je niet leuk vindt. Anders had ze je die knusheid juist gegund, maar omdat er geen interesse is, neemt ze juist afstand.

3. Ze heeft een gesloten houding

Benader je haar of ben je met haar op date en doet ze d armen over elkaar? Foute boel. Een vrouw die je leuk vindt, neemt een open ontspanning houding aan. Ze stelt zich kwetsbaar op en maakt zich emotioneel beschikbaar.

Wanneer ze je niet leuk vindt, twijfelt, noch zeker van je is en jij dringt te veel aan, dan wordt een vrouw defensief en doet ze de armen over elkaar. Ze neemt zichzelf daarmee in bescherming en schept veilige afstand. Soms gebeurt het dat ze even haar armen over elkaar heen doet, maar daarna weer snel een ontspannen houding aanneemt.

Dat komt omdat je dan iets hebt gedaan of gezegd waar ze emotioneel negatief op reageert, maar je daarna weer iets doet of zegt, wat juist de aantrekkingskracht weer aanwakkert. Als de vibe onderling goed is, maar ze opeens een gesloten houding aanneemt, neem dan even een stapje terug en geef haar de ruimte om weer aantrekkingskracht te voelen. Aan de andere kant, als haar gesloten houding niet verandert, tja dan vind ze je niet leuk en wordt het tijd om afscheid te nemen.

4. Ze geeft je de wang

Als ze je leuk vindt, dan maakt ze het je gemakkelijk om haar te zoenen. Het tegendeel is ook waar, als je een poging waagt en ze geeft je de wang, dan vind ze je niet leuk. Een vrouw zoent alleen met een man waar ze voldoende aantrekkingskracht voor voelt en waar ze zeker van is. Als ze het je moeilijk maakt om haar te zoenen of je krijgt de wang, dan heeft ze geen interesse.

5. Je bent een goede vriend

Nog een dooddoener, ze ziet je als broer of een goede vriend. Een vrouw die een man niet leuk, maar wel aardig vindt, plaatst hem met gemak in de friendzone. Het kan handig zijn voor de aandacht, voor klusjes of als emotionele praatpaal. Dus als ze je beschouwt als een goede vriend, tja dan vind ze je niet leuk en heeft ze geen seksuele of relationele interesse.

6. Je krijgt niet haar nummer

Wanneer een man om haar nummer vraagt, dan weet ze dat hij interesse heeft. Mocht de interesse wederzijds zijn, dan geeft ze met liefde haar nummer. Andersom is natuurlijk ook waar, als je haar nummer vraagt en ze vind je niet leuk, dan geeft haar nummer niet of je krijgt een fout nummer.

7. Ze blokt of ontmatched je

Ze ontmatched je op een datingapp of blokt je op Whatsapp of social media. As ze je niet (langer meer) leuk vindt, kan een dame je blokken of verwijderen. Zelfs als jullie daarvoor leuk contact hadden of zelfs dates hebben gehad, kan ze van gedachten veranderen en je vanuit het niets uit haar leven bannen. Het verdient zeker geen schoonheidsprijs, maar helaas het gebeurt en wanneer je dit overkomt, is dat een duidelijke indicatie dat het verder niks wordt.

Conclusie

Als je bovenstaande signalen herkent, dan vind ze je dus niet leuk. Ga dan ook niet verder aandringen of achter haar aan blijven lopen. Of ze heeft interesse of niet en wanneer deze ontbreekt, moet je dat accepteren en haar laten gaan. Hoe moeilijk dat ook is.